Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Николај Валуев, руски политичар и бивши боксер, облик главе и тела јако сличан просечном неандрталцу. Иначе по врсти Homo sapiens :smeh1:.

_55383295_008245135-2.jpg

nikolai-valuev-pa_1518801i.jpg

Nikolai-Valuev-1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

On 29. 1. 2019. at 18:20, Heraklit рече

као што су небо и земља који су првобитно створени уистину небо и земља а не нешто друго што се подразумева под именом неба и земље,

Expand  

Шта се подразумева под небом? Анђели, који су невидљиви духови и којих има безброј.

Вера Светих, Св. Владика Николај

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 18:14, Zoran Đurović рече

Можда да читаш тај текст поново, да прочиташ неку студију о томе, а онда да се залетиш и удариш главом у зид.

Expand  

Пази аво, није ти први пут да нудиш овакве лекове а може да буде да он то и испуни па да и на тебе крене хајка као на М. Петровића и о. Б. Перановића.  ?

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 18:07, о.Горан рече

Не делује него јесте и то увек. Ја сам дошао овде да дам конструктиван допринос теми што подразумева и захтева доста времена, а не да се бавим нечијом психопатологијом, дотични ме савршено не интересује, имам далеко паметнија посла него да се бавим његовим безвезним понављањима исте неоригиналне приче.

Дакле, решење је врло једноставно, само нека ми дотични не досађује и ја га будите сигурни нећу помињати.

Expand  

Не знам шта да кажем, то су еволуционисти, такви су, научили их да су од животиња, па се тако и понашају, уместо као достојанствена Божија створења.

Мислим да је игнорисање таквих најбоље, а не спуштање на тај ниво опхођења.

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 18:14, Zoran Đurović рече

Да имаш предзнање, онда би и Василија могао да читаш, али то захтева студирање. Ја твојој неукости не могу помоћи. Можда да читаш тај текст поново, да прочиташ неку студију о томе, а онда да се залетиш и удариш главом у зид. И тако 3 пута дневно. Ја да ти понављам нећу. 

Expand  

Добро. Протумачи ми ти онда шта је Свети Василије Велики хтео рећи са следећим: ''И би вече и би јутро. Пророк говори о трајању дана и ноћи… ‘И бu вече u би јутро, дан један’. Зашто је назван ‘један’, а не ‘први’?.. Овим (Пророк) одређује меру дана и ноћи и сабира их у једно, јер, двадесет четири часа чине цео један дан, ако се под једним даном подразумева (обданица) и ноћ“ (Шестоднев, 11, 8)''.

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 19:16, Просечан србенда рече

Пази аво, није ти први пут да нудиш овакве лекове а може да буде да он то и испуни па да и на тебе крене хајка као на М. Петровића и о. Б. Перановића.  ?

Expand  

Не бој се брате Србине. Нисам луд па да га послушам :)))

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 19:52, Плаво Небо рече

Добро. Протумачи ми ти онда шта је Свети Василије Велики хтео рећи

Expand  

Ти текстови су већ навођени. Ти можеш да глумиш мајмуна до миле воље, али ти ја нећу помагати у томе. 

Једноставно ћете помрети у гресима вашим. И не видим што се због тога узбуђујете?... Себе сте вргли у мрак, умислили да нешто знате и сада очекујете да вам неко нешто објасни? Не будите смешни. Нема вам уља у лампама. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 18:50, Heraklit рече

Ako je evolucija tačna šta je pad?

I drugo pitanje zašto bi se Bog borio i žrtvovao za to da uništi smrt ako ju je korisito da stvara?Onda je smrt bila korisna jer bez nje ne bi ni mogao bilo šta da stvara....par puta sam vam postavljo to pitanje al bežite ko đavo od Krsta 0703_read

Expand  

Izi:

- pad se nije desio

- bog nije unistio smrt

Toeto. Zatvaraj temu.

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 15:05, Tumaralo. рече

Samo malo.

Ako je neandertalac posebna vrsta (ili podvrsta) jer ima jedinstvene gene koje nemaju homosapijensi...

I ako danas belci i azijati imaju 1-4 % tih neandertalskih gena a afrikanci ih nemaju...

To bi onda značilo da su razlike između belaca/azijata s jedne strane i afrikanaca s druge strane još veće nego što se mislilo?

Dakle, ne samo da su neki aleli nekih gena češći u ovoj ili onoj meri u populaciji A u odnosu na populaciju B, nego nekih gena uopšte nema kod afrikanaca dok ih ima kod belaca/azijata?

Expand  

Jos vece nego sto se mislilo kada? Hoces da kazes da je primeceno da je crnjcima koza tamnija neg belcima tek kad su semplovali neandertalce?

Naravno da postoje i licne i statisticke razlike u populaciji i da ce izolovane populacije vise razlikovati, a da ce one koje se mesaju biti izmesane... mism?! I kada su uspeli da vide kako je izgledao neandertolski genom, uocili su, statisticki, da crnjci nisu imali prilike da se vencavaju i kusaju blagodeti braka kao severnjaci i severnjakinje. I koje sad tu nacista reci, ali posteno, evo ja cu, pa crnjci koji se nisu mesali sa neandertalcima.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 20:55, Zoran Đurović рече

Ти текстови су већ навођени. Ти можеш да глумиш мајмуна до миле воље, али ти ја нећу помагати у томе. 

Једноставно ћете помрети у гресима вашим. И не видим што се због тога узбуђујете?... Себе сте вргли у мрак, умислили да нешто знате и сада очекујете да вам неко нешто објасни? Не будите смешни. Нема вам уља у лампама. 

Expand  

Đuroviću pa kude nestade naučna argumentacija sa citatima origanala sv otaca i referencama?Makar si se nekad vadio na loše prevode,ali vidi i u tome ima božije promisli,tek u mraku našeg talibanizma može da zasija tvoja reformatorska zvezda....:))

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2019. at 22:28, drvce рече

Jos vece nego sto se mislilo kada? Hoces da kazes da je primeceno da je crnjcima koza tamnija neg belcima tek kad su semplovali neandertalce?

Naravno da postoje i licne i statisticke razlike u populaciji i da ce izolovane populacije vise razlikovati, a da ce one koje se mesaju biti izmesane... mism?! I kada su uspeli da vide kako je izgledao neandertolski genom, uocili su, statisticki, da crnjci nisu imali prilike da se vencavaju i kusaju blagodeti braka kao severnjaci i severnjakinje. I koje sad tu nacista reci, ali posteno, evo ja cu, pa crnjci koji se nisu mesali sa neandertalcima.

Expand  

Nisi u toku.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...