Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 2 минута, Bokisd рече Ne znam nista o Logosu. Stvarno. Ово ти је најпаметније што си одавно рекао. А морам ти се исповедити. Издала ме кристална кугла. Заштекала. Јавило ми се да ове речи "не знам" нећеш моћи изговорити. Али ипак има наде! А сада пошто не знаш, онда не можеш говорити о Логосу осим о онаком какав ти се Он сам објави у обличју слуге, о Христу Исусу. Дакле, твојим речима да ти кажем: "о томе сво време причамо". (немој случајно да ми сад кажеш, али Дамаскин и Оци говоре...тра, ла, ла, ла, ла. Утепаћу те! Јер не говоре!) kopitar, Леон Професионалац, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 4 минута, Bokisd рече Pa, i izvan crkve, treba ceo ljudski rod ( i verni i neverni ) da vaskrsne. Сада већ не знам ни зашто сам те то питао, изгубио сам нит и мисао у овим испреплетаним порукама. У сваком случају циљ ми је био да Цркву посматрамо као евхаристију тј. тело Христово а она је по текстовима отаца као што и сам видиш ванвременског карактера и из те перспективе гледамо на тајну оваплоћења. Не знам на који начин ти разумеш предукус? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече пре 13 минута, Vedran рече пре 19 минута, Milan Nikolic рече 1 hour ago, Vedran рече Како темпорална Марија бива Богородица, и то у времену? Ako vam ovakvo ispovedanje predstavlja problem, onda stvarno imamo problem, ali sa vašim ispovedanjem Госпон Квантни, укњучи механику у тинтари. Поп ти је реко како. Pitaš kako vremensko može biti u vremenu. Zato što se Ovaplotio Bog ne znači da nema vremenskog. Не питам уопште. Не срамоти се још и више. Рекох ти укључи тинтару. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 (измењено) Како очувати* квалитет "туршије" ( ) : Измењено Новембар 9, 2017 од Џуманџи * Iulianus and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 @Vedran Питаш ,,како темпорална Марија бива Богородица, и то у времену''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 5 минута, Vedran рече говорити о Логосу осим о онаком какав ти се Он сам објави у обличју слуге, о Христу Исусу. Vedrane, ..o ovome mi pricamo sve vreme. Nadam se da me razumes. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 4 минута, Milan Nikolic рече Da li mislite da ako Logos nije imao večno čovečansku prirodu, da onda nije bio večno sa Ocem? Ја се извињивам пошто није мени постављено, али пошто га видим већ ко зна који пут, само да придодам да ово питање не могу разумем. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Управо сада, Milan Nikolic рече Питаш ,,како темпорална Марија бива Богородица, и то у времену''. Не разумеш шта питам. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 5 минута, Џуманџи рече Како очувата квалитет "туршије" ( ) : Ко си сад ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 13 минута, Milan Nikolic рече @Zoran Đurović Zaista vas molim da date konkretan odgovor: Da li mislite da ako Logos nije imao večno čovečansku prirodu, da onda nije bio večno sa Ocem? Понављај до есхатона! Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 13 минута, Матусал рече пре 20 минута, Milan Nikolic рече Da li mislite da ako Logos nije imao večno čovečansku prirodu, da onda nije bio večno sa Ocem? Ја се извињивам пошто није мени постављено, али пошто га видим већ ко зна који пут, само да придодам да ово питање не могу разумем. Питање гласи: Да ли мислите да ако вечни Логос није имао човечанску природу вечно, као што је сам Бог вечан, да онда Логос није био ни у вечном односу са Оцем? Другим речима, да ли мислите да Отац није био вечно са Логосом без човечанске природе Логоса? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 13 минута, Матусал рече Не знам на који начин ти разумеш предукус? разуме га као пред-кусање. Мош да лицнеш не мош да кусаш. Матусал, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Молим вас за конкретан одговор. Ако може само потврдно или одрично. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Da li ovaploćeni Božanski Logos prisnije rečeno Sin Božji ima večni odnos sa Ocem ili nema? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Људи Божији. А где нам је магаре? @Isusovo magare Да се није завалило у неки јарак па лежи опијено од далматинског вина? Или га је Бозанић негде привезао па му неда међу "шизматике"? Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука