Jump to content

I ŽENE ĆE MORATI NA VOJNU OBUKU: Ministarstvo odbrane planira da uvede obavezu za oba pola!

Препоручена порука

пре 23 минута, WiseMan рече

razmisli svojom glavom

пре 3 часа, WiseMan рече

Još sam negde pročitao

пре 3 часа, WiseMan рече

već čitajte vesti tamo gde su naslovi normalni i ispisani su malim slovima, kao što je npr. N1.

пре 3 часа, WiseMan рече

I evo, upravo nađoh vest, na B92.net (mada i oni nekad malo preteraju) i jasno piše da je to plan da se uvede u srednje škole.

пре 28 минута, WiseMan рече

I ja čisto sumnjam da će se ovo dogoditi a i nadam se da neće, jer Srbija, jedna od najsiromašnijih država Evrope, da uvede vojni rok

......

Подели на овим сајтовима

Aman i Vučić govori svake godine da će biti bolje, pa opet ništa. I još mnoge stvari je rekao da će se dogoditi, pa opet ništa. Evo sad i za ove migove, za svaki mesec pomeraju rok. 

Kako ono Vučić kaže: "Za najmanje 2 do 3 godine" (svake godine), "Pozitivna nula", "U novijoj istoriji"...

Železnička pruga Beograd - Budimpešta još nije ni krenula sa gradnjom.

Verujem da sam još mnogo stvari izostavio, a za koje je on rekao.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, АлександраВ рече

морамо да знамо да се и клима променила

Искључите Хаарп! 

пре 41 минута, АлександраВ рече

:unbelieveble:

А, добро, Анчи, не зна те :) Није лично. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

Ja sam taj emoji shvatio kao "Wow. Ma šta kažeš!? Stvarno!? Nisam znala"

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, WiseMan рече

Ma mani ko ce razumeti zene! ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Ма ОК, опуштено, можда и јесам потпала под утицај злог информера, масовна хипноза грађанства је у току

giphy.gif

Ништа, сачекаћемо праве изворе, ко још слуша Вулина...

N1Dnevnik22BranislavSovljanskilevo.png

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, WiseMan рече

Ја мислим да ти треба обука. Не часи ни часа, похитај момче.

Подели на овим сајтовима

Ајде мир, мир

Па како мир мир, гле ово  :unbelieveble:

radost5.thumb.jpg.2295d5e32b1e1d8fc0c5cfgiphy.thumb.gif.2352b762a68a2e1dd0d2c7bf

ЊОЊ ...а да латиница WOW

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, АлександраВ рече

Ја мислим да ти треба обука. Не часи ни часа, похитај момче.

Ајде мир, мир, нико није крив (малициозан) :):)

@WiseMan Sta sam ti kazao? Videces sta ce biti do kraja. A ja nebih voleo da sam u tvojoj kozi! :suncanje:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, АлександраВ рече

Па како мир мир, гле ово  :unbelieveble:

radost5.thumb.jpg.2295d5e32b1e1d8fc0c5cfgiphy.thumb.gif.2352b762a68a2e1dd0d2c7bf

ЊОЊ ...а да латиница WOW

@WiseMan A dan je tako lepo poceo! Nastavak sledi! :945729:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, WiseMan рече

@Trifke Sad sam ga nadrljao :0222_shocked::pop:

Pa znas bio si jako nezan prema sebi. Rec nadrljati u sukobu sa zenama spada u kategoriju spasen. Moja sucut dragi mladicu bilo je lepo imati te ovde! :pop:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Nastavak sledi! :945729:

мислим да све почиње од тих агресивних аватара :scratch_head:

мој предлог за @WiseMan

зимска варијанта ttttttt.jpg летња варијанта

:ok:(овај смајли није реклама за вегету vegeta-m.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, АлександраВ рече

мислим да све почиње од тих агресивних аватара :scratch_head:

мој предлог за @WiseMan

зимска варијанта ttttttt.jpg летња варијанта

:ok:(овај смајли није реклама за вегету vegeta-m.jpg

Sto kazati? Kao sto rekoh ne gine ti: :pop::pop::pop:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...