Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

NEGO, NIGDE NE VIDEH NAJAVU PROTESTA ZA SUTRA...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ово је стварно ужас ако је истина...

http://www.sasajankovic.rs/2017/04/08/vucic-potencijalno-ukrao-319-000-glasova

(Молим неког од администрације да у поруку пејстује цео текст јер куцам са моба)

Uvidom u džakove sa izbornim materijalom sa 25 biračkih mesta, koji smo ostvarili tokom jučerašnjeg dana u RIK, pribavili smo dokaze o teškim neregularnostima izbornog procesa. Između rezultata fizičkog brojanja glasačkih listića i broja glasova zavedenih u zapisnicima sa biračkih mesta, velika su neslaganja, a zaključak je da je Aleksandar Vučić potencijalno ukrao čak 319.000 glasova na ovim izborima.

Izborni štab Saše Jankovića juče je od RIK zatražio uvid u džakove sa izbornim materijalom sa 25 biračkih mesta odabranih po slučajnom uzorku. Skandalozne su nepravilnosti koje smo uočili prebrojavanjem glasova. Samo u Novom Pazaru, prema zapisnicima sa dva biračka mesta, Vučič je „dobio“ 543 glasa (BM 27), odnosno 250 glasova (BM 85) više nego što ih zaista ima prema stanju zatečenom u vrećama sa izbornim materijalom. Potom, na biračkom mestu 31 u Loznici, 75 glasova je pripisano Vučiću, iako ih u džakovima nema. Slične i druge nepravilnosti uočene su i na ostalim od ukupno 25 biračkih mesta.

Prostom računicom (prilog u dokumentu ispod), dolazi se do zbira po kojem je Aleksandru Vučiću na 25 biračkih mesta pripisano 964 glasa koje nije dobio, što prosečno po biračkom mestu iznosi 38 glasova. Ukoliko se ovaj prosek, uzet na slučajnom uzorku, pomnoži sa 8.396, koliko je ukupno biračkih mesta, sledi poražavajući zaključak: Aleksandar Vučić potencijalno je ukrao čak 319.000 glasova!

Neravnopravni uslovi izborne trke, uzurpacija medija, manipulacije, zastrašivanje i ucene biračkog tela, nisu bili dovoljni Aleksandru Vučiću za nezakonito učvršćenje njegovog svevlašća. Pribegao je i krađi. Za to će odgovarati.

DZAKOVI-2-1.jpg

DZAKOVI-2-2.jpg

DZAKOVI-2-3-813x1024.jpg

DZAKOVI-2-4.jpg

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, RYLAH рече

Aleksandar Vučić potencijalno je ukrao čak 319.000 glasova!

Потенцијално могу да се украду гласови свих уписаних бирача - 6,7 милиона.

Е, овако смишљена теорија и посебно ова изјава из штаба Јанковића је класична комуњарско-удбашка метода оптуживања.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан-Марковић рече

Е, овако смишљена теорија и посебно ова изјава из штаба Јанковића је класична комуњарско-удбашка метода оптуживања.

Jesi li uopšte čitao ili je to za seljake? :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Сигурно су крали, само не знам колико је баш поуздано да екстраполира на целу Србију ово што су нашли случајним узорком са 25 места и да тако дође до ове цифре. Све у свему, ваљда су поднели званичан приговор РИК-у, не знам која је тачно процедура после овог.

Подели на овим сајтовима

Drugari, malopre sam se vratila iz MOA (Vankuverski muzej) koji prikazuje istoriju grada Vankuvera (koji je btw. star ili bolje reci super mlad, cc 130g). 

Zbirke su dosta solidne i lepo se moze sagledati zivot ljudi u tom periodu od fotografija, predmeta, filmova...

Elem, zasto vam ovo pisem?

Necete verovati ali skoro svaka 5 fotografija-neki protest! Ne znam vise za sta se sve ovi ljudi nisu bunili, od gradnji autoputa, do skidanja svetlecih reklama (u jednom trenutku ih je bilo 19.000 a stanovnika oko 100.000!), za prava indijanaca, protiv silovanja, protiv rata u Vijetnamu, za kuce, za beskucnike, za zdravstveno, za socijalno, protesti kontrolora leta, protesti cistaca... Ma ne umem ni desetinu da nabrojim.

I onda sam shvatila da to mora tako. Izgleda da vlast prosto ne moze biti dobra i da se politicarima nikada ne sme ukazati potpuno poverenje, kakvi god da su. Potrebno ih je konstantno kontrolisati i "ispravljati" protestima sa konkretnim zahtevima. I to mora tako i to je izgleda jedini nacin da ih nateramo da bar nesto urade kako treba.

Dakle, hocu samo da vas ohrabrim i da vam kazem da se ne plasite i ne razmisljate puno o tome ko ce i kako iskoristiti proteste. Bitno je da imate konkretne zahteve i da trazite njihovo ispunjenje. Kada (i ako) to ispune, onda posle nekog vremena traziti nesto drugo sto ocigledno nije u skladu sa zakonom i tako redom... To je prosto jedan uobicajen i efikasan nacin na koji se gradjani bore za svoja prava jer se pokazalo da skoro svi politicari (u celom svetu, ne samo u Srbiji!) koje izaberu iznevere ocekivanja i predizborna obecanja u vecoj ili manjoj meri.

Zato, samo napred i bez sikiracije. Meni nije zao sto sam protestvovala 90-ih. Mislim da ni ovim studentima nece biti zao kao ni njihovoj deci koja ce sutra traziti neka druga prava. Dok god su protesti nenasilni i niko nije povredjen, sve je dobro i ok. Hocu reci, nije to nikakva tragedija koja se samo nama desava vec vecita borba izmedju gradjana i vlasti koja izgleda boji istoriju svih krajeva Zemlje s tom razlikom sto su se neki narodi na to navikli odavno dok mi drugi tek treba da se naviknemo. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, GeniusAtWork рече

Сигурно су крали, само не знам колико је баш поуздано да екстраполира на целу Србију ово што су нашли случајним узорком са 25 места и да тако дође до ове цифре. Све у свему, ваљда су поднели званичан приговор РИК-у, не знам која је тачно процедура после овог.

Нису поднели приговор РИК-у, јер су прошли рокови за то. Ово раде да би могли да имају разлог да изађу на улице, преузму протесте и искористе ово што је неко други урадио, јер су свесни да би за Сашу Јанковића после избора на улицу изашло 500 људи. Гледају на све начине да се курвањски огребу о масу која је изашла из других разлога и има сасвим друге захтеве.

Али свакако, ако је истина ово што је написано, да треба коначно паре да уложе на право место, плате својим људима да преброје буквално сваки џак са биралишта, и онда да крену и са том причом.

Све остало је обична демагогија и политиканство.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, obi-wan рече

Koga? Te za govornicom, ili te o kojima govornicar govori, ili neke trece?

Mislim, nemam bas vremena da tumacim svaku poruku po pola sata, lakse je ako kazes lepo na koga mislis.

te o kojima govornicar govori, u pitanju su rece "mnogi", pa ne znam da li je medju mnogima neko treci ili cetvrti. :))

Mislim imas bas vremena da me mucis. :ani_biggrin::2v2e0jr:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...