Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 51 минута, Bokisd рече Onda ne bi rekao,..kroz zatvorena vrata,....nego, bi poceo,....recimo, Vaskrsli Gospod se javio i pojavio i stao pred apostolima u zatvorenoj sobi.... Ovako, kroz vrata, ...jeste, tvrdnja i postavka stvari, ....gde, posle Justin daje dokaze za takvu svoju tvrdnju. A šta kaze još Justin, da ne veli slucajno da Vaskrslo telo Hristovo nije izgubilo i stara svojstva? Mu to dodje kao neki zakon prirode ili transformers? Zoran Đurović, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Zoran Đurović рече нема ту потребе за неком интелигенцијом. мисиш? Trifke, Zoran Đurović, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 14 минута, Paradoksologija рече #Онокад атеиста падобранац на теми скапира, а неки теолози не... Ali i dalje ne kapiram zašto je to teološki važno pa da se ovoliko svađaju i prozivaju???? Ove teorije imaju implikacije na fiziku, pre svega, ako je A-teorija tačna, onda Ajnštajnova teorija relativiteta nije tačna, kao i neke stvari iz kvantne fizike... ali ne mogu nikako da skontam kakvu razliku prave u odnosu na hrišćanstvo, spasenje, itd... Tek za ovo o vratima ne razumem što je bitno... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Ма шта ми наприча! Ali, ne znam kako drugacije da objasnim. Evo, kazi sta ti mislis kako je Isus obitavao tokom 40. dana ? Nije provokacija, ja sam ovako shvatio, mogu i da promenim misljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече мисиш? Cini mi se da vole Maksima: vreme je stvorenje. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Време је настало са стварањем материјалног света. Ако су створени без времена, створени су у вечности. Јер колико ја знам, постоји вечност и време. Ако су пре времена, мсм... нема ту потребе за неком интелигенцијом. Време је творевина, не говоримо о каквоћи анђела. Није време довољно познато у физици, могуће је да време постоји и пре класичног Великог праска, а камо ли код анђела. Битно је да се не петљаш са таквим пројекцијама. Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Nije provokacija, ja sam ovako shvatio. Ne verujem ti... Тања1 and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Време је творевина, не говоримо о каквоћи анђела. Није време довољно познато у физици, могуће је да време постоји и пре класичног Великог праска, а камо ли код анђела. Битно је да се не петљаш са таквим пројекцијама. Navo+eni su ti otacki tekstovi da nema vremena pre vremena. Bulaznis, po obicaju. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 2 минута, Avocado рече Ali i dalje ne kapiram zašto je to teološki važno pa da se ovoliko svađaju i prozivaju???? Ради спасења. Ми то in house испуњавамо речи Писма "блажени сте када на вас кажу свакојаке рђаве речи..." и тако то. Zoran Đurović, Trifke, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 10 минута, Avocado рече Tek za ovo o vratima ne razumem što je bitno... Ја сам објашњавао зашто лично мислим да је битно, у пар наврата. Не због физике, него богословски битно. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 6 минута, Avocado рече Ali i dalje ne kapiram zašto je to teološki važno pa da se ovoliko svađaju i prozivaju???? Ove teorije imaju implikacije na fiziku, pre svega, ako je A-teorija tačna, onda Ajnštajnova teorija relatiteta nije tačna, kao i neke stvari iz kvantne fizike... ali ne mogu nikako da skontam kakvu razliku prave u odnosu na hrišćanstvo, spasenje, itd... Tek za ovo o vratima ne razumem što je bitno... Основно питање је реално васкрсење Христово и његове импликације за 'читаво' време. Ведран*, Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Bokisd рече Nije provokacija, ja sam ovako shvatio, mogu i da promenim misljenje. У ту бајку не верујем. Немам ни један ваљан разлог да верујем у ово. Trifke, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Zoran Đurović рече Ne verujem ti... Ава вири преко прозора у моју куглу. Иш, иш. Матусал, Тања1, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 9 минута, Avocado рече Ove teorije imaju implikacije na fiziku, pre svega, ako je A-teorija tačna, onda Ajnštajnov relativizam nije, kao i neke stvari iz kvantne fizike... ali ne mogu nikako da skontam kakvu razliku prave u odnosu na hrišćanstvo, spasenje, itd... Шта бре играш на њихову лопту, дајеш им жишку, баш ти је фора. О каквом релативизму и квантној физици причаш? Само да дође @Ivan Marković да те мало истамбура. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Основно питање је реално васкрсење Христово и његове импликације за 'читаво' време. Pa znam, ali sad i ti i Vedran (da ne odgovaram posebno njemu) mi praktično ne dajete nikakav odgovor (nikakve nove informacije)... pretpostavljam da je bitno radi spasenja i da je vaskresenje Hristovo bitno (mada se valjda svi slažete oko toga da je vaskrsao) ali ne razumem zašto je za spasenje bitno da li su jedni ili drugi u pravu po ovim pitanjima... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука