Jump to content

Опет и опет - суспектна сновиђења код Архимандрита Никодима (Богосављевић)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Muramasa рече

Sad sam opet sreo Ćiriličara i pitao sam za precizniji opis kakva ti je frizura. :)))

Bez brige. Ako sam izdržao kombinaciju pseudoefedrina, reaktora i 150kg čučnja, za mene srce nije problem.

Ma majstore ovde je u pitanju gde zakoraci trava ne nice. Nisu ovde cucnjevi u pitanju nego nagoni prirode. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Извини Ведране и остали али све ми се поклопило... и "Обећавам да нисам унутра удробио лекић."  ;)

пре 16 часа, Muramasa рече

Ja sam ručao piletinu prethodnih par nedelja, pa mi se nečastivi još nije javio.

пре 8 часа, Isusovo magare рече

Možda i je al ne vidis jer si slijep..šuti gad je to nikad ne znas di je...

пре 8 часа, Ведран* рече

Па како да га види кад се сакрио у пилетину. :))
Сад кад га је прогутао мора да га сачека на другом крају, ако му се гледа. 12:smeha:

Уууууу.... ако то оњуши онда ће можда да осети

преисподњи воњ Геене

и неописиви задах Легиона

и злосмрадије које раздваја душу од тела

и видеће нечастивог

и повикаће иза гласа: Шта хоћеш од мене Ведране Таблетомане!? Дошао си амо да ме пре времена накљукаш?

и много га мољаше да га пусти да иде у оближње крдо тролова који пасијаху на форуму...

... ко је читао зна шта је било даље :)

а ако хоћете да наставим треба ми благослов неког од службених лица ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Sad sam opet sreo Ćiriličara i pitao sam za precizniji opis kakva ti je frizura. :)))

Ма шта њега питаш? Мислим да је после оног пива заборавио и с ким је седео.. 

Ово ти најпрецизније. :smeh1:

Fashion-Fail-Bad-Hair-Funny-Afro.jpg

Подели на овим сајтовима

Знам да је ово ЖРУ и да је све могуће, ал може ли неко да ми објасни како се од архимандрита Никодима дошло до екстремне варијанте афро фризуре, да не листам целу тему? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Знам да је ово ЖРУ и да је све могуће, ал може ли неко да ми објасни како се од архимандрита Никодима дошло до екстремне варијанте афро фризуре, да не листам целу тему? 

Лењиви Јуанито! Just_Cuz_19

"А ...Царство небеско с напором се осваја, и подвижници га задобијају." (Мт 11.12)

• Оплаках :)) 1

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

Ови зликовци у конспиративном нападу хоће да ми упропасте и затворе тему! 

А аминистрација само аминује. 

Хоће и вашке да запате из овога афроа, само зато да би администрација извршила фумигацију. 

• Хахаха 1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ведран* рече

Ови зликовци у конспиративном нападу хоће да ми упропасте и затворе тему! 

А аминистрација само аминује. 

Хоће и вашке да запате из овога афроа, само зато да би администрација извршила фумигацију. 

Evo ovim s aktom dokazao ono sto sam uvek tvrdio da si ti spijun i da radis za doticnog arhimandrita i da si ti samo jedan tockic u delu velike zavere protiv svega postojeceg. Znao sam da ces pre ili kasnije da se sam otkrijes. girl_smiley

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Trifke рече

Evo ovim s aktom dokazao ono sto sam uvek tvrdio da si ti spijun i da radis za doticnog arhimandrita i da si ti samo jedan tockic u delu velike zavere protiv svega postojeceg. Znao sam da ces pre ili kasnije da se sam otkrijes. girl_smiley

Био је непажљив, оставио је отисак зуба на једној од тема, тако да сада знамо његов прави идентитет....

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Не знам за вас остале, али ја нисам био до сада упућен у најновија виђења код нашег Архимандрита. 

Па рекох себи, пошто сам се упознао с њима да и вас обавестим да не останете неупознати, необавештени и неупућени.

У најновијим сновиђењима можете читати о Џорџу Мајклу у уским фармеркама, о демону који се зове Смешко Масловић... и другом....

371403784_.png.90aaf944a46843364f4866a881425c17.png

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

@Ведран* Vedrane brate tako nam nedostajaste i ti i Arhimandrit. :aplauz:

Признај, ко је више? :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ведран* рече

У најновијим сновиђењима можете читати о Џорџу Мајклу у уским фармеркама

zanimljivo

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Ведран* рече

Не знам за вас остале, али ја нисам био до сада упућен у најновија виђења код нашег Архимандрита. 

Па рекох себи, пошто сам се упознао с њима да и вас обавестим да не останете неупознати, необавештени и неупућени.

У најновијим сновиђењима можете читати о Џорџу Мајклу у уским фармеркама, о демону који се зове Смешко Масловић... и другом....

371403784_.png.90aaf944a46843364f4866a881425c17.png

Smeško maslović  ???

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ведран* рече

Признај, ко је више? :))

Džordž Majkl u uskim farmerkama, naravno :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...