Jump to content

Ударна "вест" данашњег Блица: Митрополит Амфилохије вређа жене и релативизује фашизам

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Православни Србин рече

Колико год се ти трудила да то сад представиш као неупоредиво

Е, вала, сад и мене занима колиииико сам се то трудила. :))

пре 3 часа, Православни Србин рече

по чему су нацистички злочини већи злочин од убвијања нерођене деце?

пре 3 часа, Православни Србин рече

Тако да, реци ми- по чему су нацистички злочини већи од убијања деце у абортусима, кад већ сматраш да поређење није на месту? Дакле?

Ја времена за заје*анцију немам. Поновила сам да је непоредиво и ти цитираш баш тај део и онда ми ово накалемиш? Којом логиком - није ми јасно. Ал' озбиљно.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 434
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, Paradoksologija рече

, послодавцима који отпусте

Imam koleginicu, koja sad već drugo dete čeka hvala Bogu, a kad je bila trudna sa prvim molila je školu da je zadrže, citirala mi je "molim vas, radiću, dolaziću"

Pri tom je ateista, nije joj palo na pamet da ne rodi, i nekako je izgurala svog divnog dečaka

Jer je fora da ako zakačiš ugovor, a zatrudniš , imaš porodiljsko, a njoj su mislim "izmakli" taj produžetak ili tako nešto, ali ipak je izgurala, pomoću roditelja i sestre, tu prvu trudnoću

Država se uopšte UOPŠTE ne bavi trudnicama, pa i društvo...od onog kad komentarišu tamo sestre i lekari "ko je ovu ***o" do toga kolko imaš godina, šta čekaš, gde sad, ili kontra "šta će ti drugo....treće"

Kultura nam je takva, država nam je takva

Niču fakin tržni centri i bubašvabe u wc-ima porodilišta, porodilje imaju goru hranu nego što smo u vojsci dobijali

Edukacija nam je plus očajna! Očajna, sve više mislim (gađajte me) da su gumice koje Miki spominje spas..spas od užasa koje devojke prolaze bilo svojom voljom bilo primorane

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Šta će poslodavcu radnik koji je bar godinu dana van stroja?

Šta će mozak nekome ko nema mere ni u čemu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Nisi mi odgovorio. Kakva je korist od radnika koji najmanje godinu dana ne radi?

Ta što će da rodi novog radnika

I tako u krug

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

A šta ako rodi neradnika, samoupravljača, koji ode na Filozofski i zaglavi u Anarhosindikalističku inicijativu?

trebala je bolje da ga pravi, a ne da....

Žene nemaju pojma!!!

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

A šta ako rodi neradnika, samoupravljača, koji ode na Filozofski i zaglavi u Anarhosindikalističku inicijativu?

Па ништа, онда ће мама да штрајкује и тражи од државе да га запосли као професора.

Јер кад у старту нађе погрешног да га направи, онда проблеме треба да решава послодавац, држава, неко трећи... хд

Подели на овим сајтовима

Pa zato što Srbi pate od metastaza socijalizma, "država duradi" i redistribucije, zato tako i prolazimo. Umesto lepo ANCAP, pa onda svako gleda svoj interes i rešena stvar.

Тржишни анархизам - да, али чување реда, територије и још по неке јавне услуге морају да постоје и буду финансиране кроз порез да би држава уопште опстала.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драшко рече

Država se uopšte UOPŠTE ne bavi trudnicama,

Женама требају права да буду жене а не права да буду мушкарци, а феминисти се управо залажу за таква права, права да жене буду као и мушкарци.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Женама требају права да буду жене а не права да буду мушкарци, а феминисти се управо залажу за таква права, права да жене буду као и мушкарци.

uF9MjJo3QIaijySXC4iL_Confused%20Christia

Funny Or Die

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Muramasa рече

Zato muškarac treba da bude sposoban da zaradi za oboje

Размишљаш као прави витез, имаш потенцијала да будеш члан Душановог царства, још ''само'' да постанеш православан, ако се и то деси...добро би нам дошао на Дорћолу, биће посла :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Војвода7 рече

Женама требају права да буду жене

Bi li pojasnio svoje viđenje šta znači biti žena?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ne priznajem jevrejskog stolara za boga, niti Dušanove potomke za vlast. Ja sam anarho-kapitalista i moj ideal je da imam svoj samovlasni posed još i veći od Dorćola.

Kod mene dileri neće ići pod mač, jer je čast poginuti od čelične lepotice kao što je moja, nego će se to rešavati zarđalim pajserom.

:)):)):)):))

И кажеш жене слабо задњих годину и нешто, а? :))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...