Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 6 часа, Снежана рече

и ово би било сасвим у реду твоје лично мишљење да дислајк ниси ставио на теми Женска лепота :smeh1:

Једини дислајк за који сам се чудила, и још ми није јасан, је кад ми је Снежа Фиби зафрљачила минус на теми Мушка Лепота. Ево још се чудим шта јој би. ne_shvata

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Па то, минус је сасвим довољан да би се омаловажило речено. На једној теми ми је Зосима написао да изгледам као талибан, да сам секташ и још свашта нешта, на којој год теми да се укључим у расправу, напад је загарантован, напад без санкција...нећу да учествујем у таквом разговору...да се вријеђање санкционише...више бих писао...

Dešavalo se da daš dislajk jer jednostavno želiš... eto tako, može ti biti (imam i tvoju potvrdu toga) a isto ti se dešavalo "dislajk veče" pa random nagrađuješ postove. Ne možemo se pozivati na netačnost nečijeg stava. Jednostavno, to je način na koji ta osoba percipira, i ne znači da naše mišljenje, koje nije saglasno sa rečenim, je jedina istina, ili tačno. Meni si u svakom slučaju drag, jer sam te upoznala mimo lajka i dislajka, tako da to ne utiče na moje mišljenje o tebi. Isti stav imam i prema jednom broju forumaša, i zaista mogu meni lično reći šta god žele, i ja neću uzeti za zlo (rekoh, prema jednom broju, ne prema svima).
Desilo se par puta i ja da dam dislajk, i oni meni znače - ne odobravam, i ružno je to što čitam, i zaista se ne osjećam dobro kada dozvolim sebi taj luksuz. Isto, ne znači da sam ja i u pravu, već tih par puta željela sam da ta persona osjeti da neko i ne podržava to što je rečeno.

No, bolje bi mi bilo da spremim večeru nego što pametujem ovdje trenutno... ne zamjerite. :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Lady Godiva рече

Једини дислајк за који сам се чудила, и још ми није јасан, је кад ми је Снежа Фиби зафрљачила минус на теми Мушка Лепота. Ево још се чудим шта јој би. ne_shvata

Kad bre? Idem odmah da sklonim. Obično stavim zbunjen ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Kad bre? Idem odmah da sklonim. Obično stavim zbunjen ne_shvata

Pa šta...možda si bila u PMS-u. Tada se oprašta.

... a i valjalo bi da vidimo tog lika, možda je ružan. Ko zna...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

Pa šta...možda si bila u PMS-u. Tada se oprašta.

... a i valjalo bi da vidimo tog lika, možda je ružan. Ko zna...

Ili to ili smatrala da nije dovoljno dobar za nju :ani_biggrin: Tražim temu, baš me zanima

Mene Obi sad razočarao za dislajk, nisam se nadala, nije razumeo šalu, al oprošteno mu.

Od mene konzervativniji nije.

Подели на овим сајтовима

Ја не верујем да сам дао више од 2-3 дислајка и то баш када је било преко мере да су и други реаговали. Када ми се нешто баш свиђа ја реагујем а за несвиђање ме и то мрзи :)

А добио сам можда десетак дислајкова углавном због отворености или због хумора који је некомо био преко неке линије... Оне од Војводе ту не рачунам :)

Подели на овим сајтовима

Извињавам се свима који су претрипели душевну бол због дислајка који сам им дао, поготово женском делу популације. А извињавам се и онима којима нисам дао дислајк, ако су се нашли због тога увређеним, што сам их игнорисао. Честитам онима којима сам дао лајк, или срце, заслужили сте.

Посебно се извињавам @Phoebe, пошто сам ти нанео двоструку бол. На неки начин сам био узрок да добиш и дислајк од многоцењеног Обија. Као дело покајања, позивам те у посластичарницу, на колаче, у недељу, после Литургије.

А сад спектаткл: Исповест једног дислајкера, или како сам постао дислајкер, или неколико разлога зашто сам постао дислајкер.

Нисам разумео мотиве постављача тема, и ко су уопште дислајкери, хејтери. Дал је то нека заједница људи? Очигледно су неке форумаше класификаовали, сместили у заједничку групу. Како се се зову они који стављају лајкове, лајкери, и зашто нема тема и о њима. А оне што стављају као целе поруке само неке смајлије, смајлићари. Што би се уопште коментарисали нечије реакције на поруке, и класификовали их у неке групе, и онда испитивали њихово понашање, као покусне мишеве? И онда реших да будем и ја дислајкер на овој теми.

Деловало је као напад, и обрачун са Војводом, па сам хтео да му дам подршку.

Хтео сам да видим дал ће моји дислајкови изазвати рекцију. Хтео сам да се забавим. Да, дислајкови си изазвали рекцију, постао сам "популаран", "видљив", почео сам да се због дислајкова свиђам жемскама, а не само због неодољивог шарма и лепоте :).

Научио сам да овај невербални начин комуникације појединима доста значи.

Пре (и после) овог експеримента, лајк и срце сам стављао на поруке које ме дотакну, са којима се слажем, које ме одушеве, често да се не бих понављао, да не бих стављао смајлиће, или само браво. Негативне (дислајкове) и нисам стављао, а можда ми се и омакао неки, не знам.

Подели на овим сајтовима

@Ђорђе Р, не изврдавај сад.:ani_biggrin: Ако ће ти бити лакше јер те пече савест, опроштено ти је. Не знам за друге, мени је било забавно и слатко сам се исмејала јуче. :pivo: 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ђорђе Р рече

Деловало је као напад, и обрачун са Војводом, па сам хтео да му дам подршку.

Šta će njemu podrška, dok god ima palac na dole, dobro je njemu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Lady Godiva рече

Si postavila svoju sliku?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 30/01/2018 at 11:53, JESSY рече

dakle, ko je medju nama najveći dislike-r....?

šta mislite o dislike-rima...?  Šta ih nagoni  da to budu...?

mogu oni i sami da nam daju obrazloženje svojih dislike-va....:POPOcorn1:

Sta vam je to disliker

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sozont рече

Sta vam je to disliker

ovi što koriste emotukon koji sam ja tebi dala. Naravno nije problem dati dislajk, nekada se neslažeš sanečijim mišljenjem, a ne bi da ulaziš u neku raspravu, pa daš dislajk, međutim postoje ljudi koji sasvim neselektivno udaraju dislajkove bez pročitanog i shvaćenog. :)

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sad cu reci nesto zbog cega odmah neki skacu pa pretpostavljam da ce i sad biti tako.

Jel taj dislike ima srpsku verziju?

Ako si mi dala dislike na gornji post jel to znaci da ...?Sta u stvari znaci u vezi mog posta?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sozont рече

Sad cu reci nesto zbog cega odmah neki skacu pa pretpostavljam da ce i sad biti tako.

Jel taj dislike ima srpsku verziju?

Ako si mi dala dislike na gornji post jel to znaci da ...?Sta u stvari znaci u vezi mog posta?

Samo ti je pokazala šta je dislajk, i nije imala zamjerki na tvoj post, već ti je priuštila zadovoljstvo da osjetiš o čemu je riječ, kao što je i objasnila.
To ti dođe kao odgovor na pitanje, kakvog je ukusa zečji paprikaš... a ona kao prava domaćica, zahvati kašikom iz šerpe, i tutne ti zalogaj uz ono - Probaj :)
Jasno sada?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...