Војвода7 Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 6 минута, εργασία рече Kratose, sram te bilo! Širiš nemoral, tužiću te kod Miroljuba Petrovića! Брат Кратос се зеза, нећемо га санкционисати Кратос, Phoebe, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 9 минута, Марина Савковић рече СУПРУЖНИЦИ - реч словенског порекла, која потиче од речи "саупрегнути" тј. заједно упрегнути, у исти јарам, што брак и јесте - ношење заједничког јарма. Зато га је и тешко очувати... Lele ovo ko da smo stoka.Ono kad uđeš u brak muškarac postaje vo a žena krava. Ni sam znao da reč supružnici ima taj etimološki koren. Phoebe, εργασία, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 3 минута, Snezana Pilic рече mlađa i pravoslavna '' Значи да је Он ту стално присутан, све што радиш, радиш с Њим. '' То је оно што ја кажем, ако све радиш са Њим, не можеш да гледаш друге жене, не можеш да оставиш болесну жену...., ако Га нема ту код тебе, онда можеш да радиш шта хоћеш.. Phoebe and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 4 минута, Sasa Vojvoda рече Брат Кратос се зеза Meni ne zvuči kao zezanje. Kratos realan čovek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 24 минута, Јелена011 рече Mislim kad ti sedne zena na kicmu pitacu te vidis li Hrista Lelele, ovakvu iskrenost kod žene odavno nisam video! Phoebe and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Управо сада, Snezana Pilic рече Meni ne zvuči kao zezanje. Kratos realan čovek Значи, под мач, бато? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече '' Значи да је Он ту стално присутан, све што радиш, радиш с Њим. '' То је оно што ја кажем, ако све радиш са Њим, не можеш да гледаш друге жене, не можеш да оставиш болесну жену...., ако Га нема ту код тебе, онда можеш да радиш шта хоћеш.. Tako treba,ali... Pa,dobro,mi nismo imali dece,svetovnim očima gledano,razvod je u redu. Ja tako ne mislim,i dalje sam verovala,ali nismo bili jedno. Sanja Т., Bokisha, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 3 минута, Sasa Vojvoda рече Значи, под мач, бато? Što pod mač,sam reko da je pravoslavnija od prve žene. Phoebe and εργασία је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 5 минута, Snezana Pilic рече Meni ne zvuči kao zezanje. Kratos realan čovek Zezo sam sam al se dešavaju takve situacije. Phoebe, -Владимир- and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Управо сада, Кратос рече Što pod mač,sam reko da je pravoslavnija od prve žene. Pa još i ruskinja verovatno! Кратос and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Управо сада, εργασία рече Pa još i ruskinja verovatno! Ma jok srpkinja bato!!!I to neka konzervativno-tradicionalna još uvek neopaljena ovim neoliberalnim idejama ženske emancipacije.Znači nema ono da kaki o rodu i polu,mozak još uvek radi u beta režimu. Phoebe and εργασία је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 25 минута, Јелена011 рече Mnogo gledas filmove, to opet sa zivotom veze nema. Kod nas nema ugovora ili ih ima jako malo i to u slucajevima enormnog bogatstva jednog od bracnika. Da si bogat razumeo bi sto smo mi svi sirotinja redom je drugi par cipela. Da imas milione ne bi ti bilo pravo i hteo bi da se osiguras da te zena ne orobi za iste. Al to nije primenjivo kod nas osim u slucaju tajfuna Ја сам пристао да поделимо моје милионе на пола. Paradoksologija and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 7 минута, Кратос рече Lele ovo ko da smo stoka.Ono kad uđeš u brak muškarac postaje vo a žena krava. Упрежу се и коњи, лепи коњи, парадни... Види ову "саупрегу" у љубави: Sanja Т., Кратос, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 1 минут, εργασία рече Lelele, ovakvu iskrenost kod žene odavno nisam video! Ne znam ja to ja sam srecno udata, postena zena, fina i nevina u lakat Za dvadesetak godina pitaj me jopet Moj muz kaze da sam kad hocu najdivnija zena na svetu, a kad mi dođe da zvocam onda se pretvaram u vesticu. Samo sto je zvocanje skopcano sa nesigurnoscu i strahom, a on reaguje jer ima svoje lose iskustvo pa bude karambol. Generalno smo posle sedam godina braka i dogodovstina koje neko ne prezivi za sedamdeset zakljucili da nam fali malo da budemo u vezi, da imamo vreme za sebe i da smo toliko izranjavani svaki na svoj nacin da se ponekad povredjujemo ma koliko se voleli. Kad se skupe dva teska karaktera, a opet potpuno drugacija i iz drugih svetova jes bude turbulentno Doduse zaista smo specificni i stoga zivimo malo van vinkla. Zivimo od toga sto on radi kao muzicar i veroucitelj, ja sam zali Boze vremena zavrsila ekonomiju i radila kao analiticar da bih upisala psihoterapiju, sad i faks, i radim kao terapeut. I do bola smo iskreni, to je preduslov. Dakle kad je dobro mnogo je dobro, kad ne valja mnogo ne valja. Ali nemamo blizu osobu na svetu od jedno drugog, a to nema cenu. Nego, joj ume i on da zvoca leleee i da davi nije to bas zenska osobina skroz Sanja Т., nikolay, AnaLaz and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 1 минут, ana čarnojević рече pa dobro. mi neznalice kada se trudimo da ispunimo, ispunjavamo kako i sta znamo i mozemo. zna On i sta znamo i sta mozemo. pitanje je samo da li hocemo. I ja sam na to mislio kada sam napisao "Ispuniti" znači "biti veran u malom". ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука