Jump to content

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: Пресуда Младићу је дело ђавола!

Оцени ову тему

NinaSavic

Препоручена порука

Иначе, дуго нисмо имали архијереја оволико неоптерећеног мудрошћу. :0426_feel: Еп. Григорије би учинио Његовој Светости велику услугу ако би га, као млађи али мудрији, подучио о бирању речи пред новинарима.

Подели на овим сајтовима

Није рекао да је пресуда дело ђавола, него да светски моћници раде ђаволска дела. Ал хбг, онда наслов не би био тако кликбејтовски бомбастичан.  

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Дидим рече

Иначе, дуго нисмо имали архијереја оволико неоптерећеног мудрошћу. :0426_feel: Еп. Григорије би учинио Његовој Светости велику услугу ако би га, као млађи али мудрији, подучио о бирању речи пред новинарима.

Што Маречло једном рече:"Патријарх као да намјерно онако говори".

Хм...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, GeniusAtWork рече

Није рекао да је пресуда дело ђавола, него да светски моћници раде ђаволска дела. Ал хбг, онда наслов не би био тако кликбејтовски бомбастичан.  

:) 

Узгред кад смо код бомбастичних наслова, како то да се нико од архијереја не огради од Курира? :unbelieveble:

Ред сиса и дупета, кретенских и вулгарних наслова, па информација да је почео пост, који је данас светац и шта треба радити, а као поклон - крст са Хиландара... Мајке ми, веће је зло за Православље да новина која изазива рак изиграва твог портпарола, него 100 геј парада које су прошле куда је ишла литија... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Agnostik рече

Nije mu to trebalo.

Наравно да је требало, да српски патријарх каже истину...

Шта је требао да каже? Како Срби треба да се суоче са тим да су геноцидан народ, је су отерали и истребили Хрвате из Крајине, Албанце из Приштине, Призрена и уопште са са Косова, како нема више муслимана у Сарајеву јер су их Срби протерали ...

Како су све џамије попаљене и срушене по Сарајеву, како нема више ни џамија ни муслимана у Сребреници... 

Ово што клевеће и лаже Хашки казамат је баш ђавоља работа!!! Натовска лажа и паралажа!

На многаја љета Ваша Светости!

• Волим 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Golub рече

Како су све џамије попаљене и срушене по Сарајеву, како нема више ни џамија ни муслимана у Сребреници...

Нису наравно... Али (џамије) по неким другим местима по нека и јесте... И засигурно већи број православних цркава. И  то је чињеница. Али наше православне цркве у Сарајеву стоје и даље поносно где су и некоћ биле.

Подели на овим сајтовима

Стоје цркве у Сарајеву, али у Сарајеву има више Кинеза него Срба, да и не помињемо Арапе...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Војвода7 рече

Има их вала колико хоћеш, вјеруј да ми није једноставно проћи крај оних нинџи.

Je l ideš često u Sarajevo ili nema tu previše mešanja? Kakva je generalno situacija, ima li tu neke saradnje i komunikacije? I kakve su bile reakcije na presudu Mladiću, je l iko demonstrirao, slavio...?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

I kakve su bile reakcije na presudu Mladiću, je l iko demonstrirao, slavio...?

Ne benda Mladica niko previše, iz medija se stvara slika da je to glavna tema dok obicni ljudi nastoje da zive izbore se sa svakodnevnim problemima. 

Ja bas na da izricanja presude bio u cisto muslimanskom povratnickom selu zbog posla. Niko ni rijec nije potegao ni o ratu ni o Mladicu. Jos ja malo propitkivao jel ovdje bila zona razgranicenja, a oni uzvracaju da ne pricamo o ratu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Natasa. рече

Je l ideš često u Sarajevo ili nema tu previše mešanja? Kakva je generalno situacija, ima li tu neke saradnje i komunikacije? I kakve su bile reakcije na presudu Mladiću, je l iko demonstrirao, slavio...?

Ne znam na kakvo mijesanje mislis, ima ljudi koji zive jedni do drugih i nemaju nikakvih problema. Saradnje i komunikacije medju obicnim ljudima ima koliko hoces. Reakcije nije bilo ni medju najradikalnijim muslimanima u Maoci( selo u BiH iz kojeg najvise vehabije ide da se bori u Siriji, gdje su mudzahedini nasli utociste posle rata). Ja sam kod nekih radikalnih vehabija ulazio i u kucu, a moj najbolji prijatelj je kod mnogih. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters рече

Ne benda Mladica niko previše, iz medija se stvara slika da je to glavna tema dok obicni ljudi nastoje da zive izbore se sa svakodnevnim problemima. 

Ma da, odlično. Treba platiti račune, decu othraniti i iškolovati će da razmišljaju o Mladiću.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...