Jump to content

Православни хришћански креационизам

Препоручена порука

пре 4 минута, Avocado рече

Što? Čovek je potpuno u pravu... iako svaka naučna teorija jeste hipoteza, nije svaka hipoteza naučna teorija...

Svaka hipoteza se može opovrgnuti. Dakle, svaka hipoteza može biti teorija. Između hipoteze i teorije ne postoje jasne granice. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Avocado рече

Da, ali nije svaka hipoteza naučna teorija... dakle, ne lupetaj.

Alo, care, 

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Svaka hipoteza se može opovrgnuti. Dakle, svaka hipoteza može biti teorija. Između hipoteze i teorije ne postoje jasne granice. 

Подели на овим сајтовима

A kako je svaka teorija skup hipotetičkih, a ne kategoričkih iskaza, svaka teorija je hipoteza. Kao što je i svaka hipoteza može biti teorija jer je po svome karakteru (analitičkoj definiciji) opovrgljiva. Kategorički iskazi (skupovi iskaza) ne mogu biti, zato i nisu. Dakle, ne lupetaj ti. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Svaka hipoteza se može opovrgnuti.

Сваки докторат на БУ потврђује све хипотезе докторанда. Дакле, Иван Марковић није др БУ:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, александар живаљев рече

Сваки докторат на БУ потврђује све хипотезе докторанда. Дакле, Иван Марковић није др БУ:)

Pa nisam. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ivan Marković рече

Tvoja definicija naučne teorije je "hipoteza"?  12:smeha:12:smeha::))12:smeha::))

Hajde otvori ponovo udžbenike... izgleda da si malo izlapeo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Александар Милојков рече

Марковићу, неозбиљан си. Не оптеречуј тему глупостима, молим те.

Pa sad, ne znam šta da radimo po tom pitanju. Ako me banuješ, staviš na odobravanje ili samo udaljiš sa teme, ljudi će početi da se pitaju šta se dešava. Inače, upravo sam iz ateizma izvukao jednog srednjoškolca u koga ste ga uterali ti i Vukašin...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Pa sad, ne znam šta da radimo po tom pitanju. Ako me banuješ, staviš na odobravanje ili samo udaljiš sa teme, ljudi će početi da se pitaju šta se dešava. Inače, upravo sam iz ateizma izvukao jednog srednjoškolca u koga ste ga uterali ti i Vukašin...

Знаш шта, ако наставиш да лупеташ и неосновано прозиваш људе, заиста ћеш бити банован. За сада имаш опомену.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Александар Милојков рече

Знаш шта, ако наставиш да лупеташ и неосновано прозиваш људе, заиста ћеш бити банован. За сада имаш опомену.

Ok. Primio k znanju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ok. Primio k znanju.

Идеш на одобравање. То је добро за смирење.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...