Jump to content

Бискуп Владо Кошић: Усташтво није био фашизам него организовано војно деловање у одбрани Хрватске као државе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, kopitar рече

Magare dobije napade kad čuje riječ četnik.

To je ljudski...nema tu ništa. Inače je vrlo teško da prosječan Hrvat razumije da nisu svi četnici isti. 

Почела је да добија нападе и на друге речи као што су православни и Србин. 

"Просечан" Хрват, на жалост, има тај проблем јер повијест учи са телевизије. А просечан Хр политичар има проблем да уопште на власт дође ако на телевизији стално не спомиње четнике. Јер оних 20-30 посто бирача који су "већина" бирачког тела никада неће гласати за њих без тога. 

Није лак живот у зачараном кругу. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Почела је да добија нападе и на друге речи као што су православни и Србин. 

Просечан Хрват, на жалост, има тај проблем јер повијест учи са телевизије. А просечан Хр политичар има проблем да уопште на власт дође ако на телевизији стално не спомиње четнике. Јер оних 20-30 посто бирача који су "већина" бирачког тела никада неће гласати за њих без тога. 

Није лак живот у зачараном кругу. 

Dobro to je malo smiješno Pravoslavni Srbin...tako je brate al nađe se nešto i normalnih.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жичанин рече

И нису.....

Када су инжењера Владимира Предавеца, сина историчара и потпредседника Хрватске сељачке странке, Јосипа Предавеца, убијеног у атентату 1933. године – питали зашто је рат провео у четницима, одговарао је да је то био једини пут за некога ко је противник и нацизма и комунизма, а поборник демократије. 

Ево фотке тог правог Хрватског домољуба:

IMG_6251.jpg

Tebi je sve dobro što podsjeća na Hipije .:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kopitar рече

Dobro to je malo smiješno Pravoslavni Srbin...tako je brate al nađe se nešto i normalnih.

Ја мислим да има много нормалних (ово је озбиљно, а остало полуозбиљно).

И не само у Ирској :))

Али не долазе до изражаја, јер су или четници, или комунисти и удбаши и њихови синови, или жидови или нису ухљеби или се не зна ди су били деведесет прве, тј. нису бранитељи по могућству с пемзијом. итд. 

• Оплаках :)) 1

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

Ma šalim se..

Krivo ti je što ubijam vaše kraš bajadere ko blesav a vi moje pionir čokoladice štedite eto šta je zavidiš mi na zločinu. :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ведран* рече

Ја мислим да има много нормалних (ово је озбиљно, а остало полуозбиљно).

И не само у Ирској :))

Али не долазе до изражаја, јер су или четници, или комунисти и удбаши и њихови синови, или жидови или нису ухљеби или се не зна ди су били деведесет прве, тј. нису бранитељи по могућству с пемзијом. итд. 

Mislim da ću begati vanka ak ovako nastavi.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Ведран* рече

Код тебе у Загребу барем не мора да тражи Колинду. За називе улица је задужен Кошићев идеолошки истомишљеник Хасанбеговић. :))

А Колинда иде по Хр као путујући циркус да јој мање замере што не испуњава предизборно обећање да ће се преселити са Пантовчака. 12:smeha:

Ma šuti makar je ljepša od Mesića..:))

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ведран* рече

И магарад има образ, али ово Магаре постаје безобразно. 

Vedrane brate sto sam sad ja opet tebi stala na rep..a ti meni ovako preko zice stvarno djelujes ko super čudni lik..zamisljam te kao mlađeg tipa sa bradom poput Djeda Mraza pa eto da budem iskrena kao jednog mlađeg popa koji jos treba malo postit da bi bio savršen..:idea:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kopitar рече

Ovo magare je jurodivo...

Kolinde radi :)))

Ma men ona ona super samo da mi ne stavi neke male pelene ili da ne misli da ono na pelenama kad piše od 14 do 20 kg znači čekanje dok pelena toliko ne oteža. :))))))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kolinde radi :)))

Ma men ona ona super samo da mi ne stavi neke male pelene ili da ne misli da ono na pelenama kad piše od 14 do 20 kg znači čekanje dok pelena toliko ne oteža. :))))))

Mislim da je ova tema zrela za Košićev zagovor..12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...