Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Изгледа да је тај Милинковић, кад су га питали за занимање, рекао "радио сам као вероучитељ" да би изгледао невиније. Боље му је у полицији него да рецимо мени допадне шака. Епархија Жичка треба да се огласи бар што се њега тиче и објасни зашто више није вероучитељ, који су разлози? Мада, сумњам, док сам радио видео сам колико је Цркву брига за вероучитеље. Стога ме ово додатно боли.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Августин рече

Чим је Јордовић одмах изведен пред тужиоца без полицијског задржавања од 48 сати одређен је притвор од 30 дана значи да је јасно о чему се ради.Поред тога он мисли да се врло вешто брани.Каже није продавао него само преносио.

У оваквим "пословима" постоји могућност да је Јордовић на неки начин нпр. уценом или претњом био присиљен да превози дрогу. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан-Марковић рече

У оваквим "пословима" постоји могућност да је Јордовић на неки начин нпр. уценом или претњом био присиљен да превози дрогу. 

Могуће је то али свештеник и да су му рекли да ће му све побити није требао то да ради и то га не оправдава.Постоји дело такозване озбиљне претње где је тај који прети то већ радио,уцена је исто то.Тако да није то баш тако лако да се извуче.Уосталом он је пунолетан и ако га је неко уцењиваи или претио му био је дужан да то пријави полицији мислим да је то чак уставна категорија.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Августин рече

Могуће је то али свештеник и да су му рекли да ће му све побити није требао то да ради и то га не оправдава.Постоји дело такозване озбиљне претње где је тај који прети то већ радио,уцена је исто то.Тако да није то баш тако лако да се извуче.Уосталом он је пунолетан и ако га је неко уцењиваи или претио му био је дужан да то пријави полицији мислим да је то чак уставна категорија.

Pa nije baš za potcjenjivat te prijetnje i razna ucjenjivanja. I ovdje se mislilo, nismo mi nekakva Italija, Sicilija ili južna Amerika pa ubiše mladog momka 27 godina, investigativnog novinara i njegovu djevojku, otresan slučaj - pravo mafijansko pogubljenje. da je imao i djecu bez sumnje bi i njih svu pobili. A to zato jer je previše zabadao nos u poslove i praktike autohtone čehoslovačke mafije, na relaciji Prag-Bratislava kamo vode tragovi i koja, kako je to vidjet, zna biti brutalna isto kao i sicilijanska ili južnoamerički karteli. U takvim slučajevima postoji neki razvoj situacije, možda su mu obecali da ce ga ostaviti na miru ako učini samo još jednu službu za njih i sl. i da ce nestati iz njegovog života. Svaki slučaj je pojedinačan, isto kao što je legitimno i očekivano da takva ucjenjivana osoba ode prvo na policiju i prijavi sve to, isto tako se nimalo ne čudim takvima koji to ne učine odmah  jer ne znaju šta bi, boje se, zaprijeceno im je da ako se obrate na policiju odmah ce se za to saznati i uslijediti žestoka osveta? A neki opet misle i vjeruju da sad nije trenutak za to da se ide na policiju i čekaju pogodnije vrijeme za to. Ko sad to zna kakva je istina i šta se sve tamo desilo?

https://zpravy.idnes.cz/slovensko-vrazda-jan-kuciak-investigativni-novinar-aktualitysk-ph7-/zahranicni.aspx?c=A180226_091258_zahranicni_kha

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zayron рече

Pa nije baš za potcjenjivat te prijetnje i razna ucjenjivanja. I ovdje se mislilo, nismo mi nekakva Italija, Sicilija ili južna Amerika pa ubiše mladog momka 27 godina, investigativnogg novinara i njegovu djevojku, otresan slučaj - pravo mafijansko pogubljenje. da je imao i djecu bez sumnje bi i njih svu pobili. A to zato jer je previše zabadao nos u poslove i praktike autohtone českoslovačke mafije, na relaciji Bratislava - Prag kamo vode tragovi. U takvim slučajevima postoji neki razvoj situacije, možda su mu obecali da ce ga ostaviti na miru ako učini samo još jednu službu za njih i sl. i da ce nestati iz njegovog života. Svaki slučaj je pojedinačan, isto kao što je legitimno i očekivano da takva ucjenjivana osoba ode prvo na policiju i prijavi sve to, isto tako se nimalo ne čudim takvima koji to ne učine odmah  jer ne znaju šta bi, boje se, zaprijeceno im je da ako se obrate na policiju odmah ce se za to saznati i uslijediti žestoka osveta? A neki opet misle i vjeruju da sad nije trenutak za to da se ide na policiju i čekaju pogodnije vrijeme za to.

https://zpravy.idnes.cz/slovensko-vrazda-jan-kuciak-investigativni-novinar-aktualitysk-ph7-/zahranicni.aspx?c=A180226_091258_zahranicni_kha

Тачно је да је то мука али никог не оправдава поготово не свештеника,а ни нас који већ овде расправљамо као да је био уцењен иако то ни сам није рекао.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Августин рече

Тачно је да је то мука али никог не оправдава поготово не свештеника,а ни нас који већ овде расправљамо као да је био уцењен иако то ни сам није рекао.

Ja bih se obratio na policiju samo u slučaju kad bih znao da je ta sposobna s takvima mafijanima izaci na kraj, no, ako bih vidio da su nesposobni onda teško. Djecu i ženu ili bracu i sestre kad ti pobiju, ako su to tako zaprijetili a jasno ti je šta sve mogu i čega su sve sposobni, onda je kasno za nekakav drugi pokušaj. Kao sveštenik bi onda gledao pobjec s porodicom u Rusiju ili Grčku, USA, Kanadu, Australiju ili negdje gdje me nece naci.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Дејан-Марковић рече

demon ga je prisilijo

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лапис Лазули рече

Ma sve bi bilo ok da su hteli da podele sa murijom, amateri, pocetnici...

Није никад не знаш са ким можеш да поделиш мора неко да те повеже с ким можеш.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, goranger рече

pa da, kilo gore kilo dole i imaš prolaz  bajo moj

Ти то како мали Перица замишља.Мора неко да те уведе у посао,неко се теби обрати,а не да ти тражиш.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Августин рече

Pa pogotovo sad kad je uhvacen ne smije da spomene nekakve ucjene ako te prijetnje i dalje traju, sad se boje da "propeva" i odtelegrafiše ih policiji i istražnim sudijama, ko stoji iza svega toga. U zatvoru uopšte nije teško namjestiti tuču gdje ce te nekakav recidivista i ubica izbosti pa se ni ne dočekaš suda. isto tako dok sjediš tamo, ne možeš uzeti porodicu i pobjeci s njom negdje, dakle i dalje si u poziciji ucjenjenog, ti sjediš a neko može doci i uraditi im šta im padne na pamet. Pa svi takvi uhvaceni i polapeni su u USA dokonce odmah dobivali najbolje advokate i slali su im pakete u zatvor, novac porodici a oni su zauzvrat samo imali cutati i "ne propevati". Ne razumijem uopšte logiku i smisao tih vaših primjedbi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...