Jump to content

Драгослав Бокан: Напади на СПЦ су уствари напади на наш идентитет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 55 минута, ana čarnojević рече

pa ako je u stanju da prekine liturgiju onda...

ma znam to za vlast. ko zna ko sve ima dil sa onim idiotom. sad namesta Sergeja da hoce da ga ubije. pa ima li dna?

својевремено су прекидали кад је била онда у јеку фама новотарије, екуменизам и остало. Не сећам се где, да ли у Смедереву или тако нешто. 

И сад је он спочитао мнм Антонију што се дрско обратио патријарху на улици у вези Ваљевске Грачанице и то је схватио као удар на цркву и патријарха и у истом тексту бранио брата Младена јер је овај нешто минирао Антонија у вези протеста, одвлачио људе и сл и ја му онда рекао па чекај ваљда је већи удар на цркву прекид литургије, протествовање против епископа и остало од дрског обраћања на улици патријарху и он ме ето обриса и блокира.

Са једне стране некад се одушевим ставовима тог човека, са друге стране доста тога код њега ми је под велом мистерије. 

Није тајна да је служба већину покрета и странака сама основала, да су многи под директном директивом службе, да многи раде оно што им се каже јер заузврат добијају неку имовинску корист или се неки случајеви држе у фиоци итд итд итд.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, МилошБГ рече

Мене блокирао.

Ја сам блокирао њега, мада сам му хвалио својевремено уређивање часописа "Русија данас". Био је стварно врхунски. Но, када сам на његово слављење Путина око Крима и Новорусије, чији је ваљда амбасадор, скренуо пажњу да је Путин улудо потрошио новац за промоцију ОИ у Сочију, а Нуландова му мазнула Кијев (у коме је само годину дана прије тога био главни гост на Дану 1025 година крштења Руси, били и наш патријарх и председник Николић) одбрусио ми је да Путинови савјетници знају боље од мене. Вјероватно је у праву, мораћу да почнем да му читам профил:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...