Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 23 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ko je Milane uradio DOBRO SVOJ POSAO KAD JE POLETELA POSADA HELIKOPTERA DA SPASE BEBU? Ko?

Piloti, posada mehanicara, medicinari!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Piloti, posada mehanicara, medicinari!

Direkt u smrt!

Ne troluj me više, rekao sam da nisu uspeli da rade svoj posao kako treba jer su ih MANIJACI sprečili u tome! 

Amin.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mislim da se vi samo jako slabo razumete. Mnogo pišete, nemojte da se ljutite što vam to kažem. Nekada napišemo sasvim komlikovano ono što želimo reći.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Тања1 рече

na jedne i druge. Da ti se nesto pravdam, ne ocekuj.

Samo ti uzivaj i radi posteno, pusti nas ovde da dzabalebarimo, suvise si ti iznad da bi se spustala na nas nivo ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Direkt u smrt!

Ne troluj me više, rekao sam da nisu uspeli da rade svoj posao kako treba jer su ih MANIJACI sprečili u tome! 

Amin.

Trolujes ti, em pisas i k...as po tim cestitim ljudima koji su izginuli, ni krivi ni duzni.

Posada helikoptera i medicinari su svoj posao radili i odradili besprekorno i posteno, savrseno, izuzetno je jadno kad njih stavis u istu kacu sa ovim fasistima.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma sram te bilo.

Naravno, sram me bilo.

Подели на овим сајтовима

Ponoviću još jednom da je posada helikoptera BILA SPREČENA da uradi svoj posao kako treba.

Da je Omer Mehić sleteo na vojni aerodrom kako je i bio plan leta, onda bi svi uradili svoj posao kako treba.

No to je druga dimenzija za neke šta ja pokušavam ovde da govorim izgleda.

Niko u Srbiji nije više u MOGUĆNOSTI DA RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA i to treba da se zna!!!

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Аурор рече

Krali su i da nije dokazana fizička manipulacija listićima... 

можеш и другачије да кажеш....."иако нису крали - КРАЛИ СУ "  класичан бољшевизам совјетског типа

Ако у сваком бирачком одбору има представника свих странака, исто тако и у централној комисији, како је могуће да неко украде МИЛИОН гласова? Појасни ми ту технику, ако постоји (подразумева се тада свакако, да су присутни представници свих опозиционих странака тешки неспособњаковићи, да не кажем неку тежу реч)

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Naravno i to mnogo!

Amin!

Подели на овим сајтовима

Da li sme danas država da prizna da je POSADA HELIKOPTERA BILA SPREČENA DA URADI SVOJ POSAO KAKO TREBA?

Ne! Ne sme jer niko od države Srbije nije više u mogućnosti DA RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA!

Ne nego će država reći DA JE POSADA HELIKOPTERA HEROJSKA iako je bila malo pijana!

Posada je uradila dobro svoj deo posla, svi su uradili dobro svoj deo posla a ljudi su poginuli. eto to je observacija države Srbije koji nije dao svoje ministre,

NA to ste braćo naviknuti u Srbiji svi rade dobro svoj posao i niko nije sprečen da svoj posao dobro uradi i radi!

Ma ajde bre .....

Protestujete da promenite imena izgleda samo a način rada i razmišljanja vam je isti. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Amin!

Dakle ti misliš da piloti helikoptera nisu bili sprečeni da urade svoj posao kako treba?

Alal ti vera, ja mislim da su bili sprečeni i da su ubijeni!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...