Војвода7 Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 сат, АлександраВ рече Ниси. Јер да си пажљиво слушала, не само ушима него онако како се активно слуша, не би ово написала - Ако је теби ок да неко изјави - И овај Новак седи поред ње и смешка се. Уместо да јој каже: „Aло бре, шта лупаш бре! Aко још једну реч проговориш има да те звизнем преко уста! Видећеш кад ћу следећи пут да те водим са мном на телевизију. Бриши тамо - ШТА ГОД ДА ЈЕ ТА ЖЕНА РЕКЛА пре тога, ти стварно имаш велики проблем. Или волиш да тролујеш. Нисам гледао видео, али ако је истина, ништа мање није страшно ни оно што је Јелена рекла, да сину не треба да буде узор отац него неки други спортиста. И то Новаково смјешкање је скоро исто као и да јој је рекао ово што Мирољуб каже, зло и наопако. Не знам каква би требала да буде исправна реакција на њене ријечи, једноставно такве жене не треба женити. Видим да се прича да је Мирољуб некаква опасност..., по мени су већа опасност ови Ђоковићи и њихов гуру Пепе. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 2 часа, АлександраВ рече Као ово нпр... Шта је овдје лоше? Човјек лијепо каже да иде негдје ако има боље, а 20 и нешто година су у браку.Не знам да ли си слушала видео који сам јуче поставио на теми о Мирољубу, гостовао је у јутарњем програму, његова жена се уклључила у програм, у оно мало времена што је причала могло се примијетити да је жена срећна, а између осталог рекла је и да је још заљубљна у њега. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 2 часа, Sasa Vojvoda рече његова жена се уклључила у програм, у оно мало времена што је причала могло се примијетити да је жена срећна, а између осталог рекла је и да је још заљубљна у њега. Баш сам срећна због њих, лепо је када се људи нађу и уз обострано задовољство проведу толике године толеришући једно другом све што су вољни да толеришу. Само, ја сам мислила да је за брак потребно обострано поштовање, али, ко сам ја да то знам боље од мирољуба. пре 2 часа, Sasa Vojvoda рече Нисам гледао видео, али ако је истина, ништа мање није страшно ни оно што је Јелена рекла, да сину не треба да буде узор отац него неки други спортиста. И то Новаково смјешкање је скоро исто као и да јој је рекао ово што Мирољуб каже, зло и наопако. Не знам каква би требала да буде исправна реакција на њене ријечи, једноставно такве жене не треба женити. Читам и не верујем. Ако ви који заступате овај став стварно мислите ово што пишете, ја сам у најмању руку тужна због тога. Одобравате особи која јавно на телевизији заступа став да жену треба ЗВИЗНУТИ ПРЕКО УСТА!!!! Људи, ви подржавате нешто што је и сам мирољуб повукао, пошто је укључио мозак и мало размислио, па је рекао да често наступа импулсивно и да није баш тако мислио. Али не, вама је скроз ОК ЗВИЗНУТИ жену преко уста када каже нешто (шта год да је рекла!!!!). Немам више речи. А то није ни тема. Извињавам се свима за оф, нећу више... Јелена011, Juanito, Mилена КШ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 3 часа, Sasa Vojvoda рече Видим да се прича да је Мирољуб некаква опасност..., по мени су већа опасност ови Ђоковићи и њихов гуру Пепе. Да брате, коначно да то још неко укапира, око мене скоро сви престали да једу месу, неће да тренирају ко пре, и само причају како би да иду у Монте Карло да живе... GeniusAtWork, Justin Waters, Ђорђе Р and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 31 минута, АлександраВ рече А то није ни тема. Извињавам се свима за оф, нећу више... На теми о Мирољубу нема офтопика! Милан Ракић, АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 5 часа, АлександраВ рече ПХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХХААА ХАХАХ ХА ХА ХАА е ХВАЛА ТИ, НАСМЕЈА МЕ...... Pošto je to najsmešnija stavka na ovoj temi... АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Мени је Мирољуб симпатичан и забаван тип. Његов поглед на свет ми је са друге стране језив, потпуно суманут. Не знам како, али некако успем да раздвојим њега од онога што изговара... Капирам да ово неким људима може звучати погрешно (а можда и јесте), али шта да радимо, искрен сам. Juanito, АлександраВ and jedan čovjek је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Pošto je to najsmešnija stavka na ovoj temi... До сада су ми говорили да сам затуцана и старомодна итд... а сада одједном феминисткиња која мрзи мушкарце, ето жена ме насмејала а верујем да би и сви моји пријатељи који ме добро познају умрли од смеха да чују да ме неко назове феминисткињом, не зато што ја мислим да су феминисткиње ово или оно, него због тога што то тако не иде уз мене Јелена011 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 14 минута, АлександраВ рече До сада су ми говорили да сам затуцана и старомодна итд... а сада одједном феминисткиња која мрзи мушкарце, ето жена ме насмејала а верујем да би и сви моји пријатељи који ме добро познају умрли од смеха да чују да ме неко назове феминисткињом, не зато што ја мислим да су феминисткиње ово или оно, него због тога што то тако не иде уз мене Ma... Juanito, Милан Ракић, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 6 минута, jedan čovjek рече Haha, nisam ni ja feminista samo da znate Ти си ми још и најсумњивији пре 9 минута, Paradoksologija рече Ma... jedan čovjek and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Nego zene, sta ste zapetljale, zena treba da se smeska i cuti u crkvi i kuci. Nego sta ce nego da je zvizne, kad zena bude u pmsu ili dobije napad histerije ili krene da rusi pred decom i drugima njegov autoritet naravno da muz mora da je zvizne, da shvati bre gde joj je mesto i da dođe sebi. I naravno da je ona kriva sto ga je dovela u tu situaciju, da je razumna ne bi za tim bilo potrebe Paradoksologija, Кратос, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 50 минута, АлександраВ рече Баш сам срећна због њих, лепо је када се људи нађу и уз обострано задовољство проведу толике године толеришући једно другом све што су вољни да толеришу. Само, ја сам мислила да је за брак потребно обострано поштовање, али, ко сам ја да то знам боље од мирољуба. Па и Мирољуб прича о обостраном поштовању, али о поштовању у коме вриједи то да је мушкарац глава жени, а зар хришћански брак не треба да буде такав... пре 57 минута, АлександраВ рече Читам и не верујем. Ако ви који заступате овај став стварно мислите ово што пишете, ја сам у најмању руку тужна због тога. Одобравате особи која јавно на телевизији заступа став да жену треба ЗВИЗНУТИ ПРЕКО УСТА!!!! Људи, ви подржавате нешто што је и сам мирољуб повукао, пошто је укључио мозак и мало размислио, па је рекао да често наступа импулсивно и да није баш тако мислио. Али не, вама је скроз ОК ЗВИЗНУТИ жену преко уста када каже нешто (шта год да је рекла!!!!). Ја читам и не вјерујем да ти ово пишеш, контам да ти је нека феминисткиња хаковала профил :). Ако ти стварно мислиш да је мени у реду да неко звизне жену онда сам ја тужан. Не знам уопште како си из мог коментара могла да закључиш тако нешто, ја сам рекао да ми је страшно и то што је Јелена рекла да сину не треба да буде узор отац, а Новаково смјешкање(потврђивање)ми је будалаштина као што би ми скоро исто била и да је рекао, не ударио него рекао, и ово што је Мирољуб рекао. А мислим да и Мирољуб то није буквално мислио тако него је тиме само хтио да каже како се Новак слаже са њеним глупим размишљањима па нам је то дочарао на један свој начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Stavke Mikejevog ucenja sa kojima se slazemo: 1. Libreralna ekonomija i minarhizam (drzavna preduzeca, zdravstveno osiguranje, obavezno "besplatno" skolstvo, penzije - pod mač!) 2. Amerika je kul Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 1 hour ago, Јелена011 рече Nego zene, sta ste zapetljale, zena treba da se smeska i cuti u crkvi i kuci. Nego sta ce nego da je zvizne, kad zena bude u pmsu ili dobije napad histerije ili krene da rusi pred decom i drugima njegov autoritet naravno da muz mora da je zvizne, da shvati bre gde joj je mesto i da dođe sebi. I naravno da je ona kriva sto ga je dovela u tu situaciju, da je razumna ne bi za tim bilo potrebe Svaka ti je kao u Njegoša.Samo ne treba da je zvizne baš,to je ono za ne daj bože ako baš mora,dovoljno je milovanje pogledom..... Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 1 hour ago, Sasa Vojvoda рече контам да ти је нека феминисткиња хаковала профил опет ОК Саша, сложићемо се да се по питању случаја мирољуба не слажемо... Он је по мени толико забудаљен својим медијским експонирањем и "препаметношћу" коју вулгарно просипа по буквално свим темама које постоје на свету, на буквално свим медијима, човек који је једноставно речено прсао. И лупета. И жао ми је када видим да га људи не посматрају као једну укупност, као целовити феномен, него оправдавају његово лудило посматрањем његових умотворина кроз призму уклопљивости у личне ставове и некакву "духовитост". Да, понешто што каже и има смисла, али не, ништа од тога не може се прихватити због тога што је то само фрагмент укупног лудила које се зове мирољуб. Давањем подршке било којој његовој речи даје се подршка његовом даљем експонирању, лупетању и манипулативном, секташком тровању етра. Он је једнако луд као и Хитлер, којем су аплаудирали док су мислили да их буди, а будала их унапред маркирала за покољ. Paradoksologija, Juanito, Ђорђе Р and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука