Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

1 hour ago, Снежана рече

немаш слуха Ведране ич, жена је рођена соло певачица, замисли да Фредија ставиш у хор бечких дечака, исти ефекат би добио :smeh1:

Има једна мученица да је неко пусти соло да пева чуда би се дешавала у Цркви. :))

Пева овако "и ђе Херу прими, Херу приииимиии, Херу примииии, тајно образујуће..."

А на оно "благословен грјади...." иде наставак овако ("во" је животиња) "... во има Господње, .....во сања, во вишњи"

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Морам ову поруку и овде да ископирам. 

Ради о. Горана кад се врати, да послуша беседу овог полицајца. Јер је он чистиокрвни "креациониста". Вели да је Бог створио Адама и пса истог дана. (За Еву се не зна одакле је испала :D) Није пас настао од мајмуна. :))

Ево поруке о сарани кера у православној Цркви...

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, grigorije22 рече

Црко мајци дабогда! Ђе ме у зору исече са овим, само што сам очи отворио! :)) Ово Авокадо да гледа! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Црко мајци дабогда! Ђе ме у зору исече са овим, само што сам очи отворио! :)) Ово Авокадо да гледа! 

Pogledao prvih 10 minuta... same old bullshit... smara.... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, grigorije22 рече

Jao sto ne pristane da dodje na forum pa bi vam bilo onda bulshit i na ste srce.

Што би реко Авокадо: Тресу нам се гаће!:)) Терзин подсећа на Бату Живојиновића из Штефице...   

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, grigorije22 рече

Jao sto ne pristane da dodje na forum pa bi vam bilo onda bulshit i na ste srce.

A jel kaže nešto novo, pametno ili interesantno u ovom klipu kojeg si postavio?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Један фрагмент из књиге (О Камену одбаченом и онима који га одбацише) оца Оливера Суботића .

Један део књиге говори и о теорији еволуције, а мени је најупечатљивији део....надам се да ће се теолози задржати посебно на том разматрању.

На Светој Гори , у скит старца Јосифа Исихасте , дошао је један непознати посетилац.Старац му је будући прозорљив, рекао да код њега постоји неки озбиљан проблем, иако га је први пут видео..Рекао му је да му не може ништа рећи, али да дође после поноћи код њега , пошто се помоли Богу .Те вечери се кроз духовни разговор са старцем, открило  да је посетилац био академски богослов, који је написао књигу у којој брани теорију еволуције.Када му је то исповедио, упитао је старца Јосифа како је осетио да уопште постоји проблем, а старац му је одговорио да је осетио велики смрад чим му се приближио.

Даље нећу....узмите и читајте....књига је иначе о пореклу и узроцима атеизма (мада је много шира од те тематике) могу само да кажем да сам ОДУШЕВЉЕНА.

И још само нешто из књиге....

Сама реч " теорија " у свом аутентичном значењу означава виђење Божанског, од грчког глагола , који је кованица од речи " Бог '' и глагола " гледам ".Одатле су управо Светитељи, једини истински теоретичари јер њихова  " теорија " (умозрење), потпуно извире из праксе личног искуства.:D

Одох даље да читам, немојте ме звати....под утиском сам књиге....отац Оливер је превазишао самога себе. :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Рапсоди рече

а старац му је одговорио да је осетио велики смрад чим му се приближио.

Даље нећу....узмите и читајте...

Posavetovao ga da se ne susdrzava od sapuna.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ivan Marković рече
On 14.11.2018. at 19:45, Zoran Đurović рече

Зато мораш на куру Авину...

Падре, ово су двосмислени термини:)))

4.gif.7905cd3eaadb8196a6ea65c034ffc65d.gif

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Падре, јесте ли читали књигу од оца Оливера ?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...