Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Нешто сам свашта читала и гледала на интернету, а склонија сам веровању у теорије завере (разноразне ):smeh1: Нисам ја неки научник :smeh1: али ме интересује, ако у свемиру нема гравитације (вакум) Да ли има гравитације  у вакуму неком на земљи. И да ли уопште постоји гравитација као таква или је у питању  густина и сила потиска....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

пре 16 минута, Рапсоди рече

Нешто сам свашта читала и гледала на интернету, а склонија сам веровању у теорије завере (разноразне ):smeh1: Нисам ја неки научник :smeh1: али ме интересује, ако у свемиру нема гравитације (вакум)

a 100% nema...

Цитат

Да ли има гравитације  у вакуму неком на земљи.

Ma jok.

Цитат

И да ли уопште постоји гравитација као таква или је у питању  густина и сила потиска....:smeh1:

Neećeš valjda da poveruješ naučnicima da postoji gravitacija?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

a 100% nema...

Ma jok.

Neećeš valjda da poveruješ naučnicima u gravitaciju?

Ја сам збуњена...само питам....ти си мудар човек, објасни ако те не мрзи, онако једноставно (лаик у овој области) одакле спорења....?  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Рапсоди рече

једноставно (лаик у овој области) одакле спорења....?  

Kakva sporenja, oko gravitacije?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Kakva sporenja, oko gravitacije?

Разно разни видео снимци, који говоре о  потиску  и густини .   

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

Čega?:D

На неки објекат (предмет)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Mislila sam, čija gustina, ko vrši taj potisak i kakve to veze ima sa gravitacijom?

Ја питам, ти објашњаваш.... 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Рапсоди рече

Ја сам збуњена...само питам....ти си мудар човек, објасни ако те не мрзи, онако једноставно (лаик у овој области) одакле спорења....?  

Nisam plaćen za tu temu... doći će neko od drugih Laminata koji su zaduženi za obmanu javnosti povodom gravitacije... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Nisam plaćen za tu temu... doći će neko od drugih Laminata koji su zaduženi za obmanu javnosti povodom gravitacije... :D

Добро, све ми је јасно, значи ти си атеиста по струци .....:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

Pa ne razumem šta pitaš. Zato te i pitam

Ово сма гледала....

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Рапсоди рече

Разно разни видео снимци, који говоре о  потиску  и густини .   

Misliš ono ako ima gravitacija otkud potisak u vodi?

A gustina, u kakvu vezu je dovodis sa gravitacijom?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...