Jump to content

Опет и опет - суспектна сновиђења код Архимандрита Никодима (Богосављевић)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 29 минута, Zoran Đurović рече

По старом или новом календару?

По овоме који има Туциндан. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ведран* рече

Само се ти шали, а Туциндан и даље у стоји у календару! :)) И то старом! И то, јел оно беше, масним словима? Ваљда масним од прасићи. 12:smeha:

Kako se zvao taj svetac...Tucin ili??

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

Нека за сада. Овако диспирано и разуђено је видљивије

Još se ja čudim otkud ja na ovoj temi..men' se čini da sam bila na drugoj..o Košiću.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Isusovo magare рече

Još se ja čudim otkud ja na ovoj temi..men' se čini da sam bila na drugoj..o Košiću.

Па преузвишени Кошић и несуђени преосвећени а архимандрита Богосављевић доктор Никодим су по озбиљности ту негде

Подели на овим сајтовима

Имам једно недоумицу. Елем, пре две вечери, таман што сам попила млекце и легла, у сну ми се јави следеће:

Враћам се кући с посла и кренем у продавницу, кад видим нема пара у новчанику и нема ми картице, кренем до банке и на шалтеру ми она службеница каже да ми је уплаћено 200.000€ на рачун. На разгласу чујем неки глас, али крчи и немам појма шта ми је рекао. 

Е сад пошто је разглас крчао, нисам чула шта ми је речено. Не знам када ће се то што ми је у сну откривено, десити. Мислила сам да контактирам цењеног аримандрита да ми протумачи ово моје виђеније, али рекох можда је боље прво да питам вас. Знате ја немам девизни рачун, па не знам да ли да јурим одмах ујутру до банке или ће ми те паре лећи тек кад се Рус зацари... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Да ти речем ја.

Ти ниси имала виђење. Имала си искушење под утицајем нечастивих сила јер си попила млеко пре два дана. 

Да ниси пила млеко можда би чула глас на разгласу. Онда би било виђење. Овако јок. Не важи се. 

А сад да те питијски опустим с миром: На рачун евре добити нећеш отворити рачун ти. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Елем, пре две вечери, таман што сам попила млекце и легла

Au... mlekce usred posta,to je demonska obmana onda!Hitno da se javiš kod doktora demonologije Miroljuba Petrovića na terapiju dok ne preraste u slučaj za najboljeg srpskog lekara svih vremena dr Peranovića!!! :)):smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Кратос рече

Au... mlekce usred posta,to je demonska obmana onda!Hitno da se javiš kod doktora demonologije Miroljuba Petrovića na terapiju dok ne preraste u slučaj za najboljeg srpskog lekara svih vremena dr Peranovića!!! :)):smeh1:

Побогу, Каросе, узела сам млекце, не хорс да ме шаљеш под Перановићеву лопату. sFun_bat

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Побогу, Каросе, узела сам млекце, не хорс да ме шаљеш под Перановићеву лопату. sFun_bat

Pa tako se počinje...eeeee .....bolje sprečiti nego lečiti!!!:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Lady Godiva рече

Имам једно недоумицу. Елем, пре две вечери, таман што сам попила млекце и легла, у сну ми се јави следеће:

Враћам се кући с посла и кренем у продавницу, кад видим нема пара у новчанику и нема ми картице, кренем до банке и на шалтеру ми она службеница каже да ми је уплаћено 200.000€ на рачун. На разгласу чујем неки глас, али крчи и немам појма шта ми је рекао. 

Е сад пошто је разглас крчао, нисам чула шта ми је речено. Не знам када ће се то што ми је у сну откривено, десити. Мислила сам да контактирам цењеног аримандрита да ми протумачи ово моје виђеније, али рекох можда је боље прво да питам вас. Знате ја немам девизни рачун, па не знам да ли да јурим одмах ујутру до банке или ће ми те паре лећи тек кад се Рус зацари... ne_shvata

Није ти пало на памет: 200.000 цењеном тумачу снова и добијеш тумачење, и објаву на блогу, и чекаш ко ће да се зацари :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan3 рече

Није ти пало на памет: 200.000 цењеном тумачу снова и добијеш тумачење, и објаву на блогу, и чекаш ко ће да се зацари :)

Еееј, много бре. За те паре одем код професионалне гатаре и још ми остане за пут до Москве на крунисање. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Еееј, много бре. За те паре одем код професионалне гатаре и још ми остане за пут до Москве на крунисање. :D

Ето! Сад знаш шта је значио сан :smeh1: а оно са разгласа је био жамор са крунисања...

Е, будући да сам ти помого: 3000 за господина :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vladan3 рече

Ето! Сад знаш шта је значио сан :smeh1: а оно са разгласа је био жамор са крунисања...

Е, будући да сам ти помого: 3000 за господина :dobro:

Море, појма немаш. Не дам ни динара. :0201wink:

Ти би толике паре да ми избијеш из џепа. Гарант си неки хелиоцентраш кад све тумачиш наопако. Ипак ћу се обратити стручном лицу Ниџи или Милану Тароту. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Море, појма немаш. Не дам ни динара. :0201wink:

Ти би толике паре да ми избијеш из џепа. Гарант си неки хелиоцентраш кад све тумачиш наопако. Ипак ћу се обратити стручном лицу Ниџи или Милану Тароту. 

Неће они да раде за три иљаде...

Али са овим си ме уплашила: "Гарант си неки хелиоцентраш..."  Него "помоли се ти за мене да не наиђе на мене ништа од онога што си рекла" :)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

Ja sam ručao piletinu prethodnih par nedelja, pa mi se nečastivi još nije javio.

Па не дира своје. 12:smeha:

Искушава само ове што су му слатки. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...