Jump to content

Поставите питање Џумки

Препоручена порука

пре 13 часа, Muramasa рече

a ti si sasvim normalna.

пре 7 часа, Ћириличар рече

Само што она тога није свјесна

giphy.gifизвор

пре 7 часа, Ћириличар рече

Него, ево за Џуму питање - одакле идеја за тему?

Закључали нам неку тему где нисам могла да одг. Јанку и Обију, па реко' да отворим своју тему где ћу да се ћерам са форумашима, али још нисам стигла да то одрадим. :D

пре 32 минута, БанеЛ рече

Ево једног питања од мене. Која је последња узвишена мисао која ти је загрејала срце? 

"Вино душу греје". :D

Управо сада, Рапсоди рече

Духовник по твојој мери...или  како мериш духовнике, по ширини, висини или дебљини .:))?

Не знам шта подразумеваш под речју "духовник", тако да не могу да одговорим. Дух дише где хоће, на то си мислила?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

не знам шта подразумеваш под речју "духовник",

Неко ко те руководи у животу, па био то твој парохјски свештеник, или  неко из манастира са ким можеш да се посаветујеш, да послушаш савет, поделиш дилему...итд, итд...

Наравно при том не мислим  на савете типа / Шта , данас да кувам, или која ми хаљина лепше стоји, или смем ли  мало кекса на уљу да поједем а пост је на води / :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

Риле немилостиви, јој дао доживотни бан, без могућности помиловања...:ani_biggrin:

O majne Got.Warum?

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kratos рече

O majne Got.Warum?

Warum nicht.

Er kann sein.:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

Dvostruki aršin. Kada sam mu ponovio isto, mene nije banovao. Izgleda da ga je nervirala njena pojava blažene Teodore, pa je zaglavio na mitarstvima zle administracije.

А зашто је банована, шта је урадила?

Подели на овим сајтовима

Џумка није фер јер отвори тему са оваквим насловом а онда бира на која ће питања и коме одговорити. 
Ако има ко од модерације да је (привремено) банује, био бих захвалан.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Џуманџи рече

пре 14 часа, Ћириличар рече

Него, ево за Џуму питање - одакле идеја за тему?

Закључали нам неку тему где нисам могла да одг. Јанку и Обију, па реко' да отворим своју тему где ћу да се ћерам са форумашима, али још нисам стигла да то одрадим. :D

Mozda je pravi trenutak da se ova tema preimenuje u Све у вези судадбом, a da se pokrene nova tema Надћеравање (non-удадбени постови)?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

Nisam mislio obična, nego u smislu da nije prepodobna, ili ako jeste, da je to dobro prikrila.

Ок, за тебе и за мене појмови нормалности, обичности и здравља свакако не значе исто. Обични људи хришћани неће отићи у манастир. Необични, посебни хришћани би могли и да оду у манастир. При том они могу да буду и преподобни, тј. да се не уклапају у свијет и непреподобни, тј. да су се јако добро уклапали у свијет па се сад за то кају.

Знам д аније преподобна (знам човека!) у том смислу који му ти придајеш, сјећам се да сам те зезала, како је сопран богиња и нијие уопште преподобна, а ти јој налијепио етикету и ћушнуо на полицу 'не дирати'. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Дијана. рече

koja god intelektualna, moralna i emoc. podrška kakvog mužića-pužića...

Nemoj da te cuju ovo... 

God forbid. :)

пре 9 часа, Рапсоди рече

Неко ко те руководи у животу, па био то твој парохјски свештеник, или  неко из манастира са ким можеш да се посаветујеш, да послушаш савет, поделиш дилему...итд, итд...

Life coach? 

Подели на овим сајтовима

@Аурор  Ко је Аурор? А бре, модератори, не може човек да вас похвата ко је ко. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Nemoj da te cuju ovo... 

God forbid. :)

Говори у своје име. Постала сам јуродива, па се не бојим да ме чује било ко било шта. Осуђивала  сам веселог Аву а сад га мало боље разумијем. :drugarstvo:

А бре Бане, ти си нов овде, Дареалис је само псеудоним за Аурора, а то је Аурор. Више се не стиди своје прошлости. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Рапсоди рече

Онда не мерим духовнике. :)

пре 8 часа, Ayla рече

Hej, Džu...kako si djevojčice draga? 

Није лоше, а биће и боље :)

пре 52 минута, Zero рече

Pozdrav, Džumandži... :mahmah: 

Mene zanima poreklo i značenje tvog avatara?

Хелоу :) Ух, па био ми је циљ да нађем ратницу са мачем (пошто иначе вочим бодеже, сабље, мачеве...) а да је у белом и ово ми је избацио гугл, поред неких аниме/хејмерских женских ликова.... :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...