Jump to content

Zasto muskarci lakse pucaju od zena?

Препоручена порука

пре 11 минута, Snezana Pilic рече

Dobro pitanje. Mislim da je ovaj čovek dao delimično tačan odgovor

:))12:smeha:12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Стварно оригинално, гарантујем да га је жена мало пре интервјуа избацила из такта.... пуко је :)))()

Sent from my iPhone using Tapatalk
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
On 7/19/2017 at 0:54, Phoebe рече

To je inace snimak iz privatne muske sigurne kuce. Covek je pobegao jer dozivljav konstatnu psihicku torturu od zene i otud ta izjava. I meni je pre bila smesna, sada mi je tuzna, kada znamo da je covek zrtva i smejemo se njegovoj izjavi kao da je nesto sto je kao dobar dan. Eto nekad zene psihicki maltretiraju svoje muzeve hahaha-hihihi jako smesno. 

Zasto muskarci vise pucaju? Ja odgovor gledam bioloski: testosteron i medjumuska dominacija. 
Svidelo se nama ili ne, cinjenica je da pare i drustveni status igraju veliku ulogu u zivotima muskaraca. To muskarce vodi ka izboru raznoraznih zvucnih zanimanja i nacina na koji zele da dodju do novca i socijalnog statusa. Tako muskarci biraju raznorazna zanimanja koja im donose novac i socijalni status: Glumac, muzicar, hirurg, advokat itd (disclamer ne kazem da svi muskarci biraju ova zanimanja zbog toga vec da je to jedan od motiva kod nekih). 
Isto tako postoji jedno "zanimanje" koje donosi socijalni status u odredjenim sub kulturama a i novac (sto mozemo videti iz primera srbije ) a to je kriminalac. 
Ako te mrzi da ucis i da radis, a hoces da zaradis pare i da te drugi ljudi posmatraju kao neku vaznu licnosti, ti lepo uzmes pa pljackas, krades, prebijas za novac. 

Ovo je naravno samo misljenje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Misli da je glavni problem u tome sto, zene u danasnje vreme se sve ocekuju od muskarca, i da zaradi, i da brine o porodici, i da bude musko, da lupi sakom o astal, da bude boem, agresor itd...

Poenta je da su danas mnogo vise muskarci kulturniji i da se mnogo vise ponasaju dzentlmenski pa je potrebno promeniti sistem vrednosti kod zena.

Danasnje zene su samostalne, samostalno zaradjuju, brinu o sebi, mogu cak barabar da rade sa muskarcima, imaju iste slobode kao muskarci, obrazovane su. Znaci, skoro su barabar kao muskarci.

E sad takvoj zeni je potreban muskarac koji ce da bude za nju tu, kada treba da se donese neka vazna odluka, kada treba da je utesi, da je podrzi, da donese neku vaznu odluku.

Znaci savremenoj zeni je potreban muskarac kao podrska i dopuna a ne "balkanac" koji ce da je obezbedi u svakom pogledu. 

Savremene zene mogu i same da brinu o sebi i materijalno da se obezbede.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

По дифолту ствари  боље и брже науче да баратују са  убојитим оружјем....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 19.7.2017. at 0:44, Fildza рече

Nakon svih ovih ubistava zena ispadne da mi, muskarci, lakse pucamo...zene su stabilnije...mnogo vise ubica, kriminalaca, narkomana, alkoholicara je muskarca...zasto smo tako slabi?

Или си млад или си неискусан, жене пршћу неупоредиво више од мушкиња у сваком погледу, само што немају физичку снагу и неке борбене вештине па то није тако очигледно.  :)

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Liga Džentlmena рече

Misli da je glavni problem u tome sto, zene u danasnje vreme se sve ocekuju od muskarca, i da zaradi, i da brine o porodici, i da bude musko, da lupi sakom o astal, da bude boem, agresor itd...

Poenta je da su danas mnogo vise muskarci kulturniji i da se mnogo vise ponasaju dzentlmenski pa je potrebno promeniti sistem vrednosti kod zena.

Danasnje zene su samostalne, samostalno zaradjuju, brinu o sebi, mogu cak barabar da rade sa muskarcima, imaju iste slobode kao muskarci, obrazovane su. Znaci, skoro su barabar kao muskarci.

E sad takvoj zeni je potreban muskarac koji ce da bude za nju tu, kada treba da se donese neka vazna odluka, kada treba da je utesi, da je podrzi, da donese neku vaznu odluku.

Znaci savremenoj zeni je potreban muskarac kao podrska i dopuna a ne "balkanac" koji ce da je obezbedi u svakom pogledu. 

Savremene zene mogu i same da brinu o sebi i materijalno da se obezbede.

Ово нема ама баш никакве везе са темом.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Ово нема ама баш никакве везе са темом.

Ima izekako. Sve je to razlog zasto muskarci "pucaju" pre od zena. Zbog pritiska koji im je nametnut.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Liga Džentlmena рече

Ima izekako. Sve je to razlog zasto muskarci "pucaju" pre od zena. Zbog pritiska koji im je nametnut.

А жене нису под притиском? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

А жене нису под притиском? 

Pa jel jeste? Pisi.

Подели на овим сајтовима

Пуцају сви подједнако, без обзира на пол, само што мушкарци имају потенцијал да направе већу штету.

Подели на овим сајтовима

zene su stabilnije...

Ma jok, mi samo nemamo fizičku snagu ni testosteron inače bismo vas sve potepale. Zato vas psihički maltretiramo.

narkomana, alkoholicara

Mi smo na tabletama.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...