Jump to content

И у Србији ће ускоро мушкарци моћи да рађају! (ВИДЕО)

Препоручена порука

пре 6 минута, Рапсоди рече

У последње време  много се хваташ за Болета :D баш ти се свиђа :ani_biggrin:

Nije, nego iz tebe on prica o ovim temama.:D

Mada postujem ga i njegovu zenu jer nije lako brinuti o podizati toliko djece. Ali politicki ne dijelimo nista zajednicko:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Nije, nego iz tebe on prica o ovim temama.:D

Нормални људи су увек на истим таласним :D

• Хахаха 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Нормални људи су увек на истим таласним :D

Pa dobro ako mislis da sam ja nenormalan posto nisam na istim talasnim duzinama:)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ronald рече

Mislim da nece ni biti potrebe za sexualnim odnosima kada je dobijanje djece u pitanju.

Where's the fun in that? :((

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ronald рече

Mislim da nece ni biti potrebe za sexualnim odnosima kada je dobijanje djece u pitanju.

Много читаш  Хакслија . 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ronald рече

neće biti potrebe ni za mozgom imaćeš čip u lobanji i ima da služiš kao inkubator za naprdno dete iz epruvete...biće super....:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Pa dobro ako mislis da sam ja nenormalan posto nisam na istim talasnim duzinama:)

Закључак на основу моје изјаве не мора да иде у том смеру, твоји закључци иду у том смеру. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Закључак на основу моје изјаве не мора да иде у том смеру, твоји закључци иду у том смеру. 

Ne znam ali si me eliminisala i sve koji ne misle kao ti i DijaBole. Moras malo razmisliti prije nego sto napises komentar:)

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Ronald рече

Mada postujem ga i njegovu zenu

Коју? Прву ил` другу?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Коју? Прву ил` другу?

A i prvu i drugu, treba njega trpljeti:D

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Natasa. рече

@Ronald Šta ti misliš o celoj ovoj problematici?

Znas kako Natali, kad vec muskarci promjene pol i tansformisu se u zenu, onda ni radjanje ne vidim kao neki probem.

Ja jos nisam pogledao na engleskom jeziku i konkretnu izjavu od strucnjaka jer su kod nas mediji skloni sve da iskrive.

Medjutim malo dalja buducnost i mogucnost dobijanja djece na nacin da se u labu spoje muska sperma i zenska jajna stanica dobijena od zenine koze i u tim uslovima prati razvoj djeteta je rijesenje za mnoge zene ciji organizam iz nekog razloga nije u stanju da iznese cijelu trudnocu. Ti to shvatas.

Pogledaj ovo i linkove ispod letimicno obavezno:

https://www.google.ba/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.hup.harvard.edu/catalog.php%3Fisbn%3D9780674728967&ved=0ahUKEwiMuYi_lLzXAhVB26QKHYxYDV8QFghIMAk&usg=AOvVaw10aEIAD3Qk3m7N5RC5yhK3

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ronald рече

Ti to shvatas

Ne baš 7896634 , ne bih pristala na to, pogotovo što se moj problem rešava injekcijama fraxiparina-hoću reći, ništa drastično.

Ovo što ti iznosiš je http://www.imdb.com/title/tt0119177/

Verovatno nam to i budućnost nosi...ali God's child je na kraju otišao u svemir uprkos šansama.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Natasa. рече

Ne baš 7896634 , ne bih pristala na to, pogotovo što se moj problem rešava injekcijama fraxiparina-hoću reći, ništa drastično.

Naravno, bitno je da postoji slobodan izbor. Medjutim ljudi koji odluce da dobiju djecu na taj nacin ce moci mnogo detaljnije da vide na nivou zigota predizpoziceije za ogroman spektar bolesti, dok ovako nece.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...