Jump to content

Podneta krivična prijava protiv Miroljuba Petrovića

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Августин рече

Тешко да може да одговара за надрилекарство јер се вероватно није представљао да је засвршио медицински факултет тј.да је прави лекар.Јер кад би одговарао за надрилекарство то би било у супротности са одредбом да је сваки грађанин мора другом ако се затекне пружити медицинску помоћ колико зна и може.Тако да је код оваквих ствари веома веома тешко.Зато и постоје толики превасранти.

On je oduvek tvrdio da je u Americi zavrsio fakultet tzv. prirodne medicine. On ima svoj privatni fakultet koji je registrovan u Americi. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Tumaralo. рече

Ali i savet lekara spada u medicinske usluge. Ako lekar da savet koji je suprotan pravilima stuke može da odgovara za nesavesno lečenje zar ne?

A šta ako eventualni nadrilekar da takav savet? ... Zar to ne spada u medicinske usluge u smislu člana KZ o nadrilekarstvu?

Ali da... Nije on njega neposredno "lečio"/savetovao ... Sve vreme je pričao sa sestrom preminulog preko emaila i delio savete...

U toj emisiji, iz Miroljubovih izjava ispada da je on napravio maltene organizaciju koja sprovodi njegove metode i prodaje njegove lekove tako da on nema nikakav direktan kontakt sa pacijentima. Kao neki narko boss.

Opet bi policija mogla da istraži ko to neposredno leči ljude tako što im govori da ne idu kod lekara već da uzimaju njihove napitke.

Он није ни лекар ни надрилекар по нашем праву јер није ни завршио нити се представљао да је завршио медицински факултет који је признат овде.

Подели на овим сајтовима

super su mi ovi pravoslavci kojima je firma registrovana u americi, diploma dobijena u americi, svi video materijali snimljeni u americi, crtani filmovi (strogo iz starog zaveta) snimljeni u americi, a amerika im je otprilike sinonim nemorala i bezbožništva...

btw MP ima jako dobre veze sa 1) vlašću , 2) policijom 3) mans in black (pri tome ne mislim na naše sveštenstvo....) tako da od procesuiranja nema ništa, prognoziram mu dugu karijeru na našim prostorima...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana B. рече

Bolesti nastaju usled destruktivnosti, tu spada i samodestruktivnost...

Је ли то важи и за децу оболелу од рака, нпр?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, dilic рече

Поред надрилекарства и надриапотекарства бавио се и надрипроповедништвом. И за то треба да одговара, као и они који су у томе саучествовали

To ne postoji kao krivično delo,ima pravo da veruje i tumači Bibliju kako hoće.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Је ли то важи и за децу оболелу од рака, нпр?

Necu da se ponavljam, rekla sam sta sam imala. Miroljuba sam imala prilike da upoznam, on ima dobru dusu, jedino sto gresi protiv crkve, a i to ce ispraviti nadam se...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

Necu da se ponavljam, rekla sam sta sam imala. Miroljuba sam imala prilike da upoznam, on ima dobru dusu, 

12:smeha:

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Августин рече

Он није ни лекар ни надрилекар по нашем праву јер није ни завршио нити се представљао да је завршио медицински факултет који је признат овде.

Ne znam odakle ti ideja da se to krivično delo sastoji u lažnom predstavljanju... ali je svakako pogrešna...

Delo ovako glasi:

Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo

Član 254

(1) Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Ja se jedino bojim da ono što on radi neće kvalifikovati kao bavljenje lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga ili spravljanjem ili izdavanjem lekova.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

@Ana B. Недопустиво је рекламирати овог секташа на Православном форуму.

Ima stvari koje dobro radi, takođe ima i potencijala. Da se okrenuo crkvi ne bi bio toliko izložen napadima, dalje bi dogurao, umnožio bi talente...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Ima stvari koje dobro radi, takođe ima i potencijala. Da se okrenuo crkvi ne bi bio toliko izložen napadima, dalje bi dogurao, umnožio bi talente...

Извини али шта је с тобом? 

Добио је он простор у Цркви па је то злоупотребљавао. Имао је емисију на Светигори и држао предавања по црквама и манастирима.

Лепо је рекао отац Рафаило "Мирољуб да ћути". За њега је покајање а не промовисање.

Отвор очи сестро мила.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Avocado рече

Ne znam odakle ti ideja da se to krivično delo sastoji u lažnom predstavljanju... ali je svakako pogrešna...

Delo ovako glasi:

Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo

Član 254

(1) Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Ja se jedino bojim da ono što on radi neće kvalifikovati kao bavljenje lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga ili spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Обично се лажно представљају као лекари.Али у праву си нико се по томе не гони кривично.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Извини али шта је с тобом? 

Добио је он простор у Цркви па је то злоупотребљавао. Имао је емисију на Светигори и држао предавања по црквама и манастирима.

Лепо је рекао отац Рафаило "Мирољуб да ћути". За њега је покајање а не промовисање.

Отвор очи сестро мила.

Razumem, al nikad ne znaš kad će čovek da se pokaje. Svi grešimo, naše nije da sudimo ... Treba jedni druge da ispravljamo...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...