grigorije22 Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 6 минута, Августин рече Тешко да може да одговара за надрилекарство јер се вероватно није представљао да је засвршио медицински факултет тј.да је прави лекар.Јер кад би одговарао за надрилекарство то би било у супротности са одредбом да је сваки грађанин мора другом ако се затекне пружити медицинску помоћ колико зна и може.Тако да је код оваквих ствари веома веома тешко.Зато и постоје толики превасранти. On je oduvek tvrdio da je u Americi zavrsio fakultet tzv. prirodne medicine. On ima svoj privatni fakultet koji je registrovan u Americi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 7 минута, Tumaralo. рече Ali i savet lekara spada u medicinske usluge. Ako lekar da savet koji je suprotan pravilima stuke može da odgovara za nesavesno lečenje zar ne? A šta ako eventualni nadrilekar da takav savet? ... Zar to ne spada u medicinske usluge u smislu člana KZ o nadrilekarstvu? Ali da... Nije on njega neposredno "lečio"/savetovao ... Sve vreme je pričao sa sestrom preminulog preko emaila i delio savete... U toj emisiji, iz Miroljubovih izjava ispada da je on napravio maltene organizaciju koja sprovodi njegove metode i prodaje njegove lekove tako da on nema nikakav direktan kontakt sa pacijentima. Kao neki narko boss. Opet bi policija mogla da istraži ko to neposredno leči ljude tako što im govori da ne idu kod lekara već da uzimaju njihove napitke. Он није ни лекар ни надрилекар по нашем праву јер није ни завршио нити се представљао да је завршио медицински факултет који је признат овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 super su mi ovi pravoslavci kojima je firma registrovana u americi, diploma dobijena u americi, svi video materijali snimljeni u americi, crtani filmovi (strogo iz starog zaveta) snimljeni u americi, a amerika im je otprilike sinonim nemorala i bezbožništva... btw MP ima jako dobre veze sa 1) vlašću , 2) policijom 3) mans in black (pri tome ne mislim na naše sveštenstvo....) tako da od procesuiranja nema ništa, prognoziram mu dugu karijeru na našim prostorima... badenac and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 5 часа, Ana B. рече Bolesti nastaju usled destruktivnosti, tu spada i samodestruktivnost... Је ли то важи и за децу оболелу од рака, нпр? Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Miroljub je balvan jedan običan,aje sve,al totalno odsutsvo empatije prema ovoj devojci je zastrašujuće.Vidi se da mu je verovala a da je on jedna obična panjina bez emocija i saosećanja.Debil. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 7 минута, dilic рече Поред надрилекарства и надриапотекарства бавио се и надрипроповедништвом. И за то треба да одговара, као и они који су у томе саучествовали To ne postoji kao krivično delo,ima pravo da veruje i tumači Bibliju kako hoće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 1 hour ago, GeniusAtWork рече Је ли то важи и за децу оболелу од рака, нпр? Necu da se ponavljam, rekla sam sta sam imala. Miroljuba sam imala prilike da upoznam, on ima dobru dusu, jedino sto gresi protiv crkve, a i to ce ispraviti nadam se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 3 минута, Ana B. рече Necu da se ponavljam, rekla sam sta sam imala. Miroljuba sam imala prilike da upoznam, on ima dobru dusu, drvce је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 2 часа, Августин рече Он није ни лекар ни надрилекар по нашем праву јер није ни завршио нити се представљао да је завршио медицински факултет који је признат овде. Ne znam odakle ti ideja da se to krivično delo sastoji u lažnom predstavljanju... ali je svakako pogrešna... Delo ovako glasi: Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo Član 254 (1) Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova. Ja se jedino bojim da ono što on radi neće kvalifikovati kao bavljenje lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga ili spravljanjem ili izdavanjem lekova. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 ronin and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 @Ana B. Недопустиво је рекламирати овог секташа на Православном форуму. Natasa. and Natasenka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Управо сада, Вилер Текс рече @Ana B. Недопустиво је рекламирати овог секташа на Православном форуму. Ima stvari koje dobro radi, takođe ima i potencijala. Da se okrenuo crkvi ne bi bio toliko izložen napadima, dalje bi dogurao, umnožio bi talente... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Управо сада, Ana B. рече Ima stvari koje dobro radi, takođe ima i potencijala. Da se okrenuo crkvi ne bi bio toliko izložen napadima, dalje bi dogurao, umnožio bi talente... Извини али шта је с тобом? Добио је он простор у Цркви па је то злоупотребљавао. Имао је емисију на Светигори и држао предавања по црквама и манастирима. Лепо је рекао отац Рафаило "Мирољуб да ћути". За њега је покајање а не промовисање. Отвор очи сестро мила. Orthophill, Natasa., Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 28 минута, Avocado рече Ne znam odakle ti ideja da se to krivično delo sastoji u lažnom predstavljanju... ali je svakako pogrešna... Delo ovako glasi: Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo Član 254 (1) Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova. Ja se jedino bojim da ono što on radi neće kvalifikovati kao bavljenje lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga ili spravljanjem ili izdavanjem lekova. Обично се лажно представљају као лекари.Али у праву си нико се по томе не гони кривично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 2 минута, Вилер Текс рече Извини али шта је с тобом? Добио је он простор у Цркви па је то злоупотребљавао. Имао је емисију на Светигори и држао предавања по црквама и манастирима. Лепо је рекао отац Рафаило "Мирољуб да ћути". За њега је покајање а не промовисање. Отвор очи сестро мила. Razumem, al nikad ne znaš kad će čovek da se pokaje. Svi grešimo, naše nije da sudimo ... Treba jedni druge da ispravljamo... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука