Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 25 минута, о.Горан рече

Ај не млати, то је хумор

Znam... još jedna od gomile stvari koje ne kontaš... :)

пре 13 минута, о.Горан рече

Мада си ти хумор сам по себи човече, адвокатишеш архинебулозу и трошиш своје време, а да ниси чак ни биолог :))...

Bar sam advokat... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, о.Горан рече

адвокатишеш архинебулозу и трошиш своје време, а да ниси чак ни биолог

Sad sam sezbunila. Ti si biolog?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Branka62 рече

On je neki veliki dr mr

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 14.2.2019. at 11:37, Просечан србенда рече

И ја сам помислио то али од шока сам остао без речи и нисам могао да одговарам :unbelieveble::dry::0222_shocked:

Проблем је што немаш појма теологију. Тада би разумео када нове јереси Оци упореде са неким старим. Јер су им премисе исте, али ако фирмуле нису, онда то у ваш мозак не улази. Копај земљу, немој да се бавиш стварима које не разумеш. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Paradoksologija рече

Glumatanje je jedna stvar, a uvredljivi izrazi druga. Šekspir ne samo da je ove druge obilato koistio, nego ih je dosta i stvorio, a mnoge sočne uvrede i psovke čiji je on tvorac se još uvek koriste. :)

Знао сам за то, али немам времена да пишем. Умберто Еко помиње Шекспирове псовке, ако и још један италијански аутор који је написао студију о псовки и увреди. Куте је барем Бахтина могла да прочита на Раблеа. Почећу нафталин да носим по џеповима да не бих саблажњавао наоколо... :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Знао сам за то, али немам времена да пишем. Умберто Еко помиње Шекспирове псовке, ако и још један италијански аутор који је написао студију о псовки и увреди. Куте је барем Бахтина могла да прочита на Раблеа. Почећу нафталин да носим по џеповима да не бих саблажњавао наоколо... :D

Top lista Šekspirovih uvreda:

https://www.nosweatshakespeare.com/resources/shakespeare-insults/

Postoji i više generatora koji te za svaki klik počaste jednom sočnom Šekspirovom uvredom, recimo:

http://www.pangloss.com/seidel/Shaker/index.html?

:D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Branka62 рече

Нисам, али за разлику од многих не-биолога овде који крајње неодговорно износе свој "став"( :))) без дубљег улажења у тему( благо речено, правилније је да кажемо да појма немају), ја сам пажљиво читао и слушао шта имају да кажу они који су докторирали биологију и на основу тога сам засновао свој став. Исто тако, за разлику од истих тих постављао сам овде мишљења оних који су компетентни, управо зато да се људи не би глибили у мочвари еволуционих лажи и демагогије. Сем тврдоглавих и бандоглавих, али то је њихов проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Било би горе да је рекао да је теолог!

Ко ми каже :)):)):))...

Па ти си нас частио овде човече скоро сваки дан којекаквим имбецилизмима без имало штедње :))...

Али ово око пелагијанизма је врх врхова, то треба прогласити теолошким имбецилизмом деценије :)). И то без конкуренције.

Шекспир и Чанак не би могли заједно да те се напсују колико си глупости исписао овде :))....

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

On je neki veliki dr mr

Па зна се ко овде стално прича како је "др" :)).

Човече, па ви сте махери за аутоголове, права је бања имати вас за опоненте :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

После ме питају зашто их зовем Сведок скверни...

Кад видим шта избацују у последње време схватам што их зовеш тако, а пре сам се чудио.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, о.Горан рече

Па зна се ко овде стално прича како је "др" :)).

Pa on i jeste doktorirao pa moze to i da prica... ne fantazira o svojim kvalifikacijama kao ti.

Цитат

Човече, па ви сте махери за аутоголове, права је бања имати вас за опоненте :smeh1:

Brašno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...