Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 1 сат, RYLAH рече

Брате, онда су те структуре криве за све, онда ни Вучић низашта није крив. Ајде да се не захебавамо. Ако ћемо да аболирамо, онда морамо да имамо исти критеријум.

Само што ја не бих да аболирам било кога.

А што се тиче Ђинђићеве смрти, има толико верзија да све више делује да су га убили рептили, само се то скроз уклапа.

Гардисте су убили зато што су су видели Младића. Ваљда је потпуно јасно ко је чувао Младића све ове године и ко је наредио убиство, није Латинка Перовић сигурно, ма колика моронка била.

Путнике хеликоптера су убили директно напредњаци зато што су двојица лудака хтели да се сликају за телевизију и новине. А онда су користили сваку прилику да се сатански подсмевају њиховој смрти (од поклањања макете хеликоптера, па све до данас са враћањем Гашића). 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Гардисте су убили зато што су су видели Млдића. Ваљда је потпуно јасно ко је чувао Младића све ове године и ко је наредио убиство, није Латинка Перовић сигурно, ма колика моронка била.

Путнике хеликоптера су убили директно напредњаци зато што су двојица лудака хтели да се сликају за телевизију и новине. 

Дс је држао судство у својим годинама све време. Постављали своје судије. Те момке о даље терете да су убили један другог. ДС кретени изашли са причом да су несрећни клинци убили један другог, као што су СНС кретерни изашли са причом да је посада била пијана.

То дал су видели Младића или шта се десило, не знамо док неко не изађе са причом ко је био тамо. Ако икад изађе. За сад само знамо да су они од два мртва и жртвована невина младића направили монструме.

Тако да нема потребе за релативизацијом и аболицијом било чијих зликоваца.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Кратос рече

Samo što je moj ,,spin,, ispao tačan a tvoja matematika se pokazala da je pre za 1. razred.:)) Al ljubi čika bez sikiranje.

Upravo je poenta u tome da nije ni blizu tacnog. A ti samo napred, sirom zatvorenih ociju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, JESSY рече

пре 18 часа, JESSY рече

F4TktkqTURBXy83ZWYxNGVjNjEzMjc0ZjIxMWE2OWIzN2YwNWNkMjhhOS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Skup je od početka pratio određeni broj pripadnika policije.

Златна дечица, уливају поверење, немамо разлога за бригу. А полиција би против дечице, срамота.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Grizzly Adams рече

Ма ОК, јасно да су они свуда. Али треба заузимати позиције и одбијати им послушност.

Ниш република! :)

Zamisli da se Srbija transformiše u labavu konfederaciju malih srpskih država, svaka sa svojom minimalnom vladom... :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Zamisli da se Srbija transformiše u konfederaciju malih srpskih država, svaka sa svojom minimalnom vladom... :)

Неће Срби то, не воле "поделе".

А такво уређење има Швајцарска иначе...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Zamisli da se Srbija transformiše u labavu konfederaciju malih srpskih država, svaka sa svojom minimalnom vladom... :)

Lele nemoj...ocepice se polovina tih drzavica u prvom tromesecju...

Mom Nisu bi prestonica postala Sofija... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Исти су. Само што су они од раније били углађенији, а ови су неотесане сељачине. Али не бих да ме они поново зајашу. ако ништа друго, више ме нико не гледа ко будалу кад негде кажем да сам Србин и православац, и ако ништа друго, ово су први избори на којима су сви кандидати имали пропагандни материјал на ћирилици. Далеко од тога да су за то заслужни напредњаци, али макар их култура не занима уопште па више нема оног систематског сузбијања и затирања као пре пет година и раније.

Ја такође имам утисак да један добар део људи мрзи ове тренутно највише због те неке ауре примитивности која их окружује (гафови, лизање са Информером, Марићем итд.), док ове претходне барабе доживљавају као пристојније. А без улажења у детаље  (мада си ти поменуо и доста конкретних ствари), довољно је напоменути ко је опљачкао Србију после 5. октобра и ко (ни)је за то одговарао, ко је унаказио систем неуспешном реформом правосуђа, ко је ишао на брифинге код амбасадора (није само Вучић), ко је наставио са праксом партијског запошљавања и измишљао радна места у јавним институцијама итд итд.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Lele nemoj...ocepice se polovina tih drzavica u prvom tromesecju...

Mom Nisu bi prestonica postala Sofija... :)

И уђеш у ЕУ без да се селиш! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...