Jump to content

И у Србији ће ускоро мушкарци моћи да рађају! (ВИДЕО)

Препоручена порука

Докторе, ја сам трудан!

На основу чега знате да сте трудни?

На основу симптома!

Којих симптома?

Грчење у стомаку, малаксалост и повраћа ми се докторе.

Јел ти знаш да немаш материцу?

Е мој докторе, ја се управо бојим ванматеричне трудноће!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Degeneracija,napredak u izopačenosti ,čist debilizam ako imaš dilemu znači da imaš prve simptome obolelosti.:tongue:

Ja ovo ne mogu da svarim, ali ovi malo moderniji bi me nazvali primitivnom neznalicom ne_shvata.

Подели на овим сајтовима

Како је Милорад решио да изнесе трудноћу!

trudan-muskarac-640x299.jpg

- Шта је било Милораде!,  упита благо забринути доктор свог пацијента. 

- Знаш докторе! Нисам се "чувао"! "Закачио" сам јебига!, са изразом немоћи на лицу одговори Милорад. 

- Па?, више реда ради упита доктор већ десетинама и стотинама пута пролазећи кроз ову ситуацију. 

- Па..., врпољећи се у столици, Милорад молећивим гласом настави. 

- Знаш докторе и сам да се још нисам оженио, а остадох у другом стању. Срамота је то да родим, а овамо немам жену у постељи, сестри дружбеницу, а мајци помоћницу!

Па све премештајући се с гуза на гуз у столици,  настави. 

- Дошао сам да ме "очистиш"! Ето!, са издахом олакшања због изреченог заврши Милорад обраћање доктору. 

Доктор, наш познати андролог са субспецијализацијом из маскулинокологије оде до ормана, извади неку брљу и наточи у две чаше. Једну пружи Милораду, а он одмах отпи два добра гутљаја па рече:

- Слушај ме Милораде! То је велики грех. Абортус. Очеви србски треба да рађају Југовиће, а не да их убијају у утроби. Може се опростити и што си имао предбрачни секс, али ипак... Знаш! Абортус!? 

Настаде тишина у ординацији коју само на моменте прекида докторово цоктање језиком након отпијеног гутљаја ракије... 

- У праву си докторе!, прозбори Милорад. 

- Родићу ипак! Шта ме брига шта ће рећи други! 

Доктор се нагну преко стола да дода Милораду ону ракију да наздраве. Милорад га погледа и рече:

- Хвала докторе, роде мој, ко да сам попио! Знаш и сам да труднима не препоручују алкохол!

Милан Ракић

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Već vidim da vi nas kad zatrudnimo nećete da tetošite, mazite i pazite kao mi vas... :cmizdrenje:

ма хоћемо, ал ако добијете стрије, опусте вам се груди и добијете 20 кила више одма вас мењамо, то да знате, па можете  и петоро деце да родите :smeh1:

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

A kako će ga doje te muške mamice?Sa donje pipe?:)) Tragikomedija....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

A kako će ga doje te muške mamice?Sa donje pipe?:)) Tragikomedija....

Pa imaju dohranu, ne mora da doji. Poželjno jeste, ali preživeće i na veštačkom.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

@Кратос  nadrljao si crni sine,samo ti jos stomak fali :))

Ma stoli me jedva čekam da zatrudnim dobijem bar plaćeno trudničko i dodatak za prvo dete...:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Pa imaju dohranu, ne mora da doji. Poželjno jeste, ali preživeće i na veštačkom.

Najzdravije je mleko od majke.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...