Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 16 минута, Војвода7 рече

Чим се крене у расправу..одмах можеш очекивати да неко иде ђоном без страха да ће добити картон. Ја стварно немам неких живаца за то, немам живаца да се расправљам са таквим људима. Минус дам из тог разлога да они који долазе на форум не би мислили да је све тачно што се овдје пише...

Pogledaj kako ti niko na ovo nije dao dislajk iako ,po onome sto se vidi na ovoj temi, sigurno ima seriju. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

Mada ti ne dajes dislajk samo na ono sto je tebi upuceno nego na mnoge druge teme. 

:dobro:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Баш волим хејтере. Проблем са минусима је што су лакши начин (дакле, само за лењивце) да се неслагање стави некоме до знања. И сматрам да је управо на форуму то потпуно бесмислено.

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Ето видиш, и сад да ја са тобом расправљам о нечему....

Haleluja! Najzad su moje molitve uslisene!  

• Збуњен 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Ето видиш, и сад да ја са тобом расправљам о нечему....

Si, si, tačno traže da uzvratiš istom merom. Treniraj smiravanje :))) Tako ja, šta ću ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Branka62 рече

A proveravaš, proveravaš lajkove!!:takeoff::ani_biggrin:

Па мање-више. Ал` кад беше ово тад, мор`о сам видети тко је тај сват

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Phoebe рече

Briga te. Pa i meni jedan mačor rekao da se pogledam u ogledalo, nit me zna nit zna kako izgledam, a i ne kaže se to ženama, tim pre što nisam vređala. Uopšte nije duhovito, a dobio 10 ak oplakivanja i par amina. Ali sve to ide u radni staž na forumu :)))

A ovde ima radni staz?! :scratch_head: I mogu da zamislim macora koji je tebi tako nesto rekao. Mora da je Azrael. :)))

• Волим 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Trifke рече

Pa jednostavno ako neces zanemaris to sto je neko napisao o tebi. Mada ti ne dajes dislajk samo na ono sto je tebi upuceno nego na mnoge druge teme. 

Да, па не желим да запчињемм расправу и да се доводим у ту ситуацију да ме неко назива болесним, секташом, талибаном, да ми говори да сам неспособан, мада сад кад размислим можда сам у криву, можда је боље да то напишете јер тим ће те омаловажити сами себе...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Да, па не желим да запчињемм расправу и да се доводим у ту ситуацију да ме неко назива болесним, секташом, талибаном, да ми говори да сам неспособан, мада сад кад размислим можда сам у криву, можда је боље да то напишете јер тим ће те омаловажити сами себе...

Bravo! Popravljas se i vidis da ima koristi od otvorenog raspravljanja i to mnogo vise od davanja dislajkova! ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Милан Ракић рече

Не нужно и увек фрустрације.

Може тај "неволић" како га назва Навахо поглавица да буде изазван/изнуђен због става нечијег са којим се не слажемо и сл.

Али добити "неволић" због слике једне жене-која је припадница наше војске нпр., то су вероватно фрустрације-шта друго може бити?

bwRzItQ.jpg&key=81263f6d335272187a16b39c

Веровали или не, добих на ову слику ономад "неволић" од једног нашег форумаша. А није Ваца :))) 

К`о да сам објавио слику неке боркиње за људска права нпр. (тада бих можда и схватио откуда "неволић")

Можда се ово вама свиђа али ме НЕ. Ово ми је исто као кад би неко поставио слику дјетета са пушком, нејач су ту да се штите а не да иду у борбу и штите јаче од себе. Можда сам ја болестан, секташ, талибан, али ја то тако видим...

Подели на овим сајтовима

@Војвода7 јел знаш зашто си дао дислајк или то механички радиш по већ устаљеном шаблону. Да ли си уопште схватио шта сам написала?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Можда се ово вама свиђа али ме НЕ. Ово ми је исто као кад би неко поставио слику дјетета са пушком, нејач су ту да се штите а не да иду у борбу и штите јаче од себе. Можда сам ја болестан, секташ, талибан, али ја то тако видим...

и ово би било сасвим у реду твоје лично мишљење да дислајк ниси ставио на теми Женска лепота :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

@Војвода7 јел знаш зашто си дао дислајк или то механички радиш по већ устаљеном шаблону. Да ли си уопште схватио шта сам написала?

Ево, може овако

пре 12 минута, Снежана рече

све то треба укинути 

Ја нисам за то да се укида ;) . Ето, сад ти објасни зашто си за укидање па ћу ја зашто нисам ;)

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Драшко рече

Izvinjavam se Vojvodi

Menjam post jer sam preterao sa šalom

Izvini Saša, neumesno je bilo od mene

Хехе, одох ја бициклом на једну вожњу од 50ак км, ваљда ссе и то нешто рачуна ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...