Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Niko u Srbiji nije više u MOGUĆNOSTI DA RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA i to treba da se zna!!!

I zato su, naravno, svi krivi, kako je to Tanja lepo objasnila! I nema sta da protestuju! Krivica olosa preliva se i na nas, i sram da nas bude sve!

...

(pst... vrati se par strana unazad, izgleda da si zaboravio da je rasprava pocela tako sto si jedini ti imao cohones da ukapiras i odbranih nebuloze koje je pisala Tanja)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Dokle više?

Dok god ne poliže onu piš.ćku što mi je rekao da sam je ispustio po nastradalima u nesreći helikotera.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dakle ti misliš da piloti helikoptera nisu bili sprečeni da urade svoj posao kako treba?

Alal ti vera, ja mislim da su bili sprečeni i da su ubijeni!

Kad malo porazmislim, mozda cu i da prezalim Grizlijevu temu o programiranju, a i nikad nisam banovan do sad, to bi mi bilo novo iskustvo... :scratch_head:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

I zato su, naravno, svi krivi, kako je to Tanja lepo objasnila! I nema sta da protestuju! Krivica olosa preliva se i na nas, i sram da nas bude sve!

Čovek ja nisam ulazi u ono šta Tanja priča tebi ili šta ti misliš da ona priča tebi, ja sam konstaovao činjenice i na protestu sam a ne van protesta.

dakle ja protestvujem protiv diktature i navodim svoje razloge protesta.

Sad me molim te ostavi da oladim glavu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Čovek ja nisam ulazi u ono šta Tanja priča tebi ili šta ti misliš da ona priča tebi, ja sam konstaovao činjenice i na protestu sam a ne van protesta.

dakle ja protestvujem protiv diktature i navodim svoje razloge protesta.

Sad me molim te ostavi da oladim glavu.

A da te pitam `nako covecanski - sto si se onda mes`o u ono sto ja pricam s njom? Al` da kazes posteno, nema vrdanja.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Kad malo porazmislim, mozda cu i da prezalim Grizlijevu temu o programiranju, a i nikad nisam banovan do sad, to bi mi bilo novo iskustvo... :scratch_head:

Ma zaslužuješ šamarčinu!

JA nisam video da je tanja rekao da su svi krivi i da niko ne treba da protestuje, te da zahtevi na protestu jesu neopravdani.

To je tvoja projekcija i ja nemam ništa sa time niti si tako nešto mogao da nadješ u mojim rečima a replicirao si meni.

Подели на овим сајтовима

A da te pitam `nako covecanski - sto si se onda mes`o u ono sto ja pricam s njom? Al` da kazes posteno, nema vrdanja.

Pa rekao sam ti da jeste ono što tanja govori generalno jedan zaista veliki problem i obrazložio sam zašto.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma zaslužuješ šamarčinu!

JA nisam video da je tanja rekao da su svi krivi i da niko ne treba da protestuje, te da zahtevi na protestu jesu neopravdani.

To je tvoja projekcija i ja nemam ništa sa time niti si tako nešto mogao da nadješ u mojim rečima a replicirao si meni.

Ajde, ajde, ljubi ga brat, nemo` da se nerviras, ne valja za ten... aj` da si mi ti ziv i zdrav i uzbrdo brz...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

...

Zanimljivo da ti ovo vidiš kao nebuloze. Ok.

Međutim ja vidim malo i drugačije, Vojska je izašla na ulice na protest radi slabe materijalne situacije recimo a nije izašla na ulice da protestuje protiv DIKTATURE BURAZERSKOG TIPA koja je posadu helikoptera oterala u smrt!

Opet bravo za Tanju1 a za tebe -2 pa da popraviš na leto ocenu.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zanimljivo da ti ovo vidiš kao nebuloze. Ok.

Međutim ja vidim malo i drugačije, Vojska je izašla na ulice na protest radi slabe materijalne situacije recimo a nije izašla na ulice da protestuje protiv DIKTATURE BURAZERSKOG TIPA koja je posadu helikoptera oterala u smrt!

Opet bravo za Tanju1 a za tebe -2 pa da popraviš na leto ocenu.

Cedjenje komarca za 10-ku! Ali malo da popravis stil i gramatiku, ne treba "-2", nego "2-".

A za cinjenicno stanje glede ovog napisanog da pitas Milana sto je on, buduci vojno lice, besan - samo zbog materijalnog stanja, ili mnogo vise zbog diktature?

Ljubi cika, samo jako!

Подели на овим сајтовима

Cedjenje komarca za 10-ku! Ali malo da popravis stil i gramatiku, ne treba "-2", nego "2-".

A za cinjenicno stanje glede ovog napisanog da pitas Milana sto je on, buduci vojno lice, besan - samo zbog materijalnog stanja, ili mnogo vise zbog diktature.

Ljubi cika, samo jako!

Ti si čiko ni malo beli.

Danas ne!

Milan kaže zbog čega je na protestu ali vojni sindikat to ne kaže! Amin!

Dakle vi ste isti, samo želite da promenite face ne vlasti da dođe neko od vaše porodice jer da imate para vojni sindikat ne bi ni protestovao.

Takođe i opozicija i ona bi protestvovala ali zbog čega da protestuje kad žele da smene samo face.

A kad je pao vojni helikopter niko nije protestovao ZBOG BURAZERSKE DIKTATURE kojom je okupirana naša zemlja??

Sad protestuju zbog toga a to ne kažu javno na protestu???

Samo jako!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

A kad je pao vojni helikopter niko nije protestovao ZBOG BURAZERSKE DIKTATURE kojom je okupirana naša zemlja??

Na ulici nije, ali su mediji bili puni gnevnih komentara i srdzbe mase naroda. E posto to niko nije zarezivao, onda je sad red i na ulicu.

A Milan, naravno, nema pojma sta mu rade kolege, kud bi on to znao, on je inace poznat po tome da se razlikuje od svih ostalih vojnih lica, strci ko povredjen palac.

Ajde, ljubi ga brat, samo polako i bez nervoze.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

A Milan, naravno, nema pojma sta mu rade kolege, kud bi on to znao, on je inace poznat po tome da se razlikuje od svih ostalih vojnih lica, strci ko povredjen palac.

Tanja1 je u tom domenu pisala o kolegama a ti ne bi trebalo da ne znaš šta ja pišem i na koji deo pisanog teksta se pozivam jer sam sve to lepo obrazložio.

Ali tebi se nekako učinilo i pričinilo da razgovaraš sa Tanjom1 preko mog naloga i da ja nisam VSB nego Tanja1 pa pišeš konfuzno i cirkusantski, jer mi govoriš ono što ja nisam nikada rekao.

Ja sam rekao da vojni sindikat na protestu nije reč rekao o diktaturi burazerskog tipa i da je Tanja1 u pravu što se tog dela tiče.

I dobro ako vojska i policija protestuju samo zbog para to je njihovo legitimno pravo ali što se ti tome čudiš stvarno ne znam.

Ako ti imaš drugačija saznanja onda nam to podeli argumentovano a ne demagogijom tipa Milan je vojnik i protestuje protiv diktature, te tako znači da vojska i policija protestuju protiv diktature.

Ja sam rekao da su vojska i policija imali malo više mošnica oni bi izrazili zvanično i protest protiv diktature što se na žalost nije desilo.

Hvala ti što me mučiš.

Samo jako!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...