Jump to content

Руски свештеник бодибилдер служи и телу и уму (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Рапсоди рече

Јер ће моћ мушких извајаних мишица  пре претворити поштење преподобних парохијанки , од оног што јесте, у распаљене похотне жене,  него што ће снага попових мишића  преобразити успутне мушке  придошле у теретану  у врле ( пре ће бити врле) мушке хришћане. То је некада био парадок, али  Шекспир нуди доказе .:ani_biggrin:

Bogu je sve moguće :-) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, goranger рече

Bogu je sve moguće :-) 

Не мешај Бога у то...пре ће тамо ђав, ђав заћи....:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Рапсоди рече

Не мешај Бога у то...пре ће тамо ђав, ђав заћи....:ani_biggrin:

Bog i preko đavola može da privede sebi, ako hoće. A šta ako bih ti rekao da sam za pravoslavlje, Isusovu molitvu i post, prvi put čuo od mog dilera heroina? 

Подели на овим сајтовима

Српски теолог у предбожићном озрачју,  тренира тело и ум... 

IMG-bc6151786a7ab2ec5f26be22036c4250-V.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Kakav sektant :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

Imam utisak kao da će svakog trenutka da pocepa ovu spravu kao od šale. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Imam utisak kao da će svakog trenutka da pocepa ovu spravu kao od šale. :)

Ех Брокене, колега драги, утисак често вара. Ви`ш како сам се напео, к`о да ћу сваког тренутка да прднем... Справа "нариктана" на најјачи отпор

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Ех Брокене, колега драги, утисак често вара. Ви`ш како сам се напео, к`о да ћу сваког тренутка да прднем... Справа "нариктана" на најјачи отпор

Izgledaš kao neki super heroj. Imaš li ti tatavažu ? :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Broken рече

Izgledaš kao neki super heroj. Imaš li ti tatavažu ? :D

Не`ам. Ако и будем некада пожелео дукрасим тим детаљем своје "змијско тело" за то ће се побринути свакако @Ayla  са овим урадком.

2011-08-06195319.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Не`ам. Ако и будем некада пожелео дукрасим тим детаљем своје "змијско тело" за то ће се побринути свакако @Ayla  са овим урадком.

Neeeeee, ovako ćemo nešto:
helicopter-tattoo-design-2.jpg

4c42af8d3eea0877f260dcb72906784e--shop-a

s800

Biraj, Milane :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ayla рече

Neeeeee, ovako ćemo nešto:
helicopter-tattoo-design-2.jpg

4c42af8d3eea0877f260dcb72906784e--shop-a

s800

Biraj, Milane :sunce:

Ово пошљедње у низу, јер сам од свих понуђених примера заиста летео на оном који предложих (Газела), а основну обуку сам завршио на овом последњем који си "поменула", тј. на легендарној "вредној пчели"-транспортном хеликоптеру Ми-8.. Ех, пуста младости...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Милан Ракић рече

2011-08-06195319.jpg

Zmijsko telo je rezervisano vec za nekog drugog ne prisvajaj tudje termine. :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

A ovo nesto da radi popa?

xGafTAtAmv8.jpg

bIT5OBZt288.jpg

FI3BrRbyXFs.jpg

https://vk.com/motopalomniki

diakon-Evgenii---Birchenko1.jpg

Диакон Евгений Бирченко

protoierei---Lev-Petrov2.jpg

Протоиерей Лев Петров

kar-479x600.jpg

Священник Иоанн Карабидович

http://www.pravmir.ru/svyashhennik-sergiy-labunskiy-mototsikl-ne-nadumannyiy-povod-pogovorit-o-vere/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...