Jump to content

У ком тренутку човек постане себичан?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, εργασία рече

Kratose, sram te bilo! Širiš nemoral, tužiću te kod Miroljuba Petrovića! :pucpuc2::))

Брат Кратос се зеза, нећемо га санкционисати :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Марина Савковић рече

СУПРУЖНИЦИ - реч словенског порекла, која потиче од речи "саупрегнути" тј. заједно упрегнути, у исти јарам, што брак и јесте - ношење заједничког јарма. Зато га је и тешко очувати...

Lele ovo ko da smo stoka.Ono kad uđeš u brak muškarac postaje vo a žena krava.:))

Ni sam znao da reč supružnici ima taj etimološki koren.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Snezana Pilic рече

mlađa i pravoslavna

'' Значи да је Он ту стално присутан, све што радиш, радиш с Њим. ''

То је оно што ја кажем, ако све радиш са Њим, не можеш да гледаш друге жене, не можеш да оставиш болесну жену...., ако Га нема ту код тебе, онда можеш да радиш шта хоћеш..

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Јелена011 рече

Mislim kad ti sedne zena na kicmu pitacu te vidis li Hrista

Lelele, ovakvu iskrenost kod žene odavno nisam video! :aplauz:0503_music:pcelica:

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече

'' Значи да је Он ту стално присутан, све што радиш, радиш с Њим. ''

То је оно што ја кажем, ако све радиш са Њим, не можеш да гледаш друге жене, не можеш да оставиш болесну жену...., ако Га нема ту код тебе, онда можеш да радиш шта хоћеш..

Tako treba,ali... Pa,dobro,mi nismo imali dece,svetovnim očima gledano,razvod je u redu. Ja tako ne mislim,i dalje sam verovala,ali nismo bili jedno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sasa Vojvoda рече

Значи, под мач, бато? :)

Što pod mač,sam reko da je pravoslavnija od prve žene.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Snezana Pilic рече

Meni ne zvuči kao zezanje. Kratos realan čovek

Zezo sam sam al se dešavaju takve situacije.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Što pod mač,sam reko da je pravoslavnija od prve žene.:ani_biggrin:

Pa još i ruskinja verovatno! :))

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, εργασία рече

Pa još i ruskinja verovatno! :))

Ma jok srpkinja bato!!!I to neka konzervativno-tradicionalna još uvek neopaljena ovim neoliberalnim idejama ženske emancipacije.Znači nema ono da kaki o rodu i polu,mozak još uvek radi u beta režimu.:))

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Јелена011 рече

Mnogo gledas filmove, to opet sa zivotom veze nema. Kod nas nema ugovora ili ih ima jako malo i to u slucajevima enormnog bogatstva jednog od bracnika. Da si bogat razumeo bi :D sto smo mi svi sirotinja redom je drugi par cipela. Da imas milione ne bi ti bilo pravo i hteo bi da se osiguras da te zena ne orobi za iste. Al to nije primenjivo kod nas osim u slucaju tajfuna :D

Ја сам пристао да поделимо моје милионе на пола. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Кратос рече

Lele ovo ko da smo stoka.Ono kad uđeš u brak muškarac postaje vo a žena krava.:))

Упрежу се и коњи, лепи коњи, парадни... :)

Види ову "саупрегу" у љубави:
200w.gif#5-grid1

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, εργασία рече

Lelele, ovakvu iskrenost kod žene odavno nisam video! :aplauz:0503_music:pcelica:

Ne znam ja to :D ja sam srecno udata, postena zena, fina i nevina u lakat :D

Za dvadesetak godina pitaj me jopet :D

Moj muz kaze da sam kad hocu najdivnija zena na svetu, a kad mi dođe da zvocam onda se pretvaram u vesticu. Samo sto je zvocanje skopcano sa nesigurnoscu i strahom, a on reaguje jer ima svoje lose iskustvo pa bude karambol. Generalno smo posle sedam godina braka i dogodovstina koje neko ne prezivi za sedamdeset zakljucili da nam fali malo da budemo u vezi, da imamo vreme za sebe i da smo toliko izranjavani svaki na svoj nacin da se ponekad povredjujemo ma koliko se voleli. Kad se skupe dva teska karaktera, a opet potpuno drugacija i iz drugih svetova jes bude turbulentno :D

Doduse zaista smo specificni i stoga zivimo malo van vinkla. Zivimo od toga sto on radi kao muzicar i veroucitelj, ja sam zali Boze vremena zavrsila ekonomiju i radila kao analiticar da bih upisala psihoterapiju, sad i faks, i radim kao terapeut. I do bola smo iskreni, to je preduslov. Dakle kad je dobro mnogo je dobro, kad ne valja mnogo ne valja. Ali nemamo blizu osobu na svetu od jedno drugog, a to nema cenu.

Nego, joj ume i on da zvoca leleee i da davi :D nije to bas zenska osobina skroz :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

pa dobro. mi neznalice kada se trudimo da ispunimo, ispunjavamo kako i sta znamo i mozemo. zna On i sta znamo i sta mozemo. pitanje je samo da li hocemo.

I ja sam na to mislio kada sam napisao "Ispuniti" znači "biti veran u malom".

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...