Jump to content

Шта је за вас Држава

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече

Душаново царство? :)

Царство добрих људи. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Sasa Vojvoda рече

Душаново царство? :)

Saudijska Arabija?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Кад се зацарим, нижња моја вољена мала и крхка бића, имаћете све ово што сте тражили, и још и више од тога.

Јер ја знам ваше жеље и испуњавам их, нижњи, и пре него их изговорите!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Sasa Vojvoda рече

То су амерички савезници, Иран ми је некако дражи :)

Iran je i meni drazi, ali ono kad se spominju striktna pravila nekako mi na pamet prvo padne S.Arabija. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

"Drzava je sila ili prinuda" - definicija iz udzbenika za 6. razred OS kad sam ja bio djak. Pusti komunisti...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Моја идеја је што минималнија држава.

Једино чиме треба да се бави је санкционисање насиља. Значи, полиција да јури осумњичене за насиље (убице, лопове и сл), суд да им суди. То је то.

Било какво мешање државе у економију да буде уставом забрањено.

А шта ћемо са привредним криминалом? Или са тиме када богати привредници покушају да од државе направе супер маркет? 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, RYLAH рече

Кад се зацарим, нижња моја вољена мала и крхка бића, имаћете све ово што сте тражили, и још и више од тога.

Јер ја знам ваше жеље и испуњавам их, нижњи, и пре него их изговорите!

Али боље пожури јер ако те Гризли предухитри, има да укине све законе. Ти и Авокадо нећете имати леба да једете.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

А шта ћемо са привредним криминалом?

Рекох - убице, лопове итд. Свака врста криминала.

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Или са тиме када богати привредници покушају да од државе направе супер маркет? 

Ако се држава не меша у привреду они не могу да од ње направе супер маркет.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Рекох - убице, лопове итд. Свака врста криминала.

Ако се држава не меша у привреду они не могу да од ње направе супер маркет.

Опрости :)

За ово друго, нисам сигуран. Ево држава Србија се уби да да што боље услове страним фирмама, пушта их да рада шта хоће и ми постасмо супер маркет,пијаца робова итд..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...