Jump to content

АЛАРМ ЗА РОДИТЕЉЕ И СВЕШТЕНСТВО: Министарство просвете наложило школама да спроведу програме сексуалног развраћивања деце!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Програм је 'креиран' тако што су вероватно одабрали неку западну земљу - по принципу еци, пеци, пец - и онда преписали и превели на брзину. И садржи неке ствари које вероватно имају добру намеру - рецимо да дете не сме да трпи сексуално злостављање - али су лоше конципиране и објашњене и деца у том узрасту то тешко могу да скапирају, моје чисто лаичко мишљење. А има и тотално ретардираних, типа ако те много грле мама/баба/стрина, одмакни се и кажи: "Не желим да ме толико љубите!", итд. Колико сам успео да видим из вести где се помиње, нисам читао целу ствар.

Само не капирам где је у свему томе промоција хомосексуализма. Је л' негде пише дечацима "Ако вам се свиђају други дечаци, то је баш екстра, боље него да вам се свиђају девојчице!" или обрнуто за девојчице? То што се помиње да има дечака којима се свиђају други дечаци, или девојчица којима се свиђају друге девојчице, није промоција ничега него реалност. И не знам шта треба наставник да ради кад му неки ђак призна да му се свиђа други дечко? Да му опали шамарчину, да му нареди да се флагелише по леђима?

Много је бре напорна више та параноја око 'хомосексуалне идеологије' која све 'оће да нас уништи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

On 21. 4. 2017. at 10:10, GeniusAtWork рече

Програм је 'креиран' тако што су вероватно одабрали неку западну земљу

Expand  

On 21. 4. 2017. at 10:10, GeniusAtWork рече

А има и тотално ретардираних, типа ако те много грле мама/баба/стрина, одмакни се и кажи: "Не желим да ме толико љубите!", итд.

Expand  

Дефинитивно преписано из неке западне земље...

Што ме наводи да помислим да ови роботи нису такви због неке спонтане културе која је еволуирала дуго, него због циљаног испирања мозга. 

Подели на овим сајтовима

МИНИСТАРСТВО КОРИГУЈЕ КОНТРОВЕРЗНЕ ОБРАЗОВНЕ ПАКЕТЕ

deca skolaДонет је закључак да се образовни пакети коригују како би се прилагодили узрасту деце и култури и традицији народа који живе на територији Србије

Под притиском дела јавности Министарство просвете одлучило је да повуче из употребе образовне пакете за учење о теми сексуалног насиља над децом, који су раније прослеђени предшколским установама, основним и средњим школама.

„Након анализе материјала од стране стручних служби Министарства донет је закључак да се образовни пакети коригују како би се прилагодили узрасту деце и култури и традицији народа који живе на територији Србије. Након тога, образовни пакети ће бити прослеђени школама као помоћно средство припреме за рад са децом“, речено је Данасу у Министарству просвете.

Образовни пакети су данима на удару критика дела јавности, која тврди да се њима на мала врата уводи сексуално образовање у обданишта и школе, праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе, да су садржаји образовних пакета непримерени узрасту деце и ученика, супротни нашој традицији, да задиру у породичне односе…

Посебно је апострофиран део из приручника за предшколске установе, намењен деци од три до пет година, у којем се, по мишљењу критичара, појам додиривања користи првенствено у сексуалном смислу. Споран је и део приручника за ученике основних и средњих школа који носи назив „Све што сте одувек желели да сазнате о сексуалности, а нисте имали прилике да питате“, у којем се објашњава шта је и како се користи женски кондом, да ли је мастурбација штетна, какав је осећај при оргазму, описује се француски пољубац, шта је орални и анални секс…

Критичари негодују што се теме које немају везе са сексуалним насиљем налазе у овој публикацији, док аутори објашњавају да је поменуто поглавље настало на препоруку наставница биологије, а да су најчешће постављена питања прикупљена од ученика и ученица седмог и осмог разреда.

Образовни пакети су настали као производ прве Националне студије о друштвеном проблему сексуалног злостављања деце у нашој земљи, рађене током школске 2014/2015. године. Она је показала веома забрињавајуће податке да на узрасту од 10 до 18 година у сваком школском одељењу у Србији постоје четири детета која су преживела одређени вид сексуалног насиља, а да од две трећине деце која испричају одраслима шта им се догодило, више од половине одраслих не предузме ништа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ima i peticija, nije dovoljno da bilo sta koriguju, nego da se nateraju da tu skarednost sasvim uklone...

Peticija - zaustavimo seksualnu indoktrinaciju nase dece!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 14:56, Велизар рече

Не могу да верујем својим очима који безобразлук они себи дозвољавају

Expand  

Велизаре брате, у селу са тридесет кућа, и школом која је ту на дохват руке, осмогодишњем детету су укућани купили мобилни. Через чега: "Знаш, да јави ако му шта затреба." У ту школу су му ишли и деда и отац, лежерно и безбедно. Осмогодишњем детету са мобилним, не треба додатно сексуално васпитање, оно ће до завршетка основне моћи да држи предавања из те области. 

Подели на овим сајтовима

Не знам стварно шта је са овим светом данас па су сви толико агресивни... Пре неких 30 година је бре све било много нормалније. Знали смо сви ко је "дерпе" и ником ништа, правиле се по некад шале на тај рачун, али нико никог није дирао нити нешто наметао силом.

Беше један "курир" у средњој школи који је био баш оно тотално феминизиран, са све пискавим гласом, али супер лик који је свима све хтео да помогне колико је могао. Ђаке наравно ни у лудилу није дирао, то се знало. Нажалост био је превише промискуитетан па на крају умро од оне болештине, што је опет свима било жао. Чика Неђа легенда, ето да га поменем. Био добар према људима, били добри људи према њему. И сви срећни & задовољни. Друго неко време било.

Данас све нешто на силу, са обе стране... Ови данашњи клинци изгледа мисле да смо ми некад били пећински људи који ништа нисмо знали па они сад треба да нас "образују". Не децо драга, ви појма немате. Боље седите и слушајте.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:08, Grizzly Adams рече

Данас све нешто на силу, са обе стране... Ови данашњи клинци изгледа мисле да смо ми некад били пећински људи који ништа нисмо знали па они сад треба да нас "образују". Не децо драга, ви појма немате. Боље седите и слушајте.

Expand  

Па знао се ред у СФРЈ. :ani_biggrin:

Лично мислим да је у питању досада. "Млађе" генерације на западу су одрасле у потпуном благостању, заштићене од свега што смо ми проживели, па и од много мањих проблема. Они су имали све. А ваљда је људима некако "урођена" тенденција да мењају свет око себе (друштво), па кад је све "савршено", ајде да измислсимо непостојеће проблеме и њих "решавамо". 

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:19, Juanito рече

А ваљда је људима некако "урођена" тенденција да мењају свет око себе (друштво), па кад је све "савршено", ајде да измислсимо непостојеће проблеме и њих решавамо. 

Expand  

Да, а лењ си да се ухватиш са стварним проблемима који су тешки, него се ухватиш за прву глупост која ти најлакша...

И после Јеховини Сведоци не ваљају...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:21, Grizzly Adams рече

Да, а лењ си да се ухватиш са стварним проблемима који су тешки, него се ухватиш за прву глупост која ти најлакша...

И после Јеховини Сведоци не ваљају...

Expand  

Стварне проблеме решава држава...

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:13, Велизар рече

Брате, једна је ствар шта свако дете самоиницијативно може да сазна и на шта да натрапа користећи интернет, а сасвим је друга ствар када га томе подучава надлежан државни орган и образовне институције. То је потпуно недопустиво и срамотно.

Expand  

Онда ме ниси разумео, говорим о одговорности, породица је основ са које креће сво зло. Ми смо родили и "надлежне државне органе, и образовне институције" небригом о васпитању своје деце. Моју децу, сваковрсним пороцима, није учио безбожни режим и школа, него ја.

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:21, Juanito рече

Стварне проблеме решава држава...

Expand  

Да евоцирам мало успомене на поменутог чика Неђу - дође у ону професорску зборницу (једва сам се сетио како се то звало...) и профе му наручују кафу. Он лепо сваког пита какву кафу оће, они кажу "горчу, слађу, средњу...", Неђа са пажњом слуша и клима главом. После десетак минута долази са великом џезвом и сваком сипа у шољицу из те исте џезве - "ево слађа", "ево горча", "ево средња" - без грешке тачно како су наручили... :smeh1:

Како је знао да их за****ва, профи! А ми ђаци само уживамо. :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2017. at 15:08, Grizzly Adams рече

Не знам стварно шта је са овим светом данас па су сви толико агресивни...

Expand  

Силна понуда жеља(искушења) и немогућност да им се изађе у сусрет рађају раздраженост, нервозу. То је тај тешки крст нас данас.

Подели на овим сајтовима

Јао, сетих се још једне одвале - беху неки штрајкови просветара, бунили се нешто против министра, шта знам...  И прича чика Неђа (као што рекох курир) са неким професором о томе нешто, па каже - "ма тежак живот нас просветних радника"... :smeh1:

Е сад, зашто то пишем - у то време држава није била нешто баш превише наклоњена хомосексуалцима и сл. посебно не у просвети, али народ то није фермао и људи су штитили "своје". Ко је био нормалан према другим људима, коректан, ту се није правило питање већ су људи једни друге штитили без обзира на "опредељење". Неђа је у тој школи радио цео живот, деценијама - и апсолутно нико никад није поставио питање, камо ли да га "пријављује" или нешто. А данас колико видим не знаш ко ће коме нож у леђа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Без бриге, браћо и сестре. Нису просветари слепи послушници извитоперених идеја. Ено им Јевропске Јуније па нека тамо раде шта хоће.

Sent from my T06 using Pouke.org mobile app

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Крајње је   неозбиљно, на једној озбиљној и алармантној теми  бркати времена, " хомићи, некада и сада "   некада " фини  и наивни " мало сутра....а сада  под утицајем хомо индоктринације агресивни  и  наметљиви. 

Некада их је било " шака јада  " и тако острашћени и већином неверујући ипак су имали стида да јавно не причају, а камоли да се поносе срамним страстима.А данас под утицајем хомо пропаганде не да немају стида, већ тако дрско намећу и потурају  своје изопачане идеје као нешто најнормалније  и ин. А неки  овде нимало наивни се  много праве наивни...као немају појма о чему ради. Као све је то хомо фобија....јадни мали... хомићи. Најбоље окренути на шалу, и путем слатких причица " за наивне "  створити код шире публике симпатије за мале јадне угрожене врсте. У стилу  Драгојевуићевог филма " Парада  " Ко је гледао филм, мора да заволи малог слатког педоса, јадног, наивног, несхваћеног ,  цјатког. Ал неће да може...:)))            

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...