Jump to content

Ударна "вест" данашњег Блица: Митрополит Амфилохије вређа жене и релативизује фашизам

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 434
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Muramasa рече

Veza u februaru, kombinacija posle nje i onda veza u julu.

Nijedna nije bila verujuća :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bokisd рече

Ne znam kako moze kombinacija neurona da kreira misli, tj. misljenje ?

Kako hemijske reakcije mogu da uticu na to' , kako cemo razmisljati ? Ili savest ?  Deluje kao zadatost, kao da ne zavisi od nas, nego od nekih drugih faktora.

Nadam se da sam dobro objasnio dilemu ?

Па лепо. Мисли су групе неурона које су активиране истовремено. Нису (само) хемијске реакције, већ физички (стохастички, пробаблистички) процеси.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Па лепо. Мисли су групе неурона које су активиране истовремено. Нису (само) хемијске реакције, већ физички (стохастички, пробаблистички) процеси.

Pa, opet, ne razumem sustinu procesa ?

Imam sto nekih pitanja u glavi. :0426_feel:

Mislim, kako savest moze da se kreira procesima ? Deluje , kao da nam se zadaje sta da radimo. Gde je tu licnost ?

Ili, sloboda volje i izbora ? Da li ide prvo voljni moment ili nas neuroni upucuju ? Smisao i smisleno razmisljanje ? 

Mislim, nisi ti doktor nauka da sve znas, ali, eto, ja licno imam ove dileme. Prvo, jer verujem u postojanje duse, i drugo, nije mi logicno, da, kako da kazem,...misli, putem neurona , upravljaju nama. Iskreno, deluje paradoksalno. itd.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Natasa. рече

Bi li pojasnio svoje viđenje šta znači biti žena?

Мрско ми нешто :), али.... мислим да знаш шта ми будући становници Душановог царства мислимо о томе, мушкарци требају да зараде све за породицу тако да жена не мора да се брине о томе и може да се посвети породици, рађању и одгајању дјеце односно стварању добрих људи.

Драшко је причао о трудницама,  рекао је да се држава не брине о трудницама, а то потврђује оно што сам ја рекао да се феминизам бори да жене бууду као мушкарци уопште не узимајући у обзир мајчинство,а и то је нешто што вас чини женом, ми мушкарци рађати не можемо.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

не узимајући у обзир мајчинство,а и то је нешто што вас чини женом, ми мушкарци рађати не можемо.

а шта је са масом оних жена које из било ког разлога не могу да се остваре као мајке, оне су мање жене или нису жене, и са масом мушкараца који не могу да имају деце, они су мање мушкарци или нису мушкарци'?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Bože zdravlja kad se oženiš-da li će tvoja žena raditi?

Само ако хоће, ако не буде хтјела не мора...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Само ако хоће, ако не буде хтјела не мора...

Pa dobro, ok je to. Rekoh sad kad bude izričit NIKAKO :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

а шта је са масом оних жена које из било ког разлога не могу да се остваре као мајке, оне су мање жене или нису жене, и са масом мушкараца који не могу да имају деце, они су мање мушкарци или нису мушкарци'?

Нисам то рекао, нису ни жене мање жене а ни мушкарци мање мушкарци...

Подели на овим сајтовима

@Bokisd "Mislim, kako savest moze da se kreira procesima ?" 

Pre nekoliko godina je radjena studija u kojoj su uporedjivani snimci mozga psihopata(osudjenika za teska i svirepa krivicna dela) sa kontrolnom grupom koja nije pocinila krivicno delo. Ustanovljeno je da je mozak psihopata drugacije gradje, da ne davim mnogo, ali deo koji je zaduzen za savest, za tzv. obradu emocija, kod njih je prakticno zakrzljao.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...