Jump to content

Теолошка расправа 2038. године

Препоручена порука

26230447_1707982029253897_15305086772901

ПРОФИЛ ЖИВОТИЈА УТЕШАНОВИЋА 2038. ГОДИНЕ
ИЗВОД СТАТУСА И КОМЕНТАРА

СТАТУС: Да ли треба да ступимо у светотајинско јединство са ванземаљцима?

Zoran Djurovic: Ми смо све време у јединству, јер канони не помињу супротно. А ни Свето Писмо.
Животије Утешановић: Ти би, владико, значи, рукоположио Венерјанина?
Zoran Djurovic: Е кад сам избоксовао да жењени опет буду епископи, могу и на овом сад сабору средити да Венерјанке буду ђаконисе.
Животије Утешановић: Али још увек није враћена служба ђаконисе...
Zoran Djurovic: Još uvek... 1f609.png;)

Божији Раб Правде: КАКАВ СИ ТИ НОВОТАРЧИНА ЖИВОРАДЕ НИЈЕ ТИ ДОСТА ШТО СЕ ЗАЛАЖЕШ ЗА КАТОЛИКЕ И ВАТИКАН САД БИ И ОВЕ ВЕНЕРЈАНЕ ДА ПРИЧЕШЋУЈЕШ, ДА НЕБИ И МЕШОВИТИ БРАК, ТО ЈЕ ГРЕХ ОД БОГА, ОНИ СУ ПОТОМЦИ ОНИХ ДИВОВА ШТО СУ ОДАЛИ ЗЕМЉОМ БОГ ИХ ПРОКЛЕО КО И СЕМИТЕ ХРВАТЕ И ОТВОРЕНОДВЕРАШЕ!!!!! АНАТЕМА!!!!

Zgodni Jova: Ja bih oženio Venerjanku, zgodne su. Nešto kao Španjolke, samo naopačke. Imali bismo sina diva, to je kul.

Животије Утешановић: Рабе Правде, као прво, не знам ни како си ово откуцао кад је подешено да се аутоматски банују сви они који стисну капс лок док куцају на мом профилу. Као друго, смири се, и Венерјани су разумна бића са словесном душом, препоручио бих ти да прочиташ одлуке прошлогодишњег сабора на којима је одлучено да су и Венерјани и Месечари наша браћа и сестре!
Божији Раб Правде: МЕСЕЧАРИ НЕ ПОСТОЈЕ ТО ЈЕ ЗАВЕРА АМЕРИКЕ, ДА ПОСТОЈЕ ВИДЕЛИ БИСМО ИХ СА ЗЕМЉЕ КАКО ШЕЋУ МЕСЕЦОМ, ЧОВЕК НИЈЕ ОТИШО ДАЉЕ ОД ШПАНИЈЕ НИ АУСТРАЛИЈА НЕ ПОСТОЈИ ТО ЈЕ ИЗГОВОР ЗА СВЕ ЕНГЛЕСКЕ ЗАТВОРЕНИКЕ ШТО СУ ИХ ПОБИЛИ

Жељко Ињац: I Zemlja je ravna ploča, je li?

Spomenka S. Petrović Амин +++

преузето са профила

Животија Утешановића

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...