Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 59 минута, Кратос рече

Pa što Janković ne izađe i kaže da je krađa?Imao je svoje posmtrače na svim izbornim mestima.Da je krađa izašla bi cela opozicija da se buni...

1. Не може изаћи са таквом тврдњом без конкретних доказа ( мислим, може али онда је будала )

2. Нису имали своје контролоре на свим мјестима

3. Гласови са сјевера Косова су такође често дискутабилни ( за претпрошле парламентарне изборе мислим да је излазност у некој косовској општини била преко 200% или тако некако )

И то се понавља непрекидно од деведесетих. Но ајд, разумијем те. Наслађујеш се. Немо' само шећер фасоват :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pa što Janković ne izađe i kaže da je krađa?Imao je svoje posmtrače na svim izbornim mestima.Da je krađa izašla bi cela opozicija da se buni...

E vidis ovo i mene mnogo zanima... kradje svakako jeste bilo al njih nema da ukazu na to.

Moja teorija je da Vucic zaista uziva toliku popularnost kod naroda da mu kradja nije ni neophodna, tu mu je kao bekap plan, opozicija to zna  i zna dan ema nikakve sanse protiv takve masovnosti, sa ili bez kradje...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Па дајте људи нека изнесу доказе. Ништа се не постиже од урлања "лопови", "лопови" и слично. Овако су све празне приче, опште незадовољство и мрзовоља које је Србија препуна и без овога. Дакле конкренто се не шаље у јавност ништа него урлање, дивљаштво и бунт. Несумњиво је да ствари нису добре, али ваљда има неко паметан и способан да почне систематски да разрађује ове проблеме. Ако постоје довољно паметни да организују протесте ове врсте онда сва та енергија може да се утроши на много продуктивнији начин. 

Podrzavam transparentne proteste da se znao zasto i razlog, i naveo sam to da bi bilo dobro da imaju neki dokaz. Vidjecemo na sta ce izaci. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Рецимо ради аргумента, да је покрао гласове. Да ли ико нормалан верује да је више од пола добијених гласова покрао? Чак и да јесте он би опет био победник првог круга избора. Дакле он има већинску подршку бирача КОЈИ СУ ИЗАШЛИ на изборе. И то је крај читаве ове приче. Проблем треба тражити на другом месту.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters рече

Podrzavam transparentne proteste da se znao zasto i razlog, i naveo sam to da bi bilo dobro da imaju neki dokaz. Vidjecemo na sta ce izaci. 

Само нека изађе у виду нове снаге у политици, новог покрета, странке чега ли већ. Да се не заврши само на томе:"Е кул, протестовали смо, брт оно мсм фак јеа".

Иначе, џабе све.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

1. Не може изаћи са таквом тврдњом без конкретних доказа ( мислим, може али онда је будала )

2. Нису имали своје контролоре на свим мјестима

3. Гласови са сјевера Косова су такође често дискутабилни ( за претпрошле парламентарне изборе мислим да је излазност у некој косовској општини била преко 200% или тако некако )

И то се понавља непрекидно од деведесетих. Но ајд, разумијем те. Наслађујеш се. Немо' само шећер фасоват :D

Mali je to broj na Kosovu birača.Da Vučić izbubi celo Kosovo,100 % da izađe ne bi mu pao rezultat više od 2-3 %.

Drugo je 90-ih kad je bilo 1,5-2 milona glasača,gde su šiptari  redovno bojkotovali izbore.

Gde Janković i ostali to nisu imali svoje posamtrače na izborima?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Vedran рече

Да ли ико нормалан верује да је више од пола добијених гласова покрао? Чак и да јесте он би опет био победник првог круга избора

Није чак морао да покраде директно. Довољно је то што је бирачки списак пун умрлих. На тај начин се излазност смањује до нивоа који Вучића гура изнад 50%. А неки људи су дефинитивно мистериозно испарили са бирачког списка.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

Рецимо ради аргумента, да је покрао гласове. Да ли ико нормалан верује да је више од пола добијених гласова покрао? Чак и да јесте он би опет био победник првог круга избора. Дакле он има већинску подршку бирача КОЈИ СУ ИЗАШЛИ на изборе. И то је крај читаве ове приче. Проблем треба тражити на другом месту.

Niko ne vjeruje da je pokrao vise od pola dobijenih, ali ako je krao krao je da bi osigurao natpolovicnu vecinu, a tu mu je trebalo par procenata ili ti par desetina hiljada to nije neizvedivo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Vedran рече

Теоретски могуће је да је покрао довољно гласова да се други круг не деси, а близу је било. Требао је само испод 50% да оде, а када се преброје сви гласови мислим да ће бити да је баш био на 51% или 52% - што је реално да је крађа могла превагнути онда.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

E vidis ovo i mene mnogo zanima... kradje svakako jeste bilo al njih nema da ukazu na to.

Moja teorija je da Vucic zaista uziva toliku popularnost kod naroda da mu kradja nije ni neophodna, tu mu je kao bekap plan, opozicija to zna  i zna dan ema nikakve sanse protiv takve masovnosti, sa ili bez kradje...

Vučić ima stabilno glasačko telo,od nekih 1 700 000  birača i sad je dodao još samo SPS i JS.I tu je kao što sam od starta pričao na nekih 2 000 000 i to se znalo,mislim i Filip Višnjić je video.Vučiću se drmalo 50 % u prvom krugu tek na izlaznosti od preko 60 %.e tu je trebo ljubi čika kao da povuče malo,ali bez sikiranje ljubi čika lepo uzeo glasovoe opozicionim kandidatima što je takođe Filipu Višnjiću bilo očigledno al nekima je džaba crtati...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Mali je to broj na Kosovu birača.Da Vučić izbubi celo Kosovo,100 % da izađe ne bi mu pao rezultat više od 2-3 %.

Drugo je 90-ih kad je bilo 1,5-2 milona glasača,gde su šiptari  redovno bojkotovali izbore.

Gde Janković i ostali to nisu imali svoje posamtrače na izborima?

Када се преброје сви гласови, биће да је Вучић био удаљен од пада испод 50% гласова урпаво за ту маргину грешке од 2-3%.

За Албанце је нек овећ споменуо да их има и са српским држављанством.

Мислим да сам прочитао да нису имали у Рашкој. На Косову мислим да такође нису имали, ал иза то можда и гријешим.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Није чак морао да покраде директно. Довољно је То што је бирачки списак пун умрлих. На так начин се излазност смањује до нивоа који Вућића гура изнад 50%. А неки људи су дефинитивно мистериозно испарили са бирачког списка.

Ако ово некоме звучи сулудо, у Босни је то редован начин гласања на изборима. Итекако је могуће.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

ali bez sikiranje ljubi čika lepo uzeo glasovoe opozicionim kandidatima što je takođe Filipu Višnjiću bilo očigledno al nekima je džaba crtati...

znam... pratim jankvoceve pristalice po netu i shvatam da bi jankovic u prvom krugu osvojio 97% samo da nije bilo cika belog

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ћириличар рече

Само нека изађе у виду нове снаге у политици, новог покрета, странке чега ли већ. Да се не заврши само на томе:"Е кул, протестовали смо, брт оно мсм фак јеа".

Иначе, џабе све.

Зар не видиш на је народу пун к покрета и странака са "програмима" и "идејама"? Зато је Бели освојио 10%. Вучића и СНС не рачунам у покрет и странку. То је мафијашка удруга за коју гласају или из користољубља или ментално поремећени, а не зато што имају некакав "програм".

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Требао је само испод 50% да оде, а када се преброје сви гласови мислим да ће бити да је баш био на 51% или 52% - што је реално да је крађа могла превагнути онда.

Тренутно има 51,68% на 53% прегледаног материјала. Линк

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...