Ведран* Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Хвала Александре. Као и увек, од тебе детаљне информације. Владика Игњатије често зна да буде недоречен или непрецизан, или чак потпуно нејасан. Тако и ова изјава мени није јасна, на шта се тачно односи, иако у савременој медицини има доста тога што треба да се критикује, заиста. александар живаљев, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 7 часа, Ivan Marković рече Ovo, gospodo, da uramite i ponavljate svako veče pred spavanje. Mora da važi za svakoga. Kao što i svako mora da bude podložan kritici. Bilo Nikodim, ili Ignjatije, ili Isak Njutn, ili Miroljub Petrović, Aristotel, Ajnštajn... Изузев Аве Зорана! Ко неће да буде извређан и предат вечном огњу због јереси, нека суздржи руку од тастатуре! александар живаљев, Ivan Marković, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 46 минута, александар живаљев рече Рекли су: Православни начин живота као начин спасења света „Савремени свет је већ сам створио један зачарани круг из кога се све теже може извући. Еколошки проблеми, све мање извора енергије будући да су они прекомерно исцрпљивани и уништавани, појава безброј нових непознатих болести које су управо производ овакве научне медицине, све више угрожава- ју човека. Многи нагомилани друштвени проблеми међународног карактера, а који су и сами производ потрошачког светског система, озбиљно прете да дефинитивно униште свет. У оваквој стварности шта треба чинити да би се свет спасао? Одустајање од производње нових лекова је исто толико опасно колико и њихово настављање. Производња све нових технологија којом ће се ублажити еколошка криза, проузрокује нову. Да ли уопште, питамо се, има начина да свет изађе из кризе у коју је запао? Једино решење, чини се, лежи у промени самих темеља на којима је савремена цивилизација и створена. То свакако није лако; захтева другачије вредновање живота и света, тражи један другачији начин живота. А тај другачији начин живота, ма колико неуверљиво звучало, може да понуди једино Право- славље. Живот који ће у своме темељу имати Православну литургију. Стога, сва- ко враћање Православном предању, а то и није враћање, то је спасоносни ход напред, представља наду у спасење света.“ Њ. П. Еп. Игнатије (Мидић) Опширније о реакцији председника Етичког комитета Српског лекарског друштва имаш у доњој теми. Етички комитет се сагласио да ова осуда научне медицине спада у његову надлежност, али је уважио и моју молбу да се кроз дијалог допусти епископу Игнатију да појасни своје становиште. На такав службени љубазни позив, од њега старијих редовних професора Универзитета, епископ Игнатије се није удостојио ни да одговори. Kolko se meni čini vladika ovde implicitno kaže da savremena farmakologija je zapravo i generator mnogih bolesti tj da se bolesti veštački prave da bi se prodavali lekovi. александар живаљев, Рапсоди and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 6 минута, Zoran Đurović рече Изузев Аве Зорана! Ко неће да буде извређан и предат вечном огњу због јереси, нека суздржи руку од тастатуре! Avo ,kritika tebe je ravna huli na Duha Svetoga,a to se ne prašta ni u ovom ni u onom svetu. Ведран*, александар живаљев and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Avo ,kritika tebe je ravna huli na Duha Svetoga,a to se ne prašta ni u ovom ni u onom svetu. Постаде ти Кратос ученик! александар живаљев, Кратос and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Управо сада, Кратос рече Avo ,kritika tebe je ravna huli na Duha Svetoga,a to se ne prašta ni u ovom ni u onom svetu. Амин! Мудро збориш! Чак се ни о. Сава није извукао од оптужби за јерес! Кратос and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Управо сада, Vedran рече Постаде ти Кратос ученик! Вратио се захваљујући Златоустом!:))) Каже ми Кратос: Ја сам мислио да си ти измислио тај текст од Зл, јер говори исто што и ти, али сам га после нашао на интернету! Аво, прими ме назад у твоје наручје! Нисам могао да будем тврдог срца на овакве речи! Јанко, александар живаљев, Кратос and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Вратио се захваљујући Златоустом!:))) Каже ми Кратос: Ја сам мислио да си ти измислио тај текст од Зл, јер говори исто што и ти, али сам га после нашао на интернету! Аво, прими ме назад у твоје наручје! Нисам могао да будем тврдог срца на овакве речи! Хаха! Ма само се ви правдајте Аво. А сад се открива читава ова завера (од како читам ову тему све ми се отркива нарочито звере), која се састоји у томе да је Кратос, у ствари, ваш тајни ученик, који овде спроводи мисију вашег супостата да би кроз дискусију с вама ширио ваше учење. Кратос, Zoran Đurović, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Вратио се захваљујући Златоустом!:))) Каже ми Кратос: Ја сам мислио да си ти измислио тај текст од Зл, јер говори исто што и ти, али сам га после нашао на интернету! Аво, прими ме назад у твоје наручје! Нисам могао да будем тврдог срца на овакве речи! Samo u domenu Božije perspektive se slažem,tu sam se od samog starta složio,Njegova je eshatološka. пре 1 минут, Vedran рече Хаха! Ма само се ви правдајте Аво. А сад се открива читава ова завера (од како читам ову тему све ми се отркива нарочито звере), која се састоји у томе да је Кратос, у ствари, ваш тајни ученик, који овде спроводи мисију вашег супостата да би кроз дискусију с вама ширио ваше учење. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 4 минута, Vedran рече Ма само се ви правдајте Аво. А сад се открива читава ова завера (од како читам ову тему све ми се отркива нарочито звере), која се састоји у томе да је Кратос, у ствари, ваш тајни ученик, који овде спроводи мисију вашег супостата да би кроз дискусију с вама ширио ваше учење. Пише ми једна артемитка: Ја сам убеђена да ти и Амфилохије радите заједно, а да се као јавно кобајаги кољете! Схватила сам ја ту вашу прљаву игру! И додаје: "E, a da nisi pop i jeretik, bas bi mogli i da se zezamo i pricamo o svemu....al ubi te ta jeres i prelest..." Дакле, ниси први коме је теорија завере пала на памет! Ведран* and Матусал је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече једна артемитка: пре 4 минута, Zoran Đurović рече Дакле, ниси први коме је теорија завере пала на памет! Куку попе! Сарани ме живог! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 5 минута, Vedran рече Куку попе! Сарани ме живог! Немој да се бринеш, замолићу Амфилохија да ти одржи погребно слово! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 16 часа, Zoran Đurović рече Брате, лик који као доказ за равну земљу износи: Када би земља била округла, Бог не би могао да види шта раде они одоздо јер је он одозго! Каква бре академска расправа са оваквим шабаном? Лик ладно пише како су папа Бенедикт и Франциско клали малу децу, жртвовали их сотони и пили им крв! - Да смо ми озбиљна црква одмах би га хоспитализовали. Дај молим те линк ка томе о чему говориш! Ја не могу да верујем да било ко то прича а камоли један доктор теологије. Такође, веома је занимљиво да на књигама нема благослова еп. Милутина, иако га он у свему подржава и поставља га за исповедника свештенствâ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Немој да се бринеш, замолићу Амфилохија да ти одржи погребно слово! Ма има да устанем у сред опела да га питам у вези Римског Аве! Све ће ми испричати, све тајне, мреже, завере, ватиканске рачуне и папске везе. Прошли пут ми је све испричао о овом Архимандриту, а да нисам ни устајао из гроба! Ма ни питао! А замисли кад устанем и питам шта има све да ми каже. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 2 минута, Vedran рече Ма има да устанем у сред опела да га питам у вези Римског Аве! Све ће ми испричати, све тајне, мреже, завере, ватиканске рачуне и папске везе. Прошли пут ми је све испричао о овом Архимандриту, а да нисам ни устајао из гроба! Ма ни питао! А замисли кад устанем и питам шта има све да ми каже. Најновији трач, истину да ти откријем (на страну кад сам чуо да ме је жена оставила и одвела децу): СПЦ је њега рашчинила али то не сме да се објави да не би испали скандали! Замисли какав мозак мораш да имаш па да ти нешто овакво падне на памет? То је полусвет, шта друго да кажем... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука