Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, Ћириличар рече

Ако је у првом кругу освојио испод 50% гласова ( нека зарад рачунице буде 49% ), остаје 51% оних који нису за њега гласали.

Споји Јанковића ( 16% ), ЈЕремића ( 6% ), Радуловића ( 1,4% ) и Белог ( 10% ) који дијеле бирачко тијело са сличним идеолошким преференцијама - добијаш око 33% гласова отприлике. Онда остају гласови Шешеља и Бошка који заједно чине око 7% округло, а ти гласачи или неће гласати ни за једнога ( тиме смањујући проценте гласова ) или потенцијалн ода ће неки број Радикала гласати за Вучића. Онда остаје заиста да се одазову апстиненти и да лагано скину Вучића, јер он у другом кругу нема друге резерве од Шешељевих гласача.

Није се џабе Вучић уплашио другог круга.

У реду, ако теби ово звучи реално. Ја мислим да је ово велико натезање и фантазија. Бели има исту платформу као Јанкиовић, Јеремић, Радуловић! :))

А да не говоримо о овоме да и поред спајања свих ових гласова у платформу против "Господара", и поред тога, треба подигнути апатичне негласаче и извести их ина изборе у тако великом броју!

Да си рекао да Бели иде у други круг па да и поверујем да би негласачи изашли на изборе, овако не.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Није.

Ово је Јанковићев сајт. РИК је званично обрадио преко 80% материјала и онакви су резултати какве смо синоћ видели. 

Другосрбијанска борба против коначног изумирања, исто као и ови протести. Ово је само у сврху пумпања. Уместо да је радио у кампањи, сад оће да прича о крађи епских размера.

Нешто као Хиларини фенсери у Америкама пошто је Трамп победио.

Па сад... није да није могућа крађа. Опет, ово је Србија, а Америке су Галактичка империја наспрам нас.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Толико света треба да иде у војску.

Sad mi fali ПРАВЕДНИ ХЕЈТ dugme

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Vedran рече

У реду, ако теби ово звучи реално. Ја мислим да је ово велико натезање и фантазија. Бели има исту платформу као Јанкиовић, Јеремић, Радуловић! :))

А да не говоримо о овоме да и поред спајања свих ових гласова у платформу против "Господара", и поред тога, треба подигнути апатичне негласаче и извести их ина изборе у тако великом броју!

Да си рекао да Бели иде у други круг па да и поверујем да би негласачи изашли на изборе, овако не.

Нисам рекао да имају исту платформу, него да ЊИХОВИ БИРАЧИ имају сличну генералну политичку оријентацију. Можеш имати два кандидата исте политичке оријентације али са различитим програмима - један социјал-демократа а други потпуни социјалиста, али обојица лијевичари, па када један отпадне, гласачи првог гласају за другог против неког тамо конзервативца. Уобичајена пракса.

Па Бели не може у други круг јер Јанковић има више гласова од њега. А то колико је реална побједа опозиције да је дошло до другог круга, никад нећемо знати највјероватније. Али разлика од 33% до 51% је 18%, и то углавном гласача за које су највеће шансе да су против Вучића прије свега. Није мало, али није ни пуно. Оно, неки средњи ниво. Није нереално, али није и толико лако достижно. Опет би било гураво са Вучићем.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Па сад... није да није могућа крађа. Опет, ово је Србија, а Америке су Галактичка империја наспрам нас.

Брате, недељама сам причао овде о килавој и дрљавој кампањи опозиције. Мислили су да им је кампања то што ставе себе у сто поза или окаче досадни предизборни митинг. То је одавно превазиђено.

А онда, пред крај кампање, кад су се они издували, Вучић ударио штурм, причао о запосленим људима, отвореним фабрикама, и свиме што ложи људе. И онда онај блицкриг задњи дан пред тишину кад је купио све новине, где је сигурно тотално сморио који процента опозиционих гласача.

Све време кампање, опозициони кандидати су били сконцентрисани искључиво на самопромоцију, испуштали су волеје, и увек били корак иза.

Резултат није изненађење, и тотални је сад шабанлук да своју одговормоср пребацују на силе мрака и завере. Једноставно нису дорасли тренутку и све ово што сад раде је чист идиотлук.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

недељама сам причао овде о килавој и дрљавој кампањи опозиције. Мислили су да им је кампања то што ставе себе у сто поза или окаче досадни предизборни митинг.

Искрено, не верујем да има нешто што нормалан човек може да каже Вучићевим гласачима да им промени мишљење.

То су људи ван домета разума и логике.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Не може му се, јер смо окружени НАТО земљама. Зато не може да пуца у том правцу и да се бусе у ратничке груди. А сад да ли је он као човјек исто спреман као Милошевић - заиста не знам. Али овако данас, када је ограничен страном силом, боље је јер има непробојан зид у том правцу, признаћеш...

Slažem se ali kako te "spoljne" okolnosti imaju bilo kakve veze sa tim da li je današnja Srbija više demokratična??? Ne postoji nekakva uznapredovana demokratičnost Srbije koja Psiha sprečava da vodi ratove, dok je Sloba tu imao odrešene ruke... i jedan i drugi imaju masu retardiranih sledbenika koji bi ih podržali u bilo čemu... neko vreme...

Цитат

Не убија новинаре. Само их пензионише, или они сами оду када не могу поднијети притисак. Не користи Безбједоносну службу директно, као што је Милошевић користио. Суптилнији је.

Nije ni Milošević ubijao novinare dok nije opasno dogorelo ako ne računaš Dadu za koju još ne znamo da li je uopšte Milošević to naredio. Daj Psihopati malo vremena...

A DB koristi direktno... za praćenje i blaćenje novinara... u to budi siguran.

Цитат

То заиста зависи са ким причаш. Ја се ту слажем с тобом, да нису гори од ових на власти, али да су лоши.... итекако јесу.

To što nisu gori je sasvim dovoljno... a nisu ni blizu...

Цитат

Да су се компромитовали раниеј на власти и онда ситничарењем и цијепањем након пораза 2012., итекако јесу. Слобина опозиција није имала то иза себе. Била је чиста.

Da znaš kojih je sve tu bilo morona... uostalom, Vuk je predvodio... šta dalje reći... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, RYLAH рече

Брате, недељама сам причао овде о килавој и дрљавој кампањи опозиције. Мислили су да им је кампања то што ставе себе у сто поза или окаче досадни предизборни митинг. То је одавно превазиђено.

А онда, пред крај кампање, кад су се они издували, Вучић ударио штурм, причао о запосленим људима, отвореним фабрикама, и свиме што ложи људе. И онда онај блицкриг задњи дан пред тишину кад је купио све новине, где је сигурно тотално сморио који процента опозиционих гласача.

Све време кампање, опозициони кандидати су били сконцентрисани искључиво на самопромоцију, испуштали су волеје, и увек били корак иза.

Резултат није изненађење, и тотални је сад шабанлук да своју одговормоср пребацују на силе мрака и завере. Једноставно нису дорасли тренутку и све ово што сад раде је чист идиотлук.

Апсолутно! Но и поред тога, Вучко је свакако могао ангажовати пар "додатних" гласова за себе. Чисто за сваки случај. Од вишка глава не боли :D

Сад, био би циркус ако је заиста украо дио гласова и ако би му ти гласови заиста значили због другог круга. Морао бих тону кокица испећи и уживати у спектаклу :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Нисам рекао да имају исту платформу, него да ЊИХОВИ БИРАЧИ имају сличну генералну политичку оријентацију. Можеш имати два кандидата исте политичке оријентације али са различитим програмима - један социјал-демократа а други потпуни социјалиста, али обојица лијевичари, па када један отпадне, гласачи првог гласају за другог против неког тамо конзервативца. Уобичајена пракса.

Добро што си ми објаснио. :) И сад још самно да схватим како то БИРАЧИ Белог имају исту политичку оријентацију као Јановић и остали? :))

Белог сам ти наве у другом контексту, кад сам рекао да бих пре поверовао да негласачи изађу да подрже њега. Али да не објашњавам сад опет. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Искрено, не верујем да има нешто што нормалан човек може да каже Вучићевим гласачима да им промени мишљење.

То су људи ван домета разума и логике.

Воле лепе и шарене клипове. Ложили су се на дверјнски онај клип и масовно га делили, али није један клип довољан. Највиралнији видео био онај кад Вучић искаче из канте. Да се све време одржавала креативна тензија, могло се нешто постићи. Јеремић избацио онај врх клип, ал прекасно и са глумцима који нису ни за школске рецитације. 

Ал никог не интересују снимци митинга или изјаве Вође Јанковића, Јеремића, Обрадовића, Радуловића... сем њих, који су се триповали да су Вође.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Avocado рече

Slažem se ali kako te "spoljne" okolnosti imaju bilo kakve veze sa tim da li je današnja Srbija više demokratična??? Ne postoji nekakva uznapredovana demokratičnost Srbije koja Psiha sprečava da vodi ratove, dok je Sloba tu imao odrešene ruke... i jedan i drugi imaju masu retardiranih sledbenika koji bi ih podržali u bilo čemu... neko vreme...

Па што јес' јес', али када не можеш искористити ратну опцију за политику, онда немаш подстицаја да користиш војску за много тога. Још поготово ако се стране силе интересују да не правиш превелику хаварију у својој држави, па имаш и тај неки минимални стандард демократичности ( колико год крњи и мали он био )

1 hour ago, Avocado рече

Nije ni Milošević ubijao novinare dok nije opasno dogorelo ako ne računaš Dadu za koju još ne znamo da li je uopšte Milošević to naredio. Daj Psihopati malo vremena...

A DB koristi direktno... za praćenje i blaćenje novinara... u to budi siguran.

То ће онда само вријеме рећи...

1 hour ago, Avocado рече

Da znaš kojih je sve tu bilo morona... uostalom, Vuk je predvodio... šta dalje reći... 

Морона, али морона без пртљага из прошлости. Ови су сада ем морони ем са тешком љагом на себи. И заиста, шта рећи?

Пошто кокице и је ли ватромет спреман за спектакл. Ето.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Vedran рече

Да. И шта с тим?

Stvar je u tome sto psihopate poput Vucica dolaze na stadij kada ne podnose opoziciju. Sto zbog sujete sto zbog nesigurnosti. Da je bio drugi krug, u njega bi isli on i Jankovic i onda bi stvari tekle malo drugacije. Tada bi se razvijala debata, Jankovic bi kupio jos pristalica. Tada bi isli TV dueli koje Vucic sigurno ne bi volio jer kao i svaki psiho ne voli direktne verbalne duele jer duboko zna da takvim stvarima nije dobar dovoljno, a ima posteno covjek za sta da ga ujede. No on bi vjerovatno uzeo izbore, ali opozicioni kandidat ne bi pao bez borbe, ostavio bi utisak trag za buduce izbore i nadu da ce biti drugacije. Vucic to nece on hoce da vidi sve protivnike daleko iza njega jer on je svemocni i jedini sposobni vladar pod ovim univerzimom. Eto zasto mu je bilo bitno da ne bude drugog kruga cak i iako bi na kraju pobjedio. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

Добро што си ми објаснио. :) И сад још самно да схватим како то БИРАЧИ Белог имају исту политичку оријентацију као Јановић и остали? :))

Белог сам ти наве у другом контексту, кад сам рекао да бих пре поверовао да негласачи изађу да подрже њега. Али да не објашњавам сад опет. 

Нису националисти, нису неки конзервативци, него су млади људи који су генерално либералнији и који воле да гурају средњи прст власти.

Довољно да неки од њих подрже неког озбиљног кандидата. АЛи сумњам да би сви од њих били спремни на то.

А то, онда извини. Погрешно те схватих. Да ли би био бољи, ко зна? Па Бели зна, наравно :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...