Jump to content

И у Србији ће ускоро мушкарци моћи да рађају! (ВИДЕО)

Препоручена порука

пре 6 минута, Кратос рече

Najzdravije je mleko od majke.

Zato kažem, dojenje je poželjno, ali preživeće beba i bez toga. Šta bi radile majke koje nemaju mleka ili bebe neće da sisaju.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

Ma sto? Vecina danasnjih muskaraca koji piju pivo i ne vezbaju, dobiju stomak, skoro ko trudnice...

Pa mora to malo,znači da je domaćinski čovek,da ima dobru ženu koja dobro kuva,da uživa u rani i piću a ne ovo nategnuti  pederi.Oni se više gledaju u ogledalo od žena.Robovi tela a da mu dam sekiru u ruke samosakatio bi se.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A sto mi je bilo smesno kad sam jednom sa bratom isla na trening njegovog fudbalskog kluba(tipa srbi penzioneri ovde), a moj bato bas vodi racuna o telu, vezba,pravi sportski tip, i sad otisla ja sa njim na stadion, dosli ostali iz ekipe, posto bila vrucina, poskidali majice, a ono stomaci do kolena, rekoh...ovi ce da izdahnu do sredine terena :smeh1: Boze oprosti, ne rugam se ali lepse zeni stoji stomak kad je trudnica nego muskarcima kad se usvinje

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Доња пипа се сијече да би се убацила материца...

Drvo koje ne daje ploda siječe se i u oganj baca kako riječe miropolit crnogorsko-primorski :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Они су способнији од ових маниминих маза којих је сваким даном све више...

ne moze muskarac sa velikim stomakom puno da trci, tezak je a i smeta mu stomak, jednostavno nema kondicije..

drugo je krupan muskarac koji je visok, tezak ali nema veliki stomak..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

ne moze muskarac sa velikim stomakom puno da trci, tezak je a i smeta mu stomak, jednostavno nema kondicije..

Играмо фудбал једном приликом, човјек од једно педесетак година(стомак, ћелав, бркови....) претрча момка у 20 им као од шале и даде го :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Какав научни рад  о трансексуалности, то само може да буде политичко демонолошко какење :ani_biggrin: о изопачености . 

Drzi se ti Boleta, od njega ucis genetiku, hehe:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ronald рече

Drzi se ti Boleta, od njega ucis genetiku, hehe:D

У последње време  много се хваташ за Болета :D баш ти се свиђа :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Sofija_ рече

Pa jes al najveći klipovi rastu pod brdom mada dobro ženama ioanako veličina nije važna...:))

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

Надајмо се да ће технолошки напредак ускоро омогућити да се људи рађају као већ одрасли, да би што пре преузели своје улоге на Слободном Тржишту и елиминисали трошење ресурса на одржавање деце  :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

Одлично!

Неће више бити оправдања за абортус!!

Mislim da nece ni biti potrebe za sexualnim odnosima kada je dobijanje djece u pitanju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...