Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 5 минута, Плаво Небо рече

Да ли би ти сматрао да те неко вређа ако ти уместо ''атеисто'', каже да си ''безбожник''?

Ne.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Плаво Небо рече

Онда држи предавања својим присталицама.

Nemam svoje pristalice... :D

(ne razumem ni korišćenje reči "onda"... tj. ne znam kakve tvoja sugestija da držim predavanja nekim pristalicama ima veze sa prethodnim pitanjem i mojim odgovorom?)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, о.Горан рече

Ја поставио тај текст на нет, а "нисам знао" за исти :)).

Сваком новом поруком превазилазите себе :)).

Написао сам чини ми се, нисам тврдио.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Плаво Небо рече

Да ли би ти сматрао да те неко вређа ако ти уместо ''атеисто'', каже да си ''безбожник''?

Ти си неки непрепознати талибан? Фали ти интроспекција? Да ли си толики кретен да се играш са идејама Неше Илића, који је мој кућни пријатељ, и овде испаљујеш перверзне пароле? Покриј се ушима, ради 10 година на себи и онда се јави. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Avocado рече

ne znam kakve tvoja sugestija da držim predavanja nekim pristalicama ima veze sa prethodnim pitanjem i mojim odgovorom

Сачекај једно милион година па ће ти се само рећи :))) Еволуираће ''мисао'' из ничега у нешто, ваљда.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Avocado рече

Nemam svoje pristalice... :D

(ne razumem ni korišćenje reči "onda"... tj. ne znam kakve tvoja sugestija da držim predavanja nekim pristalicama ima veze sa prethodnim pitanjem i mojim odgovorom?)

On ti kaze da si grešnik covjek, nisi kao on koji posti i daje 10-tak od svoje imovine, te kao takav ne treba da drzis predavanja njima koji nisu kao ti, nego onda ih drzi svojim grešnicima istomišljenicima. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Сачекај једно милион година па ће ти се само рећи :))) Еволуираће ''мисао'' из ничега у нешто, ваљда.

Umeš li ti da objasniš išta što napišeš?

Ovaj ume da pruži bar neki smisleni odgovor:

https://www.cleverbot.com/

Kod tebe su omašili neke algoritme...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Ти си неки непрепознати талибан? Фали ти интроспекција? Да ли си толики кретен да се играш са идејама Неше Илића, који је мој кућни пријатељ, и овде испаљујеш перверзне пароле? Покриј се ушима, ради 10 година на себи и онда се јави. 

Тек на теби нећу да трошим речи. Када немаш аргументе онда кренеш да вређаш и да псујеш. Ццц. И ти треба да дајеш пример..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Umeš li ti da objasniš išta što napišeš?

Ovaj ume da pruži bar neki smisleni odgovor:

https://www.cleverbot.com/

Kod tebe su omašili neke algoritme...

Дечко, ти си залутао на овој теми.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

Дечко, ти си залутао на овој теми.

Dečko, ti si zalutao na ovoj planeti...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Тек на теби нећу да трошим речи. Када немаш аргументе онда кренеш да вређаш и да псујеш. Ццц. И ти треба да дајеш пример..

Ти си, дечко, прс'о као бас. Ја сам стари поп. Препознајем вас на километар.  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Justin Waters рече

On ti kaze da si grešnik covjek, nisi kao on koji posti i daje 10-tak od svoje imovine, te kao takav ne treba da drzis predavanja njima koji nisu kao ti, nego onda ih drzi svojim grešnicima istomišljenicima. :)

Чекај, није ми јасно @Zoran Đurović зашто си се ти осетио прозваним када сам овог овде питао за безбожништво и атеизам?

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Плаво Небо рече

Онда држи предавања својим присталицама.

А главни "апостол" му је један који стално галами и пише простаклуке у недостатку памети и основног образовања. Шта ће човек, компензира... Е сад, не морам да кажем ко је тај јер се увек сам јави :)).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...