Тања1 Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 23 часа, Justin Waters рече Dobro je sto je i ava gore pomenuo da je Hristos imao neke nesavrsenosti koje nisu grijeh, ali jesu nesavrsenosti, znojio se, bilo mu je vruce, i hladno, spavao je kihao, podrigivao je sigurno u zivotu bar jednom itd...to je bitno jer i Marija je isto sigurno morala jesti i piti, ici u VC, biti umorna i pospana bilo da je gresno ili bezgresno zaceta. Zato uopste nije bitno da li je Marija ociscenja od tog prvorodnog grijeha ili ne, Hristos jeste uzeo nasu ljudsku nedovrsenu prirodu. Osvrnula sam se na vise tvojih poruka, posebice na ovu. Dakle, razumijem sto nesigurno doprinosis teoloskoj raspravi na temu. Nisam nigde pomenula cuda iz tog vremena i unutar ljudske "realnosti" tog vremena. Ali da je jesti, piti, ici u vc, biti umoran i pspan nedovrsena priroda. ne razumijem, mozes li dokazati? U tom smislu sam i pomenula astronauta i da toalet moze biti malo cudoviste. Ali ne brini situacija je luksuznija u odnosu na ranije. Govorila sam o pravilima kojih sav zivot mora da se pridrzava, odnosi se na Zemlju i na druge planete...To znaci, da izmedju ostalog, postoji opseg u kom zivot moze postojati, a onda postoji drugi okvir u kojem moze da se ostane. A ti mislis da se kak'i samo na zemlji. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 1 hour ago, Justin Waters рече Nemoj mi reci da su ajahuasku poceli rasturati i u Danskoj? Neozbiljan komentar. Odgovorila iznad. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Управо сада, Тања1 рече Neozbiljan komentar. Odgovorila iznad. Ne treba nista da mi odgovaras, drzi se Pompeja i astronauta. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 1 минут, Justin Waters рече Ne treba nista da mi odgovaras, drzi se Pompeja i astronauta. Brate, ima vise znakova da si zaglibio u ovu temu. Cupaj se kako znas i umes. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Pa ustvari Bog je napravio Obozenje coveka te tako dao mogucnost teoriji evolucije govoriti o nezavrsenoj prirodi. Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 1 сат, елТорнеро рече "ко вјерује Мене и испуњава заповести тај ће се спасити" Ел може само да наведеш конкретно мјесто гдје је тај дио, да сад не прекопавам по Библији. Zoran Đurović and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 18 минута, Ћириличар рече Ел може само да наведеш конкретно мјесто гдје је тај дио, да сад не прекопавам по Библији. Мислим у Делима, код дилеме Петрове у вези пријема иноверних. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Ја би све заговорнике свеопштег екуменизма, натерао да прво своју љубав, прелазак преко проблема, зачкољица и сличног натерао да се прво измире ако узмемо да је Србија наша кућа, да се измире са Артемитима, Акакијевцима,овим оним не знам ни колико има још и ко су. Е кад се то деси, онда да могу да причају о КЦ, протестантима и осталим за нас јеретичким групама. Дакле бато (но МП) прво ти у својој кући, покажи љубав,сразмежљивост,јунаштво и прелазак преко препона разлике. Док ви са једне стране превазилазите тако лако проблеме са КЦ рецимо, па се још чудите тобоже их ма ово бре и није проблем, до тад са друге стране на све стране пљујете по онима који су исто на погрешној страни али су наши и не либите се ни секунд да докажете и покажете како су на кривом путу, али зато са РК и осталима ту нема спора, те ово није страшна разлика, те ово ма може да се превазиђе, те оно ма ово је очас посла да се превазиђе. Дакле, измири се прво са братом, реши са њим проблем, па онда иди даље. Ivan Marković, елТорнеро and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 4 минута, МилошБГ рече Ја би све заговорнике свеопштег екуменизма, натерао да прво своју љубав, прелазак преко проблема, зачкољица и сличног натерао Дакле бато (но МП) прво ти у својој кући, покажи љубав,сразмежљивост,јунаштво и прелазак преко препона разлике. Добра ти идеја, него како мислиш да спојиш оно горе "натерао, натерао" са овим доле "љубав, срамежљивост, јунаштво".? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Па ја немам љубави, али они имају. Видиш нпр Јустин, он тако олако, прочитах један пост, па ово папски примат ма то је бре лако прећи, па филиокве, ма то безвезе то и није проблем, па онда не знам нешто треће ма то ко се сећа тог проблема између нас, па ова разлика ма то је плус, то је ко у ресторану па имаш велики мени и понуду, то је још и предност. Он би лако превазишао све то од велике шизме до данас, док трљнеш руку о руку,он заврши посао. Али зато артемити,ови они, то је гамад, са њима ништа,непремостиве разлике и препреке. Бато, прво ти уреди своју кућу,своје двориште, па онда крени да чистиш светске метрополе. Ако конташ. Дијана., Ivan Marković and Bokisd је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 6 минута, МилошБГ рече Ако конташ. Контам, горе сам то поменуо "љубазни и сурови" две супротстављене групе једног истог духа, духа заблуде. Обзиром да , како рече, љубави немаш биће да припадаш суровима. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Биће пре свега и најпре да сам саркастичан. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 1 минут, МилошБГ рече Биће пре свега да сам саркастичан. Biće da ja poznajem puno srbalja ali nekako nam nije ista kuća. Oni se prema njoj odnose kao prema zapuštenoj baraki koja se raspada i nije za život a ja je stalno gradim proširujem,delim..... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 4 минута, МилошБГ рече Биће пре свега и најпре да сам саркастичан. То говори да сте род рођени, а опет завађени, сарказам вас спаја, он је једна од одлика духа заблуде кога сам поменуо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 25, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2017 пре 12 минута, МилошБГ рече Бато, прво ти уреди своју кућу,своје двориште, па онда крени да чистиш светске метрополе. Да, као што је Христос прво обратио књижевнике и фарисеје... Права је штета што не пишеш свакодневно... Paradoksologija and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука