Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече Nije to bitno za koliko para. Bitno je da je muškarac borac i da kaže evo ja sam tu za porodicu Bitno je, jer mnogi su tu za porodicu, ali nemaju mogucnosti da zarade velike pare( u propaloj Srbiji) da bi zadovoljili sve potrebe zahtevnih zena i zato pucaju, sa skromnom zenom,muskarac je bogat i da malo zaradjuje.. Рапсоди, Sasa Kolbas, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 41 минута, Ana B. рече Pa otprilike muž je hranitelj i zaštitnik, a žena mu je poslušna iz ljubavi brine o toplini doma, al to danas gotovo da ne postoji... Al dobro to su neki moji ideali koji možda nemaju veze sa realnošću niti imam iskustva u braku da bih sad mogla da pričam... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Al dobro to su neki moji ideali koji možda nemaju veze sa realnošću niti imam iskustva u braku da bih sad mogla da pričam... Стварно тешко може да опстане тако како си замислила...нажалост чињеница је да у Србији поштено једва зарадиш за себе само, а камоли да будеш такав глава породице. Они који су хипер способни обично имају и хипер прохтеве (кеш, колица...) које им диктира окружење... Али никад не реци никад! Има и оних правих добрих момака, који деле твоје идеале, можда баш будеш срећница. Само се чувај оног незадовољства што смо спомињали ( као звијер је, што каже М. Селимовић). Ana B., Flojd and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 11 минута, Ana B. рече Al dobro to su neki moji ideali koji možda nemaju veze sa realnošću niti imam iskustva u braku da bih sad mogla da pričam... Kakvi ideali.Sto manje ocekujes, manje ces se i razocarati.Jedno su bajke, drugo je realnost, pogotovo ako zelis da zivis u Hristu.To ne znaci da Bog nije blagoslovio nekima da imaju vise,ali takvi onda moraju vise i da daju(Hristu) sve ostalo je nista. Ana B., Flojd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Pa otprilike muž je hranitelj i zaštitnik, a žena mu je poslušna iz ljubavi brine o toplini doma, al to danas gotovo da ne postoji... Pa da, bilo je to nekada. Tehnologija, brzi razvoj, sve se promenilo. ? Svest ljudi se promenila. Kao sto sam vec pisao , danasnje zene su slobodnije, samo svesnije i vaspitane da ne budu zavisne, i sposobne su da samostalno zaradjuju, i doprinose porodici. пре 41 минута, Ana B. рече Nije to bitno za koliko para. Bitno je da je muškarac borac i da kaže evo ja sam tu za porodicu. Ali to je bitno i za zenu. I ona treba da bude borac. Takav je danas sistem u kome zivimo. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Zato što su muškarci odlučniji i sposobniji da završe ono što su započeli. Racionalniji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Zato što su muškarci odlučniji i sposobniji da završe ono što su započeli. Страшна истина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече Zato što su muškarci odlučniji i sposobniji da završe ono što su započeli. Страшно морбидно звучи у овом контексту. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука