Jump to content

Ниједан европски политичар неће стати у одбрану хришћанства!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, АлександраВ рече

Па да ли је?

Хајде да обрнемо - да ли је добро мерљиво?

Sve je merljivo iz ljudske perspektive.Merljivost nužno ne znači da je nešto loše.Na primer ako ja najhranim jednog čoveka a neko hiljadu on je sigurno učinio više dobra od mene.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 128
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 11 минута, Кратос рече

Sve je merljivo iz ljudske perspektive.Merljivost nužno ne znači da je nešto loše.Na primer ako ja najhranim jednog čoveka a neko hiljadu on je sigurno učinio više dobra od mene.

Zavisi.

Ako je taj nahranio ljude iz svog suviska, a ti si nahranio coveka iz svog 'siromastva',....trebalo bi da je tvoje delo malo vece.

Ako ste i jedan i drugi nahranili iz suviska, onda je onaj prvi valdja u 'prednosti' jer je vise nahranio. Jer se tesko covek odrice viska, sto vise ima , teze je i odreci se.

Kad malo bolje razmislim, mozda ste u prvom slucaju, vrlo slicni po zaslugama. A, opet, ti si sa nesto malo sredstava slican kao ovaj sa puno sredstava, a on je nahranio puno vise ljudi....a, ti samo jednog.

Kakva kombinatorika....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Zavisi.

Ako je taj nahranio ljude iz svog suviska, a ti si nahranio coveka iz svog 'siromastva',....trebalo bi da je tvoje delo malo vece.

Ako ste i jedan i drugi nahranili iz suviska, onda je onaj prvi valdja u 'prednosti' jer je vise nahranio. Jer se tesko covek odrice viska, sto vise ima , teze je i odreci se.

Kad malo bolje razmislim, mozda ste u prvom slucaju, vrlo slicni po zaslugama. A, opet, ti si sa nesto malo sredstava slican kao ovaj sa puno sredstava, a on je nahranio puno vise ljudi....a, ti samo jednog.

Kakva kombinatorika....:ani_biggrin:

Slažem se al opet meriš.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Slažem se al opet meriš.;)

Па не мериш, али покушаваш да упоредиш, не добро, већ људе који чине добро и њихове поступке. Међутим, то је исто, обојица чините добро, ваше добро је подједнако, ви чините добро. Сада да обрнемо опет. Али да не гледамо правнички, кроз законске казне за учињена дела, него да се вратимо на Ћириличевих 10 и 20 килограма зла. Шта одређује тежину зла? Које је мало (лако) а које велико (тешко) зло?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Juanito рече

Јес, православни су никаки, ал бар не иду на баптистичке форуме да се тамо праве да су Енглези...

:dobro::)) Ah kako sam mogao da zaboravim da je Srbija zemlja James Bond i da ce me on brzo otkriti. :))

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, АлександраВ рече

Шта одређује тежину зла? Које је мало (лако) а које велико (тешко) зло?

Malo je recimo kad muž ženi opali šamar a veliko kad uzme pištolj i upuca je po sred čela.Malo extreman primer al to je to.Tako da je Ćirilični u pravu da ima raznih težina,bilo dobra bilo zla.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Malo je recimo kad muž ženi opali šamar a veliko kad uzme pištolj i upuca je po sred čela.Malo extreman primer al to je to.Tako da je Ćirilični u pravu da ima raznih težina,bilo dobra bilo zla.

Чиме то мериш?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Чиме то мериш?

Posledicom dela.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Posledicom dela.

Значи, последица одређује да ли је зло мало или велико? Или је сама последица зла (које је зло) велика или мала?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...