Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 12 минута, grigorije22 рече

Pitanje za evolucioniste, ako bi zemlja postala usijana kao ringla, da li bi mi ljudi mogli da evoluiramo krila i da budemo kao andjeli?

Ако би се постепено усијавала и то у трајању од пар милјарди година можда бисмо и добили крила:)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Постоје налази и докле год се уклапају у предвиђања теорије, то значи да теорија важи. 

Теорија важи како за кога.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Lady Godiva рече

Да ли би ти озбиљно схватио када бих ти рекла да је Месец квазар, а као извор ти навела Треће Око?

Лепо сам напоменуо да постоје фус ноте и одма испод сам објавио сличан текст који је објављен на страници креациониста. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

Jesam agnostik (nemam znanje o tome da li Bog/bogovi postoje ili ne postoje) ali sam i ateista (nemam veru u to da Bog/bogovi postoje tj. nisam teista)...

gnosis = znanje

teizam = vera u Boga/bogove

a = bez ili ne

Tajsone, ti li si?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

као извор ти навела Треће Око?

Ево оригиналног текста извор нема везе са тећим оком :)https://answersingenesis.org/geology/carbon-14/7-carbon-14-in-fossils-coal-and-diamonds/

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, ana čarnojević рече

Mene ova tema nešto i ne zanima ali  danas smo klinac i ja zajedno odreagovali na rečenicu iz knjige za biologiju, 8. razred dok sam ga preslišavala.

Biološka evolucija podrazumeva promene kojima se čovek razlikuje od svog životinjskog pretka.

Ma mama ti bre ima životinjskog pretka.

Samo smo se pogledali u fazonu...ako nastavnica iz bilogije baš želi da je postala od životinje mi ćemo to lepo da joj mantramo za ocenu i ne sekiramo se previše. Mi znamo da nismo.

Dobro, onda zasto imamo toliko slicnosti sa zivotinjama, kad smo vec toliko drukciji? Mami nekako i da poverujem, ali vec babama i prababama nista ne verujem!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, ana čarnojević рече

Mene ova tema nešto i ne zanima ali  danas smo klinac i ja zajedno odreagovali na rečenicu iz knjige za biologiju, 8. razred dok sam ga preslišavala.

Biološka evolucija podrazumeva promene kojima se čovek razlikuje od svog životinjskog pretka.

Samo smo se pogledali u fazonu...ako nastavnica iz bilogije baš želi da je postala od životinje mi ćemo to lepo da joj mantramo za ocenu i ne sekiramo se previše. Mi znamo da nismo.

Ne od bilo koje zivotinje, nego od majmuna i to bas od simpanze, one male sto veseli ljude po cirkusima i baca fekalije na prolaznike u zoo vrtu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Просечан србенда рече

Ево оригиналног текста извор нема везе са тећим оком

Попе, па ти оде у јехове! Наљутиће ти се Терзин Тата!:))

Подели на овим сајтовима

Otac Goran i prosecni srbenda razbijaju teoriju evolucije...

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, ana čarnojević рече

Svesna si da i ljudi spadaju u životinje, još uvek?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Svesna si da i ljudi spadaju u životinje, još uvek?

Meni se i dalje vise svidja da spadam u zivotinje nego u ne-zivotinje.

Zivotinje: pas, macka, koala, srna...

Ne-zivotinje: ćuskija, top, točak, bukva, noć, tikva...

Подели на овим сајтовима

@Просечан србенда, мене баш смарају оваква надовезивања, заборавила сам и како и одакле смо кренули. Потпуно је бесмислено.

Подели на овим сајтовима

Нема доказа да су фосили, не фосилизовано дрво, дијаманти и стене накнадно контаминирани угљеником ц14. Дакле теорија о милјонима и милјардама година пада а са њом и т.е ко има уши да чује.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Просечан србенда рече

Нема доказа да су фосили, не фосилизовано дрво, дијаманти и стене накнадно контаминирани угљеником ц14. Дакле теорија о милјонима и милјардама година пада а са њом и т.е ко има уши да чује.

Nema dokaza o cudotvronim izlecenjima. Dakle pada  u vodu teorije o bozijoj svemocnosti a samim tim i o samom bogu... ko ima mozak neka skoci triput u vazduh...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...