Jump to content

Помоћ око тражења филма (име, радња, глумци...)

Оцени ову тему

Препоручена порука

На овој теми можемо да помажемо како да се дође до имена неког филма. 

Како се зове онај филм где су као у некој канцеларији а баве се продајом осигурања, па долази шеф који им каже да тог дана морају да остваре квоту. Ко не оствари добија отказ а ко победи добија најбоље контакте. Филм је одличан, али појма немам како се зове ни ко глуми, а хтео бих да га поново погледам.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Како се зове онај филм где су као у некој канцеларији а баве се продајом осигурања, па долази шеф који им каже да тог дана морају да остваре квоту. Ко не оствари добија отказ а ко победи добија најбоље контакте. Филм је одличан, али појма немам како се зове ни ко глуми, а хтео бих да га поново погледам.

Ахааа... То је онај глумац што је глумио у оном филму са оним, како се беше зове... :scratch_head::D

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Поуке.орг инфо рече

To je lepinardo di kaprio, ne sećam se naziva filma, googlaj njegove filmove, naći ćeš.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

To je lepinardo di kaprio, ne sećam se naziva filma, googlaj njegove filmove, naći ćeš.

Ма није то тај... овај је старији мало... Није оно Вол Стрит...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, AnaLaz рече

Ахааа... То је онај глумац што је глумио у оном филму са оним, како се беше зове... :scratch_head::D

Е, баш тај! Браво!  

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Ајде ко зна нека се јави, ипак би ова тема требала да добије свој смисао ако помогнете око проналажења траженог филма.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Поуке.орг инфо рече

http://www.imdb.com/title/tt0104348/

Glengarry Glen Ross (1992)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

Јеееестеееее! Хвала ти, баш малочас га и ја пронађох!

Одличан филм, да бре глуми Ал Паћино...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Sjajan! Gledala sam ga ni sama ne znam koliko puta. Al Paćino, Džek Lemon, Kevin Spejsi.... - ne znam ko je bolji.

Бранка, сјајна си, улепшала си ми вече :) Одох да га гледам, додуше други пут у животу (до сада).

Сећам га се, гледао сам га давно, толико ми је био упечатљив и сјајан да сам решио поново да га погледам.

Још једном, хвала ти. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Поуке.орг инфо рече

Бранка, сјајна си, улепшала си ми вече :) Одох да га гледам, додуше други пут у животу (до сада).

Сећам га се, гледао сам га давно, толико ми је био упечатљив и сјајан да сам решио поново да га погледам.

Још једном, хвала ти. 

Hvala i vama pouke.org na preporuku

Brinete o nama u svemu?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Kao dete sam gledao jedan film na tv-u, jedino cega se secam je jedna scena u kojoj neki tipovi u crnim odelima ( obezbedjenje) izvode prelepu devojku u maloj crnoj haljini iz kola nekih i kao tu se nesto desi ona je nesto kriva za nesto i onda je uhvate za glavu i prilepe za neki zagrejan rostilj i ona podize glavu a na licu ima teske opekotine. Ta scena mi je ostala urezana u secanju, znam da mi je bilo mnogo zao te devojke cak i ako sam znao da je to film, jer je bila mnogo lepa :)  Voleo bih da saznam koji je to film, mozda je i neki glup ali nema veze. :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...