Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

Зашто мислиш да је то морално? Или да није неморално?

Зашто је неморално?

Терет доказа је на онима који тврде да је неморално.

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

Цариник није рекао Христу, ја нисам ништа погрешио, него неваља закон, није праведан, него је рекао, ево све што нелегално зарадих, разделићу другима, и то дупло више од тога.

Цариник је под претњом силе отимао људима имовину. Он је управо спроводио неправедан закон. Овде може да се изједначи са, рецимо, судијом који ће ове несрећнике осудити на робију. Он исто тако спроводи неправедан закон. Он је "цариник".

пре 4 минута, Ђорђе Р рече

Колико те разумем, тебе од трговине наркотицима одбија једино страх од казне, ако те ухвате, а не видиш у томе ништа лоше?

Не видим ништа лоше ако ти оћеш нешто да купиш и неко други ти прода.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

da im nije namesteno

Наравно да се ова могућност увек оставља као могућа, али није јасно одакле вероучитељ обучен као транџа и, како се данас на телевизији причало да је овај свештеник често ишао у Албанију? Зашто?

Ок, можда је све намештаљка али можда је ово само почетак одмотавања неког много већег клупка...То може највише да плаши...

Подели на овим сајтовима

Шта има да се чудимо... Највероватније објашњење је веома једноставно - људи живе бедно, немају од чега да издржавају породице, па су се одлучили да ризикују све и зараде нешто превозом "забрањене робе". Од тога је цела Србија преживела 90-те.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

Наравно да се ова могућност увек оставља као могућа, али није јасно одакле вероучитељ обучен као транџа и, како се данас на телевизији причало да је овај свештеник често ишао у Албанију? Зашто?

Ок, можда је све намештаљка али можда је ово само почетак одмотавања неког много већег клупка...То може највише да плаши...

Ma ne mogu ni da razmisljam vise o tome, lepo me neka muka u`vatila...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja prosto ne mogu da verujem, za ovog coveka (svestenika),  ovog bivseg verouc. ne znam, ali ovaj svetstenik, znam da je bio dusa od coveka, barem dok je isao u srednju skolu...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Благовесник рече

Ja prosto ne mogu da verujem, za ovog coveka (svestenika),  ovog bivseg verouc. ne znam, ali ovaj svetstenik, znam da je bio dusa od coveka, barem dok je isao u srednju skolu...

Не значи да он и даље није душа од човека... али истина је да је ово толико надреално, монтипајтоновски...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Поуке.орг инфо рече

Može bit na stvari neka naprosta trivijalnost, nekakva opklada i slična "volovina", kako se to ovdje kaže.

Ovaj momak je izgubio opkladu, izgubio u challenge na YT i evo šta je bila kazna - trest za to:

https://www.youtube.com/watch?v=lkOzU-sUyGg

Al ko ce im sad u to povjerovat kad su načapani .....

Подели на овим сајтовима

Нећу да причам о овим људима, него о дилерима, људима који учествују у трговини наркотицима. Зашто мислиш да је то морално? Или да није неморално? Ако би ти свесно кршио нека правила и друштвено прихваћен договор, како би стекао материјалну добит, дал је то морално?
Цариник није рекао Христу, ја нисам ништа погрешио, него неваља закон, није праведан, него је рекао, ево све што нелегално зарадих, разделићу другима, и то дупло више од тога.
Колико те разумем, тебе од трговине наркотицима одбија једино страх од казне, ако те ухвате, а не видиш у томе ништа лоше?

Управо је цариник супротност од дилера. Молим те пази да не спинујеш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Поуке.орг инфо рече

није јасно одакле вероучитељ обучен као транџа и, како се данас на телевизији причало да је овај свештеник често ишао у Албанију? Зашто?

Шта кажу на ТВ за тог "вероучитеља обученог као транџа"? Да ли је вероучитељ на крају или није? Да ли је транџа или није? Да ли је дилер или није?

По мени, ако је неко "обучен као транџа", највероватније је транџа, а ако је "бивши вероучитељ" онда највероватније није вероучитељ. Забога, ето и ти стално понављаш да је вероучитељ!? Зашто? Верочитељ има ограничени благослов, а свештеник нема. То је велика разлика.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Протомајстор рече

Шта кажу за тог "вероучитеља обученог као транџа"? Да ли је вероучитељ на крају или није? Да ли је транџа или није? Да ли је дилер или није?

По мени, ако је неко "обучен као транџа", највероватније је транџа, а ако је "бивши вероучитељ" онда највероватније није вероучитељ. Забога, ето и ти стално понављаш да је вероучитељ!? Зашто? Верочитељ има ограничени благослов, а свештеник нема. То је велика разлика.

Ок, бивши вероучитељ који поје у хору обучен као транџа...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече
пре 22 минута, Ђорђе Р рече

Не видим ништа лоше ако ти оћеш нешто да купиш и неко други ти прода.

А шта када хоће неко дете незрело и недорасло, помамљено и намамљено да купи...а по твојој логици, па нека купи, пошто хоће , нема ту ништа лоше. 

Да ли тролујеш, или да опростиш  сиНасканкован :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

А шта када хоће неко дете незрело и недорасло, помамљено и намамљено да купи...а по твојој логици, па нека купи, пошто хоће , нема ту ништа лоше. 

Да ли тролујеш, или да опростиш  сиНасканкован :smeh1:

Ко је рекао "дете"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, obi-wan рече

Brate, Andima svaka cast, ali nece da bude da su oni standard i uzor. Ako cemo da pricamo iz perspektive hriscana, a to je ono sto ja uvek pokusavam, ne moze a da se ne sagleda celina, pa onda da se prica.

Свака и Европљанима и блиском истоку част, али тешко да су они стандард и узор за све. 

И то уопште није ствар вере, него културе. Да се Христос тамо оваплотио, претворио би можда листове малине у листове коке на некој свадби, а грехом би се сматрала претерана употреба и злоупотреба, а не и само умерено жвакање.

Али слажем се да су теме о сексу далеко лепше, одјављујем се и ја. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Ок, бивши вероучитељ који поје у хору обучен као транџа...

Зашто не само: "Појац у хору обучен као транџа".

Мислим да би српске катихете (и ја сам "бивши вероучитељ" као и колега појац-транџа :ani_biggrin:) требало да издају саопштење поводом овог блаћења струке. Шта то значи "бивши вероучитељ", па ја сам поред тога и бивши фудбалер, бивши хулиган, бивши мајстор на грађевини... :0212_rolleyes:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...