Ведран* Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 7 минута, kopitar рече Magare dobije napade kad čuje riječ četnik. To je ljudski...nema tu ništa. Inače je vrlo teško da prosječan Hrvat razumije da nisu svi četnici isti. Почела је да добија нападе и на друге речи као што су православни и Србин. "Просечан" Хрват, на жалост, има тај проблем јер повијест учи са телевизије. А просечан Хр политичар има проблем да уопште на власт дође ако на телевизији стално не спомиње четнике. Јер оних 20-30 посто бирача који су "већина" бирачког тела никада неће гласати за њих без тога. Није лак живот у зачараном кругу. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Почела је да добија нападе и на друге речи као што су православни и Србин. Просечан Хрват, на жалост, има тај проблем јер повијест учи са телевизије. А просечан Хр политичар има проблем да уопште на власт дође ако на телевизији стално не спомиње четнике. Јер оних 20-30 посто бирача који су "већина" бирачког тела никада неће гласати за њих без тога. Није лак живот у зачараном кругу. Dobro to je malo smiješno Pravoslavni Srbin...tako je brate al nađe se nešto i normalnih. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 5 минута, Жичанин рече И нису..... Када су инжењера Владимира Предавеца, сина историчара и потпредседника Хрватске сељачке странке, Јосипа Предавеца, убијеног у атентату 1933. године – питали зашто је рат провео у четницима, одговарао је да је то био једини пут за некога ко је противник и нацизма и комунизма, а поборник демократије. Ево фотке тог правог Хрватског домољуба: Tebi je sve dobro što podsjeća na Hipije . Ведран* and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, kopitar рече Dobro to je malo smiješno Pravoslavni Srbin...tako je brate al nađe se nešto i normalnih. Ја мислим да има много нормалних (ово је озбиљно, а остало полуозбиљно). И не само у Ирској Али не долазе до изражаја, јер су или четници, или комунисти и удбаши и њихови синови, или жидови или нису ухљеби или се не зна ди су били деведесет прве, тј. нису бранитељи по могућству с пемзијом. итд. kopitar је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 31 минута, Срђан Шијакињић рече И шта желите тиме рећи? Ma šalim se.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ma šalim se.. Krivo ti je što ubijam vaše kraš bajadere ko blesav a vi moje pionir čokoladice štedite eto šta je zavidiš mi na zločinu. Срђан Шијакињић, Ведран* and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Ја мислим да има много нормалних (ово је озбиљно, а остало полуозбиљно). И не само у Ирској Али не долазе до изражаја, јер су или четници, или комунисти и удбаши и њихови синови, или жидови или нису ухљеби или се не зна ди су били деведесет прве, тј. нису бранитељи по могућству с пемзијом. итд. Mislim da ću begati vanka ak ovako nastavi. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 36 минута, Ведран* рече Код тебе у Загребу барем не мора да тражи Колинду. За називе улица је задужен Кошићев идеолошки истомишљеник Хасанбеговић. А Колинда иде по Хр као путујући циркус да јој мање замере што не испуњава предизборно обећање да ће се преселити са Пантовчака. Ma šuti makar je ljepša od Mesića.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Krivo ti je što ubijam vaše kraš bajadere ko blesav a vi moje pionir čokoladice štedite eto šta je zavidiš mi na zločinu. Jedi dabogda se uneredio!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 3 минута, Isusovo magare рече Jedi dabogda se uneredio!!! Ti kao neko ko ima majčinske instikte ćeš me sigurno presvući Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 53 минута, Ведран* рече И магарад има образ, али ово Магаре постаје безобразно. Vedrane brate sto sam sad ja opet tebi stala na rep..a ti meni ovako preko zice stvarno djelujes ko super čudni lik..zamisljam te kao mlađeg tipa sa bradom poput Djeda Mraza pa eto da budem iskrena kao jednog mlađeg popa koji jos treba malo postit da bi bio savršen.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ti kao neko ko ima majčinske instikte ćeš me sigurno presvući Ovo magare je jurodivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ti kao neko ko ima majčinske instikte ćeš me sigurno presvući Sram te bilo!!Magarac jedan!!Fuj!! kopitar and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, kopitar рече Ovo magare je jurodivo... Kolinde radi Ma men ona ona super samo da mi ne stavi neke male pelene ili da ne misli da ono na pelenama kad piše od 14 do 20 kg znači čekanje dok pelena toliko ne oteža. :)))))) kopitar and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kolinde radi Ma men ona ona super samo da mi ne stavi neke male pelene ili da ne misli da ono na pelenama kad piše od 14 do 20 kg znači čekanje dok pelena toliko ne oteža. :)))))) Mislim da je ova tema zrela za Košićev zagovor.. Volim_Sina_Bozjeg, Благовесник and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука