Ђорђе Р Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече Ja i ne mislim da je trol, već prosto naša zbunjena sestra. A baš da kopam po njegovim govorancijama, stvarno nemam živaca za to. Немам ни ја. О Мирољубу је толико тога речено, да би могло да се напише стотинак књига. Требало би то пробрати, прочешљати, и извући кључне ствари, како би се људи могли на брз начин упознати са овим човеком. Ко је, шта је, и зашто прича и ради то што ради. Управо због наше лењости, оних који знају о каквом човеку је реч, имамо ситуацију над којом се сво згражавамо, а то је да он има прођу не само код неупућених верника, него и код оних који би требало да буду упућени, као што је уредник црквеног радија Светигора. Desiderius Erasmus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 13 минута, Mihajla рече Slažem se da nastavimo priču.... uvek raspoložena pokotovo sa ovima koji hoće da budu učitelji Pa učitelju pretpostavljam da predaješ u nekoj školi veronauku? ~ i da si za to imaš bogoslovku diplomu - ali diploma ne znači i znjanje i umeće rada sa ljudima. Moje pitanje tebi je koliko od ukupnog broja tvojih učenika - kojima predaješ ide redovno na liturgiju? Иако је твој "захтев", у најмањем сомнабулан, ево ја ћу одговорити у име џедајског генерала Оби-вана... Дакле (име и презиме познато пријатељима), Оби-ван је факултетски образован богослов, који је више од 10 година предавао веронауку у месту одакле је. Због приватних обавеза (и проблема) тренутно се не бави тиме (премда у локалној парохијској заједници води певницу и хор и и те како учествује у литургијској заједници своје парохијске цркве). Колики је број његових ученика ишао и иде на Литургију, то ће генерал, ако жели на неукусно у најумању руку питање, већ одговорити, али да одагнам твоју сумњу, дакле, Оби-ван је школовани теолог са деценејском праксом у просвети (дакле и у практичној мисиологији)... О "стажу" на православним Форумима и да не говорим... obi-wan, Ђорђе Р, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 @Mihajla Evo tema A ako obratiš pažnju na ovu djevojku čiji je nik Ina-Ina 1. marta je imala, otprilike isti stav kao i ti, a već 8. marta je izjavila da je to jako opasan čovjek. E sad, i to bi trebalo nešto da ti kaže. Милан Ракић, АлександраВ, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 6 минута, Милан Ракић рече Иако је твој "захтев", у најмањљем сомнабулан, ево ја ћу одговорити у име џедајског генерала Оби-вана... Дакле (име и презиме познато пријатељима), Оби-ван је факултетски образован богослов, који је више од 10 година предавао веронауку у месту одакле је. Због приватних обавеза (и проблема) тренутно се не бави тиме (премда у локалној парохијској заједници води певницу и хор и и те како учлествује у литургијско заједници) Колико број његових ученика је ишао и иде на Литургију, то ће генерал, ако жели на неукусно у најумању руку питање, већ одгвоирти, али да додагна твоју сумњу, дакел, Оби ван је школовани теолог са деценеисјком праксом у просвети (дакле и у пралктичној мисиологиј9и)... Da te ispravim samo detalj - nije 10 nego 8,5 godina rada u 11 razlicitih skola. Nagradjivan za rad vise puta, itd., itd... Милан Ракић, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 3 минута, obi-wan рече Nagradjivan za rad vise puta, itd., itd... "Nosilac raznih veneričnih oboljenja i ostalih društvenih priznanja" - Radovan III Oprosti za sprdnju na ozbiljnoj temi, ali uvek se setim tog citata kad neko pomene nagrađivanje za rad... АлександраВ, obi-wan, Ђорђе Р and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajla Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Иако је твој "захтев", у најмањљем сомнабулан, ево ја ћу одговорити у име џедајског генерала Оби-вана...Колико број његових ученика је ишао и иде на Литургију, то ће генерал, ако жели на неукусно у најумању руку питање, већ одгвоирти, али да додагна твоју сумњу, дакел, Оби ван је школовани теолог са деценеисјком праксом у просвети (дакле и у пралктичној мисиологиј9и)... Dobro, hvala na odgovoru, pitanje nije bilo postavljeno u lošem kontekstu nego čisto pošto se nudi za učitelja da ga pitam kako mu ide u učiteljskom radu. Ono što vidimo nikada više učitelja, bogoslova, misionara, doktora a nikada manje ljudi a pogotovo onih koji idu na časove veronauke u crkvi. Tako da ili učitelji ne rade svoj posao kako treba ili su oni samo tu zbog plate. Ne sumljam ja u njegove dobre namere ali statistika poražava, naime on drži možda neke trebine tamo nekom manjem broju jednih te istih ljudi - ali jedan miroljub šarlatan i manipulator ~ kako ga vi ovde cenite, kaže pročitajte Bibliju i hiljade ljudi se hvata i istog momenta, još danas počinje da čita Bibliju. Tako da on ipak sa svojim komentarima iz starog zaveta zainteresuje, zaintrigira ljude i oni požele da saznaju šta to tamo piše! - što znači on odnosi više poena u odnosu na ove svršene bogolove koji rade šta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Iulianus, Биљана, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 6 минута, Avocado рече "Nosilac raznih veneričnih oboljenja i ostalih društvenih priznanja" - Radovan III Oprosti za sprdnju na ozbiljnoj temi, ali uvek se setim tog citata kad neko pomene nagrađivanje za rad... Avocado and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 2 минута, Mihajla рече kako ga vi ovde cenite, kaže pročitajte Bibliju i hiljade ljudi se hvata i istog momenta, još danas počinje da čita Bibliju Одлично! "Како" почиње да чита Свето Писмо!? пре 3 минута, Mihajla рече Tako da on ipak sa svojim komentarima iz starog zaveta zainteresuje, zaintrigira ljude i oni požele da saznaju šta to tamo piše! - što znači on odnosi više poena u odnosu na ove svršene bogolove koji rade šta? Још "одличније" Са СВОЈИМ коментарима. Нико не брани икоме да чита Библију-Свето Писмо наравно. И дабогда ју/га СВИ читали... Али!? И сама знаш да то читање мора да дадне неке одгворе, засноване на предању... Где је ПРЕДАЊЕ и ТУМАЧЕЊЕ код овог свата? obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 8 минута, obi-wan рече 8,5 godina rada u 11 razlicitih skola Поставља се питање зашто је тако често мијењао школе, нешто ту не ваља. Spoiler Цитат prosti za sprdnju na ozbiljnoj temi Сад ја мало тролујем, сори, Оби Avocado, АлександраВ, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 5 минута, Mihajla рече Dobro, hvala na odgovoru, pitanje nije bilo postavljeno u lošem kontekstu nego čisto pošto se nudi za učitelja da ga pitam kako mu ide u učiteljskom radu. Ono što vidimo nikada više učitelja, bogoslova, misionara, doktora a nikada manje ljudi a pogotovo onih koji idu na časove veronauke u crkvi. Tako da ili učitelji ne rade svoj posao kako treba ili su oni samo tu zbog plate. Ne sumljam ja u njegove dobre namere ali statistika poražava, naime on drži možda neke trebine tamo nekom manjem broju jednih te istih ljudi - ali jedan miroljub šarlatan i manipulator ~ kako ga vi ovde cenite, kaže pročitajte Bibliju i hiljade ljudi se hvata i istog momenta, još danas počinje da čita Bibliju. Tako da on ipak sa svojim komentarima iz starog zaveta zainteresuje, zaintrigira ljude i oni požele da saznaju šta to tamo piše! - što znači on odnosi više poena u odnosu na ove svršene bogolove koji rade šta? Inace, nepisana je praksa - kad se trol sasvim pouzdano otkrije, on/ona se lepo predstavi i nastavi dalje kao obican clan/clanarina. Nije da mora, ali ne bi bilo lose, ovako vec nema smisla da se trose kilobajti, a urednistvo ume da zakljuca temu i banuje ako bas preteras sa trolom... Милан Ракић, Ђорђе Р and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 пре 1 минут, Goku рече Поставља се питање зашто је тако често мијењао школе, нешто ту не ваља. Reveal hidden contents Сад ја мало тролујем, сори, Оби Inace, nisam ja menjao, nego me premestali "po potrebi sluzbe" 2 puta. Ali sam zato drzao, osim maticnih, i podrucne (seoske) skole, pa se tako broj nakupi. A u svim tim skolama djaci se puno razlikuju, tako da ih uvek brojim kao sasvim odvojene, iako npr. pripadaju istom skolskom imenu. Goku and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Inače, trol fora sa random slovnim i gramatičkim greškama je baš passé ... Lady Godiva, obi-wan, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Управо сада, Avocado рече Inače, trol fora sa random slovnim i gramatičkim greškama je baš passé ... Сјећате ли се људи, да је Мурамаса ономад говорио како ће му сљедећи трол бити "преподобна" сестра? Не могу сада наћи, али тај пост ми је пред очима. Ето, сад се сјетих тога Ипак, по стилу ме не подсјећа на њега, није он баш био добар трол, како је мислио. Или је прешао на некст левел. Ако заиста није трол (мада бих се смио опкладити да јесте); извињавам се Михајли. АлександраВ, obi-wan, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Изгледа да тролови изумиру овде. Еволуција... АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука