goranger Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 часа, Рапсоди рече Јер ће моћ мушких извајаних мишица пре претворити поштење преподобних парохијанки , од оног што јесте, у распаљене похотне жене, него што ће снага попових мишића преобразити успутне мушке придошле у теретану у врле ( пре ће бити врле) мушке хришћане. То је некада био парадок, али Шекспир нуди доказе . Bogu je sve moguće :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 минута, goranger рече Bogu je sve moguće :-) Не мешај Бога у то...пре ће тамо ђав, ђав заћи.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 12 минута, Рапсоди рече Не мешај Бога у то...пре ће тамо ђав, ђав заћи.... Bog i preko đavola može da privede sebi, ako hoće. A šta ako bih ti rekao da sam za pravoslavlje, Isusovu molitvu i post, prvi put čuo od mog dilera heroina? Рапсоди, Phoebe, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Српски теолог у предбожићном озрачју, тренира тело и ум... Sanja Т., Поуке.орг инфо, Ayla and 9 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 3 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 4 минута, Милан Ракић рече Српски теолог у предбожићном озрачју, тренира тело и ум... Kakav sektant Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 сат, Милан Ракић рече Српски теолог у предбожићном озрачју, тренира тело и ум... Imam utisak kao da će svakog trenutka da pocepa ovu spravu kao od šale. Милан Ракић and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 2 минута, Broken рече Imam utisak kao da će svakog trenutka da pocepa ovu spravu kao od šale. Ех Брокене, колега драги, утисак често вара. Ви`ш како сам се напео, к`о да ћу сваког тренутка да прднем... Справа "нариктана" на најјачи отпор Broken је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Ех Брокене, колега драги, утисак често вара. Ви`ш како сам се напео, к`о да ћу сваког тренутка да прднем... Справа "нариктана" на најјачи отпор Izgledaš kao neki super heroj. Imaš li ti tatavažu ? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 7 минута, Broken рече Izgledaš kao neki super heroj. Imaš li ti tatavažu ? Не`ам. Ако и будем некада пожелео дукрасим тим детаљем своје "змијско тело" за то ће се побринути свакако @Ayla са овим урадком. Trifke, Ayla and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 3 минута, Милан Ракић рече Не`ам. Ако и будем некада пожелео дукрасим тим детаљем своје "змијско тело" за то ће се побринути свакако @Ayla са овим урадком. Neeeeee, ovako ćemo nešto: Biraj, Milane Paradoksologija, Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 23 минута, Ayla рече Neeeeee, ovako ćemo nešto: Biraj, Milane Ово пошљедње у низу, јер сам од свих понуђених примера заиста летео на оном који предложих (Газела), а основну обуку сам завршио на овом последњем који си "поменула", тј. на легендарној "вредној пчели"-транспортном хеликоптеру Ми-8.. Ех, пуста младости... Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Onda je to završeno. Računaj tako... samo odluči. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 9 часа, Милан Ракић рече Не`ам. Ако и будем некада пожелео дукрасим тим детаљем своје "змијско тело" за то ће се побринути свакако @Ayla са овим урадком. Zmijsko telo je rezervisano vec za nekog drugog ne prisvajaj tudje termine. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 A zašto je letelica naopako okrenuta ? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 A ovo nesto da radi popa? https://vk.com/motopalomniki Диакон Евгений Бирченко Протоиерей Лев Петров Священник Иоанн Карабидович http://www.pravmir.ru/svyashhennik-sergiy-labunskiy-mototsikl-ne-nadumannyiy-povod-pogovorit-o-vere/ Broken, Sanja Т., Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука