Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 3 часа, goranger рече

Eh tuga...svaki put kad pročitam naslov teme sve više mi bude žao te zaplenjene neupotrebljene količine...27 kg bajo 27(dvadesetsedam)!! kilograma :cmizdrenje:

e pa, sad, ne znam, svejedno ce biti spaljena ili tako il ovako od policije, škoda trave onda ..... preškoda ..... :D  

Подели на овим сајтовима

Hmmmmm.... Nikad?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vasa L. рече

Kad se ocekuje zvanicno oglasavanje SPC povodom ovog slucaja?

Kod nas se do 2VK o takvim stvarima "očitovala" isključivo institucija pod nazivom Inquisitio haereticae pravitatis sive sancta inquisitio.

Sad se nažalost takvim disciplinarnim besmislicama moraju bavit i pape, biskupi i kardinalski zbor - kod vas je to Sveti arherejski sabor..

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Zayron рече

Kanabis - "sveti Gral" futurističke New Age religije:

https://www.youtube.com/results?search_query=The+International+Church+of+Cannabis

https://www.youtube.com/results?search_query=Cannabis+Nuns

International Church of Cannabis

Ovo nisu katoličke časne sestre vec neko udruženje travarki i lječiteljki biljkama, nikakav takav ženski red kod nas ne postoji ni oficijalno ni neoficijalno. No, i mnogi pravi ženski monaški redovi na Istoku i na Zapadu se vec vjekovima bave fitoterapijom u sklopu svojih redovnih djelatnosti.

ЕВо како римокатолици то организовано раде,а не као ми.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Поуке.орг инфо рече

Пази овог маторог - вероучитељ "свештено лице"...

Сто година имаш а појма немаш, није те срамота...

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Поуке.орг инфо рече

Испада да би му много боље било да је испушио сву ту марихуану него ово шверцовање. Ем би био супер cool поп ем не би заглавио у затвор.

Подели на овим сајтовима

Нејвећи грех је ако је шуровао са албанцима. Због тога и треба увести марихуану у легалне токове, да имамо нашу производњу и квалитет и сигурност. Зна се да је марихуана често прскана разноразним хемикалијама, а ми не знамо шта све можемо примити од неких тамо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Tačno me ništa u današnje vrijeme ne može iznenaditi. A ne od ljudi, sveštenika, crkve ili bilo koga nego od ovih medija, koje konstantno proturaju ovakve stvari ili njima slične generalizujući sve, ocrnjujući kompletnu crkvu i sve pravoslavno. I rovac je ušao i na jedno ovakvo mjesto koje po mom laičkom mišljenju je jedna od boljih strana interneta.

A i najgori su mi licemjerni ljudi, ateisti, moderni dakle ''gradžani'', evropski žitelji u pokušaju, koji gube izvjestan period svojih ''organizovanih'', ''poslovnih'' ili kako ih već nazivaju života, na pisanje komentara na blicu, kuriru i svim ostalim šundom, u kojima koriste priliku i pljuju na sve sveto i pravoslavno, spominju nekakvu nedokazanu pedofiliju, muželjublje, drogu i tako dalje. Sve i da jeste taj sveštenik kako mi na osnovu teksta izgleda krijumčario marihuanu, ko smo mi da mu sudimo i lupamo svoje glave blateći njega i sve ispred čega on stoji.

A svaki dan viđate policiju koja pada sa kilama, tonama svakojakih narkotika, i malo koji od tih istih evropejaca se nađe tu da komentariše, a policija ima kontrolu nad svima nama, a religija i crkva je stvar slobodne volje. Toliko. Pisao sam duge rečenice jer je navalila neka bujica iz mene na sve ovo što pročitah po ko zna koji put. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Grizzly Adams рече

Пази овог маторог - вероучитељ "свештено лице"...

Сто година имаш а појма немаш, није те срамота...

Da, one babke što prodaju svijece u porti crkve su onda "sveštenice", ahahahahaha.

A ministranti djeca ili unuci "sveštenika i sveštenica". :D 

Posljednja češka sveštenica i prva kraljica

Подели на овим сајтовима

On 2.3.2018. at 13:53, Zayron рече

Kod nas se do 2VK o takvim stvarima "očitovala" isključivo institucija pod nazivom Inquisitio haereticae pravitatis sive sancta inquisitio.

Sad se nažalost takvim disciplinarnim besmislicama moraju bavit i pape, biskupi i kardinalski zbor - kod vas je to Sveti arherejski sabor..

Dobro je bolje i to nego muk. Kod nas se ocigledno niko iz vrha SPC ne mesa u svoj posao.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...