Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 12 минута, RYLAH рече

Избор је, у контексту ове приче, као да седиш у септичкој јами, а да ти неко нуди да пређеш у дубљу и разрађенију септичку јаму, у којој си већ био, па си заборавио колико смрди, и онда ти продају причу да мање смрди, али се не сећаш јер си у њој седео пре пет година.

Ni blizu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Ni blizu...

Не сећаш се грабежа приликом приватизација, затварања медија, истеривања људи из уџерица и рушења истих кад се градио Ђиласов мост, маркетинг шема за извлачење пара, испумпавања пара из јавних предузећа, застрашивања политичких противника (посебно у првих пар година након 2000. године) и свега осталог? Не сећаш се понижавања на сваком кораку, бламирања у односима са светским и регионалним званичницима и слично (хинт: однос Тадића и Јосиповића)? Не сећаш се да су и тад имали своје глумце, спортисте, новинаре, новине... Да је тад Курир на насловне стране стављао политичке противнике Ђиласа, а да није било новина које су смеле да пишу негативно о њима јер су у том случају могле да се поздраве са рекламама?

Савамала, колико год да је лоша, није први пут да се тако нешто десило. Пре тога се десило у Крагујевцу, за време Тадића, кад је његов коалициони партнер у Скупштини Србије урадио то исто, успут жестоко испребијавши пар људи, а не верујем ни да је то био први пут. Не треба напомињати да ни тад милиција није ни изашла на место догађаја, а камо ли да се неко процесуира.

Ови што су сад на власти јесу бахате сељачине и много су отворенији јер немају ни стила ни шлифа и мисле да су богом дани и да ће вечно да владају, али суштински раде исто. У суштини, већина тих људи и јесте из времена Мурте и другосрбијанаца, нису ово ни радикали ни напредњаци, са изузетком пар ликова. Није Синишу Малог или Весића створио Александар Вучић, он их је само преузео.

Зато не бих ни да ми се врате они што су ме већ јахали, јер нисам заборавио како ми је било.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Oce li se Beli pojaviti ovdje ili je to bila samo beloaprliska sala :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Само замислите шта је у глави психопате који побеђује на изборима и те вечери најављује да ће на велика врата у политику вратити Гашића на исто место или пак као шефа ДБ-а. То је заиста ниво сатанизма и сатанске бахатости који превазилази свакога пре њега. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, RYLAH рече

Није Синишу Малог или Весића створио Александар Вучић, он их је само преузео.

:dobro:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Vedran рече

Да, могу да се сложим да би због политике у Србији било боље да је било другог круга. Али не могу да поверујем у фантастичне тврдње да би неко други победио у том евентуалном другом кругу. У суштини ништа не би било другачије, осим неке свести да постоји некаква опозиција у Србији.

Ne govorim ni o kakvoj sigurnoj pobjedi opozicije. Nju sam spominjao samo u kontekstu cuda. Govorim o politickom duelu koji bi uslijedio i koji ne bi Vucicu odgovarao zato sto psihopatoloska licnost poput njega ne podnosi da ima nekoga priblizno ili ravnog njemu. On je sad u fazi kada smatra da je apsolutno bog vladar kome nema ravnog i kome se svi imaju povinovati. Buduci da nijedne anekte nisu nagovjestavale da drugog kruga sigurno nece biti jer Vucic ima 80% podrske biraca, vec da je pobjeda izvjesna uz neznatnu nadpolovicnu vecinu i to je bio dovoljan razlog da se krenu navlaciti glasovi raznim vec oprobanim metodama. Ponavljam opet ne zato sto su se bojali da bi iko iz opozicije mogao pobjediti vec da bi osigurali prvi krug i izbjegli drugi krug koji bi opasno narusio Vucicevu sujetu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Само замислите шта је у глави психопате који побеђује на изборима и те вечери најављује да ће на велика врата у политику вратити Гашића на исто место или пак као шефа ДБ-а. То је заиста ниво сатанизма и сатанске бахатости који превазилази свакога пре њега. 

Nisam čuo.Gde je to rekao?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, RYLAH рече

Не сећаш се грабежа приликом приватизација, затварања медија, истеривања људи из уџерица и рушења истих кад се градио Ђиласов мост, маркетинг шема за извлачење пара, испумпавања пара из јавних предузећа, застрашивања политичких противника (посебно у првих пар година након 2000. године) и свега осталог?

Sećam se odlično... zato i znam da nije bilo ni blizu sadašnjem nivou...

Цитат

Не сећаш се понижавања на сваком кораку, бламирања у односима са светским и регионалним званичницима и слично (хинт: однос Тадића и Јосиповића)?

Sećam se odlično... zato i znam da nije bilo ni blizu sadašnjem nivou...

Jel stvarno treba da poredimo konkretna blamiranja Tadića sa blamiranjima Nikolića, Vučića i ekipe????

Цитат

Не сећаш се да су и тад имали своје глумце, спортисте, новинаре, новине...

Sećam se... samo to i ne vidim kao problem ni sada... naravno da su imali svoje i da će svaka buduća vlast imati svoje...

Цитат

Да је тад Курир на насловне стране стављао политичке противнике Ђиласа, а да није било новина које су смеле да пишу негативно о њима јер су у том случају могле да се поздраве са рекламама?

Ne sećam se ni jednog perioda u kojima svi mediji nisu smeli da pišu negativno o njima...

Цитат

Савамала, колико год да је лоша, није први пут да се тако нешто десило. Пре тога се десило у Крагујевцу, за време Тадића, кад је његов коалициони партнер у Скупштини Србије урадио то исто, успут жестоко испребијавши пар људи, а не верујем ни да је то био први пут. Не треба напомињати да ни тад милиција није ни изашла на место догађаја, а камо ли да се неко процесуира.

Zaista ne znam za to... pri čemu, samo da razjasnimo, bilo je uvek slučajeva gde policija nije izašla da napravi uviđaj iako je neko prijavio krivično delo... Savamala je prvi put (bar da ja znam) da je policija unapred imala nalog da ne izlazi na lice mesta u toku vršenja krivičnog dela... jedno je da ne istražuješ potencijalno krivično delo, a sasvim druga stvar da unapred znaš da će biti izvršeno i da ne pokušaš da ga sprečiš... tj. odbijaš da ga sprečiš...

Цитат

Ови што су сад на власти јесу бахате сељачине и много су отворенији јер немају ни стила ни шлифа и мисле да су богом дани и да ће вечно да владају, али суштински раде исто.

Samo ovo je dovoljno da oni prethodni i ovi budu kao nebo i zemlja... ta bahatost i otvorenost govori o tome da im ne pada na pamet da ikada siđu sa vlasti jer za razliku od prethodnih, ovi znaju da ne idu u opoziciju, nego u zatvor...

Цитат

У суштини, већина тих људи и јесте из времена Мурте и другосрбијанаца, нису ово ни радикали ни напредњаци, са изузетком пар ликова. Није Синишу Малог или Весића створио Александар Вучић, он их је само преузео.

I opet, kako govorimo o tome da su isti, kada su ovi drugi (koji su u startu bili presvučeni radikali) pokupili najveći ološ ovih prvih???

Ne pada mi na pamet da pričam kako su oni prethodni bili super, jer svakako nisu... ali su bili 1000 puta bolji od sadašnjeg režima... pri čemu od "onih prethodnih" većina više uopšte nije u priči... pa ne mogu ni da se "vrate"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ти што протестују, то су неки студенти, левичари и либерали. Иста фела као она што је ономад протествовала против Трампа. Небитни ликови, смешни. Њих се Вучић уопште не плаши, они су једна анти-реклама, таква група никада не може озбиљно да угрози Вучићеву власт.

Све у свему, ко је све био против њега, каква му је била ,,алтернатива" није ни чудо што је Вучић убедљиво победио. Не зна се ко је гори од њих. Једина национална опција, Двери, прошла је најгоре, што говори о веома ниском степену националне свести у Срба данас. Нису ми јасни људи који гласају за човека који је довео Шредера митинг, али ми нису ни јасни људи који гласају за човека који је изјавио да је у Сребреници био геноцид (Јанковић). За Шешеља сам и очекивао да ће да пукне, пре свега збопг његовог полтронства Вучићу и искрено није ме жао. Ред је да сад коначно оджи обећање да ће се повући уколико Бели освоји више гласова од њега. Ако би то урадио, то би му, после победе над Хагом, било једино позитивно што је урадио.

А сад и ови протести, чуо сам да су јуче растурили српски зид плача у Београду. Ако је то тачно буде нам јасно колики су то идиоти. Поред њих таквих, Вучић уопште не мора да се брине за своју власт. Мислим, ево како се они ,,боре против диктатуре":

https://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=435350&d=1491298668

Све у свему, мислим да нам се не пише баш најбоље. Али, народ је тако бирао, видећемо како ће нам бити. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Само фали да крену да вичу "He will not divide us!" и да попуне слику.

Шут, не баксузирај!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Naslov bi trebalo da glasi:

Tradicionalni protesti u centru Beograda.

Вјечити дерби :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...