Џуманџи Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 4 минута, Avocado рече Ja se izvinjavam... (i neću više): Но ме интереса, очекујте тужбу. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 17 минута, Muramasa рече Ja sam mislio da spadaš u kriptoprepodobne. :p 'Наш како се каже - трипут мери... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 1 сат, Џуманџи рече Но ме интереса, очекујте тужбу. Jel mogu da te zastupam u tom sporu? Goku, АлександраВ, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 11 часа, Avocado рече Jel mogu da te zastupam u tom sporu? Брате, ако ће да тужи, ајде онда још једно (што знамо)... (Private Avocado) Do you believe in the Virgin Mary? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 9 часа, Avocado рече Jel mogu da te zastupam u tom sporu? Може Avocado је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Које би сте најџуманџијастије џуманџе поставили Џуманџи преко џуманџијо џуманџера? Рапсоди, александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 38 минута, PredragVId рече Које би сте најџуманџијастије џуманџе поставили Џуманџи преко џуманџијо џуманџера? There can be only one. александар живаљев, Рапсоди, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Шта студираш и да ли су предавања/рокови разлог повременог одсуства са форума? Џуманџи and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Kaće se udaš? Ћириличар, Рапсоди, александар живаљев and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Где је Ћириличар? Џуманџи, Paradoksologija, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 5 часа, Goku рече Шта студираш и да ли су предавања/рокови разлог повременог одсуства са форума? Не одговарам на питања најомраженијих форумаша. пре 4 часа, Kratos рече Kaće se udaš? 08.01.2017. пре 25 минута, Juanito рече Где је Ћириличар? Гајби ваљда... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 I ja sam htela da te pitam šta studiraš . Џуманџи and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 2 часа, Џуманџи рече 08.01.2017. Znači odlaziš u monahinje.Šteta... александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 14 минута, Kratos рече Znači odlaziš u monahinje.Šteta... Једна више спасена мушка душа, што штета? dada 982, Драшко, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 1 минут, Џуманџи рече Једна више спасена мушка душа, што штета? To po onom fazonu za koga se udati kome život upropastiti Ma šteta za nas muške,Bog će nam pokupi sve fine ženice Џуманџи, александар живаљев and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука