Jump to content

ODRŽAN PRVI SABOR SRPSKE DESNICE! Pozdravljena inicijativa Aleksandra Vučića o dijalogu po pitanju statusa KiM!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, МилошБГ рече

АВ је можда нека десница, али СНС то свакако није. Снс је странка сваштарица, јер у своје окриље прима и десничаре и левичаре и комуњаре и четнике и про американце и про русе и про еу и анти еу, све и свја.

Ок али замисли овакав један скуп за време Тадића.

Начи било би тинонино и хапшење свих учесника са све дирекнтим извјешћем на БУ92 и оглашавањем оне 4 вештице и осталих НВО.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 2 минута, Жељко рече

Ко бре данас уопште има идеологију?

Ima SRS.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Ћириличар рече

Апсолутно, само што ми као политички незрело друштво се дијелимо на лијевицу и десницу по националном критеријуму. Ако си имало националан, ти си удесно. Ако си грађански оријентисан, онда си лијево.

То је наметнута подела од ултралибераша који било кога ко је иоле националан етикетира као екстремног десничара и сад ови који себе доживљавају као патриоте просто прихватили етикету душмана.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Juanito рече

То је тако у новије време. Од ослобођења од Турака, па до другог светског рата, грађанска и национална опција су биле једно те исто. Ова нова подела потиче од осме седнице. Данашња ”грађанска” опција су поражени са те седнице, а данашња ”национална” су победници са исте. А и једни и други су комуњаре.

Нико од присутних на овом скупу није био рођен када је владао комунизам а камоли да је учествовао на некој седници.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Ima SRS.

Ту си у праву и зато никако да освоје више гласова.

Данас ти је политика шлб уопште није битна идеологија, битан је само риалити програм то је Шеки схватио али менсечини касно.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, RYLAH рече

Да се само оградим: овде причам о политиколошким (више теоретским) поделама, не о томе како је неко перципиран у јавности.

Па само сам рекла у своје име ("мени", "по мени"), нисам рекла да ми је критеријум добар, или да треба неко да га усвоји. :)

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

„Бојим се да овај комунизам никад неће да оде, да само мења агрегатна стања, а сама супстанца остаје." - Гишка

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Да се појаве на неком међународном скупу деснице (аутентичне, не мислим на ове нације), избацили би их напоље.

Da se pojave na nekim drugim mestima u nekom drugom vremenu, izbacili bi ih iz helikoptera.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Жељко рече

„Бојим се да овај комунизам никад неће да оде, да само мења агрегатна стања, а сама супстанца остаје." - Гишка

Svaka mu čas' ako je rekao.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

То је наметнута подела од ултралибераша који било кога ко је иоле националан етикетира као екстремног десничара и сад ови који себе доживљавају као патриоте просто прихватили етикету душмана.

Не бих рекао да је наметнута од ултралибераша када су Шешељ и њему слични на сав глас викали како су сви либераши,и екстремнии умјерени, издајице српског народа много прије либерашке друштвене и политичке превласти. Прије ће бити да је та тврда подјела радо прихваћена са обије стране, а ми остали у средини нек се пушимо док они шенлуче - јер је то комуњарски политички менталитет ( ми смо праведници а они су злотвори ).

пре 2 часа, Жељко рече

Нико од присутних на овом скупу није био рођен када је владао комунизам а камоли да је учествовао на некој седници.

Али их воде и дају им инструкције они који јесу. Овакве кадрове Вучко контролише, а мимо њега имамо брдо оних испод њега а изнад ових који су нови апартчици. А чак и када ови људи одумру, ти који су живјели за вријеме комунизма, остаће њихов начин размишљања, структуре које су створили итд. итд.

пре 2 часа, Жељко рече

Управо што и рекох.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Radule je najdesniji, a i kod njega postoje leftardski elementi u stranci.

Srbija nema desnicu i zato ovako i prolazi.

Има цела тема о њему, мојне и овде да га черечимо, није здраво :))) 

(хинт: није десница, нит је било шта друго, као ни сви остали на нашој политичкој сцени)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

добро сложићемо се да десница и подела таква не постоје у Србији, чак и Срс је крајње дискутабилан.

Међутим ја то више гледам на поделу по питању Космета, националних интереса, гледања на историју и даљу и блиску, однос са црквом и још неке мање ствари типа геј прајдови и остало. Где је десница опет кажем није правилна подела углавном про српска, а левица која је про западна да не кажем анти српска.

И то код нас означава ту поделу, напросто је тако.

Оно што ми је интересантно сви причају о том дијалогу по питању КиМ па и ови мученици са све Вацићем, а да нико не зна у ком смеру председник жели тај дијалог, оно што је мени потпуно јасно да то никако неће бити у смеру ок КиМ је наш и нећемо га признати никада и вратићемо га кад тад, чим је огромна жеља председника да како кажу реши више-вековни проблем, пошто дакако тај став не би донео решавање проблема аутоматски сада и штавише били би на истој линији.

Моје мишљење да председник иде или на поделу КиМ или на то да српска места са већински српским живљем добију аутономију на КиМ-у...али онда се поставља питање који је уступак њима...а то свакакако и сигурно неће бити нешто што ће одговарати српским интересима.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, МилошБГ рече

Моје мишљење да председник иде или на поделу КиМ или на то да српска места са већински српским живљем добију аутономију на КиМ-у...али онда се поставља питање који је уступак њима...а то свакакако и сигурно неће бити нешто што ће одговарати српским интересима.

Ustupak njima je da prizna, to mu je jedini čip za trgovinu.

Samo je pitanje šta može da dobije za to.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...